Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
satan28 ko bi tko vsaj drugi ljudje razmišljali...vseeno jim je, zato pa to delajo. Matrajo svoje pse s tem, da so psice non stop breje, za samce, ki se gonijo okoli jim je pa tko al tko vseeno. Se mi zdi da je tako razmišljanje predvsem v vaseh. Drugje majo ljudje svoje pse veliko bolj pod kontrolo. Razni psi na vaseh pa so po možnosti cele dneve odvezani, brez lastnikov bluzijo okoli in tega sem vidla pri nas že čiiist preveč. Totalno neodgovorno in zelo žalostno. Če bi se človek s psom dovolj ukvarjal tud slučajno pes nikamor ne bi šel sam od sebe, dal bi ga streilizirat oz kastrirat itd. Veliko stvari je, katere eni zanemarjajo in se jim ne zdijo pomembne. Pa bi jim morale biti, glede na to da so lastniki psov. Ampak imajo psa samo zato, ker je pač taka navada pri hiši imeti ves čas psa. To so ene skrajnosti, druge so pa te, ko imajo ljudje pse in so cele dneve privezani oz zaprti v svojih premajhnih pesjakih. Ah bolj kot razmišljam, bolj mi je hudo.
-
urszika a pol je pr teb vse črno belo haha, men so sam mačkice hude v tej kombinaciji. Sam k je pa naša skotila tri mačke, so bli pa vsi tigrasti hehe.
Mi pa drug teden dobimo psičko, končnoooo
Mi pa drug teden dobimo psičko, končnoooo
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
urszika napisal/-a:^^ črno-bela kombinacija je najbolš ja. Sj če bom mela kita bom mela orko, če bom mela medveda, bo pa panda
Nia kok je luškana kužika! Pol bo še zrasla a bo nehala zdej kmal? A niso tile terierčki kao bolj pr tamalih?
Ja so, če so rodovniški. Ker je že zdaj velika, rastejo pa do kakšnega 8 meseca.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
no v glavnem, zdele smo mel fotosešn v garaži..
mamo tri mucke.. stari so tri tedne.. zdej že gledajo, pa eden je že neki se delou dons, da mlek kao zna pit
slikce:
no najprej ena skupinska:
pol so pa še solo fotografije: sam res so se skos sprehajal, tko, da sm jih pol slikala v eni škatli pa najbolši so, k ne znajo hodt po ploščicah, k jim drsi, pa skor špago nardijo:
no pa še par lepih trenutkov pri njihovi mtki
mamo tri mucke.. stari so tri tedne.. zdej že gledajo, pa eden je že neki se delou dons, da mlek kao zna pit
slikce:
no najprej ena skupinska:
pol so pa še solo fotografije: sam res so se skos sprehajal, tko, da sm jih pol slikala v eni škatli pa najbolši so, k ne znajo hodt po ploščicah, k jim drsi, pa skor špago nardijo:
no pa še par lepih trenutkov pri njihovi mtki
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
zdej pa še tole: bli je pred približno enim mesecem, ko se je moj puhek odpravil malo ven in je pršou domov! z mami sva ga mogle ene 5krat v enmu dnevu umit, pa je blo še mal umazan.. jest ne vem ko mu je ratal, da je pršou tak dam !!
no sj, kakor sm dala naslov postu.. razlog, da nimaš doma blondinca
no sj, kakor sm dala naslov postu.. razlog, da nimaš doma blondinca
-
Kaki luštkani mucki čist lepi so. Jih boste oddali ali jih boste imeli doma?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov