Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Sej eno je pa pozim zgubu in sm jo pol k je sneg skoprnel najdla pr sosedi.
Učeri je meu pa nč muci zabavo doma. Sm pustila na mizi vrečko z bomboni in si je on to lepo dol vrgu in je meu fuzbal z bonboni po parketu. K sm dam pršla so bli pa bonboni pod postlo, pod televizijo, v kuhni..Ja ni kej mamo pestro.
Učeri je meu pa nč muci zabavo doma. Sm pustila na mizi vrečko z bomboni in si je on to lepo dol vrgu in je meu fuzbal z bonboni po parketu. K sm dam pršla so bli pa bonboni pod postlo, pod televizijo, v kuhni..Ja ni kej mamo pestro.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
pri men se pa najraje z vrvico igra...ga čist obsede , pol pa skače ko nor za njo!! Aja, pa zdaj po tanovem mi orhideje je!! Ko so se lih lepo razrasle
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Meni je zadnjič padel na tla pokrovček od pudra, se ji je čist zmešal. Je z njim igrala fuzbal po sobi, še zdej je nekje pod postlo ta pokrovček Ga bo treba ven vzet.
Da ne omenjam kaj dela z plastičnim jajčkom iz Kinder jajčka
Da ne omenjam kaj dela z plastičnim jajčkom iz Kinder jajčka
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
mene pa zanima: imate kakšne izkušnje z gluhimi mucami?
sem se odločila, da bom vzela mladička mucko kljub temu, da sem izvedela, da je gluha...
skrbi me sicer samo kako bo reagirala na avtomobile, v drugih situacijah se bo pa že znašla, a?
sem se odločila, da bom vzela mladička mucko kljub temu, da sem izvedela, da je gluha...
skrbi me sicer samo kako bo reagirala na avtomobile, v drugih situacijah se bo pa že znašla, a?
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Gluhe muce imajo zunaj zelo kratko zivljenjsko dobo. Ce je nisi pripravljena paziti in jo imeti samo v stanovanju, ji bos vecjo uslugo naredila s tem, da je ne posvojis.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov