Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tiavanna aaaa kok najbl lepi mačkonarji
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tale bo ta glavn frajer, bo vse mačke očaru
Čak da še mal zraste, ga bom Isabell pokazala preko ekrana, bo kr skočila nanga pomoje
Res je luškan. Ste si umislil res same lepe mačkonarje.
Čak da še mal zraste, ga bom Isabell pokazala preko ekrana, bo kr skočila nanga pomoje
Res je luškan. Ste si umislil res same lepe mačkonarje.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Haha, sam kaj k bo "Castro".
Zadnjič je moja mam pribila eno...Pač, ko smo šele zvedli, je mačkon in ne mucka, je bil kar šok. In je začela moja mama delat paniko in neki moralizirat, kaj bomo nardili, če bo slučajno kera od mačjih deklet (:D) zanosla. In sem ji rekla, da če se SLUČAJNO zgodi preden nam jih uspe sterilizirat, jim bomo pač poiskali vredu domove. In ona: "Ma ja! A si zmešana! Veš kako bodo lepi!"
Ja, lol, kar 10 muck bomo meli.
Zadnjič je moja mam pribila eno...Pač, ko smo šele zvedli, je mačkon in ne mucka, je bil kar šok. In je začela moja mama delat paniko in neki moralizirat, kaj bomo nardili, če bo slučajno kera od mačjih deklet (:D) zanosla. In sem ji rekla, da če se SLUČAJNO zgodi preden nam jih uspe sterilizirat, jim bomo pač poiskali vredu domove. In ona: "Ma ja! A si zmešana! Veš kako bodo lepi!"
Ja, lol, kar 10 muck bomo meli.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Aja Vili bo birmanka uu fensi šmensi. Men so birmanke najlepše poleg ragdollk..pa domačih mačk seveda.
Sej jih boste steriliziral pred prvo gonitvijo ane..tistga slučajno ni.
A za tega samčka vašega so najprej tam mislili, da je samička?
Sej jih boste steriliziral pred prvo gonitvijo ane..tistga slučajno ni.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
bubabiba napisal/-a:Sej jih boste steriliziral pred prvo gonitvijo ane..tistga slučajno ni.
Ja, pač so ble neke komplikacije pri kotitvi in je vzrediteljica na hitro pogledala sploh in je misnla da je punčka. Pol jih je pa itak ločla po barvi, tako da smo pač malo kasneje zvedli.
Glede sterilizacije je pa tako - mucke bodo sterilizirane takoj, ko bodo dovolj velike za to, Vilkota bomo pa sterilizirali okrog 8 meseca, ker nam je tako priporočala vzrediteljica. Malo nas skrbi samo zato, ker se je prejšnja mucka prvič gonila pri 4 mesecih (in tolko sta zdej stare te dve naše kokice). Valda jih bomo ful pazli in sterilizirali takoj, ko se bo dalo, tako da tisti slučajno je res 0.5% šanse, sam...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
kako lepo je prebrat, da je toliko ljubiteljev mačk...res, kr zalostna postanem...ker tega foruma ne berejo moji prfuknjenji sosedje!
Pred tednom dni smo izgubili naso Tačko, zdaj imamo se samo 3 mačke ...in Nui je eden izmed njih (mamin ljubljencek)
Taivana full so lepiiii...res
Pred tednom dni smo izgubili naso Tačko, zdaj imamo se samo 3 mačke ...in Nui je eden izmed njih (mamin ljubljencek)
Taivana full so lepiiii...res
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov