Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
bubabiba napisal/-a:fajn, da boš vzela drugega mladička, čeprav novica niti ni tako vspodbudna..še več novih nezaželjenih mladičev.. Poleg tega, glede na to kakšni lastniki so bodo imeli tudi tega gluhega mačka zunaj..Ma joj že tko sem slabe volje pol pa takele berem sem pa še bolj..o lubi bogec kdaj bomo mi svet spremenil..
to se tudi jaz sprašujem ...ampak glede tega mojega nesojenega mucka naj ti pa povem, da baje živijo bolj na samem in da imajo že enega tri leta starega mačkona, ki je prav tako gluh, ampak pri njih kar lepo funkcionira. tako, da za tega mislim, da ni za skrbet. problem pri njih so samo mladički, ki jih je vse več in več...
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Ja potem je pa fajn, če je tako. Kaj pa kakšne sterilizacije ne bi izvedli? Če bi jim mogoče predlagala. jaz nevem kako je folku težko dat za sterilizacijo tistih 20 jurjev, mladičke imajo pa lahko, ki so še enkrat držaji za oskrbovat. no ampak da raje ne pomislim, da za njih najbrš sploh primerno ne poskrbijo..seveda pridejo potem ceneje.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
iluzija, če so za sterilizacijo pa kje blizu Kranja stanujejo lahko dam telefonsko od zelo dobrega veterinarja ki ma zelo ugodno ceno in je tud nam odlično muco poštimu, ni blo treba nazaj hodt šivov ven pobrat, muca se je pa hitr pocajtala in se zdej odlično počuti
(če tud tko koga blizu Kranja zanima sterilizacija/kastracija mu lahko na zs pošljem telefonsko)
(če tud tko koga blizu Kranja zanima sterilizacija/kastracija mu lahko na zs pošljem telefonsko)
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
dejte zdele na pop tv, 24ur zvečer
rekla je na začetku, da bo govorila o izživljanju nad mučenjem živali v kitajskem živalskem vrtu, prikazal so tigre... zdele bo kmalu
rekla je na začetku, da bo govorila o izživljanju nad mučenjem živali v kitajskem živalskem vrtu, prikazal so tigre... zdele bo kmalu
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
iluzija napisal/-a:res jih ne poznam, ampak baje imajo zelo veliko mačkov... ne vem no.
ja, glede sterilizacije pa itak tudi sama poznam veterinarsko ambulanto, kjer so tudi lepo poskrbeli za mojo bivšo mucko
ja ja, sej vem da povsod lepo poskrbijo Sem zato to predlagala, ker vem da je pri nekaterih ljudeh denar lahko problem ane. Mislim, ne vem če je tu tako, ampak sem pač poskusla.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
pa še dodatna dobra stvar pri sterliziranih mucicah: ne grejo daleč od doma. Moji dve pikici sta cele dneve po vrtu, not prideta jest, pit pa na wc pa nikol ne gresta stran od naše ograje
Zvečer je pa čista umetnost jih ujet, da lohk zaprem okno. Najlažji je, da jih podkupim s kakšno sheebo - čist sta razvajeni
Pa najbolj kjut mi je to, da je tamala Kitty ful hiperaktivna, najrajš bi se božala pa igrala, lepotica Pika se pa obnaša kot princeska, kot da je kraljica sveta in vsi da so pod njo - božaš jo lahko samo takrat, ko ji paše (če ne začne renčat), ko se usede zraven hladilnika, pomeni, da hoče piščančje meso, ko spi, se je ne sme noben dotikat, hoče imeti mir...
Zvečer je pa čista umetnost jih ujet, da lohk zaprem okno. Najlažji je, da jih podkupim s kakšno sheebo - čist sta razvajeni
Pa najbolj kjut mi je to, da je tamala Kitty ful hiperaktivna, najrajš bi se božala pa igrala, lepotica Pika se pa obnaša kot princeska, kot da je kraljica sveta in vsi da so pod njo - božaš jo lahko samo takrat, ko ji paše (če ne začne renčat), ko se usede zraven hladilnika, pomeni, da hoče piščančje meso, ko spi, se je ne sme noben dotikat, hoče imeti mir...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Kaki sladki mucikiiii
Jaz mam tud eno razvajenko doma, ki me zdaj že verjetno pogreša ko me ni Drugače je moja tud sterilizirana, mamo jo v stanovanju, nikoli nobenih problemov, da bi ven htela. Samo enkrat nas je ful prestrašla, ko je zgleda skočla čez balkon pa je cel dan ni blo, vse smo preiskali, pol se je pa ob 11 zvečer vrnila.
Jaz mam tud eno razvajenko doma, ki me zdaj že verjetno pogreša ko me ni Drugače je moja tud sterilizirana, mamo jo v stanovanju, nikoli nobenih problemov, da bi ven htela. Samo enkrat nas je ful prestrašla, ko je zgleda skočla čez balkon pa je cel dan ni blo, vse smo preiskali, pol se je pa ob 11 zvečer vrnila.
Lahko imam vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov