Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Tam okol 2 tedna.
Pa še en link o vzrejanu, sicer je za pasemske mačke vendar par stvari vseeno velja tudi za mešančke, zato je fajn da si prebereš.
http://www.fd-ljubljana.si/vzrejanje.htm
Pa še en link o vzrejanu, sicer je za pasemske mačke vendar par stvari vseeno velja tudi za mešančke, zato je fajn da si prebereš.
http://www.fd-ljubljana.si/vzrejanje.htm
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
U bistvu se mačkam nebi smelo dajat kravjega mleka, ker ga ne morejo prebavit. Mi jim dajemo vodo in jo kar precej pijeta. Sem prav vesela, ker jesta večinoma briketke in mačke, ki so na suhi hrani, morajo pit še več vode, ker lahko čene pride do vnetja sečil in drugih problemov. Naša prejšna mucka sploh ni hotla pit vode, te dve sta pa super pridni.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
coco.cat mačke ne smejo jest kokic al pa bohnedej čipsa! To je zlo nezdravo za njih, kokr strup za mačke, ker je too much preslano.
Kravjega mleka pa res ne smejo pit, ker mačke nimajo nekega encima za prebavt to mleko al kako je že. Jaz mu dam samo vodo pa je čist zadovoljen.
Kravjega mleka pa res ne smejo pit, ker mačke nimajo nekega encima za prebavt to mleko al kako je že. Jaz mu dam samo vodo pa je čist zadovoljen.
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Jagodka85 in bubabiba nisem videla da ste vprašale glede mleka.
Ne vem, kako, da ga ni mela, ker je bla najpej potepuška in je prišla k nam bolj pozno. Verjetno zato, ker še ni bila dost razvita, ko je mela prvič mladiče pa tut sama je zelo majhna (res ne vem, kako je pri svoji velikosti lahko sploh imela 4 mladiče). Tako je veterinar rekel. Možno pa je tudi, da ma kakšno tako bolezen da ne proizvaja mleka. Ne vem. Potem je še enkrat ratala breja, pa je splavila, tako da smo jo potem dali sterilizirat, pa je zdej veliko bolj zdrava in nima nobenih težav več.
Mladiče pa smo seveda hranili po taki injekciji ki je za hranjenje mladičkov, vendar so se že rodili zelo šibki, pa tudi še tako majhni so bili, da ko sem ji mleko dajala, je kar ven šlo skozi nosek. Eden je ostal živ celo toliko, da je očke odprl, to je blo neki najlepšega kar sem kdaj videla...
Taki cukrčki so bli:
Ne vem, kako, da ga ni mela, ker je bla najpej potepuška in je prišla k nam bolj pozno. Verjetno zato, ker še ni bila dost razvita, ko je mela prvič mladiče pa tut sama je zelo majhna (res ne vem, kako je pri svoji velikosti lahko sploh imela 4 mladiče). Tako je veterinar rekel. Možno pa je tudi, da ma kakšno tako bolezen da ne proizvaja mleka. Ne vem. Potem je še enkrat ratala breja, pa je splavila, tako da smo jo potem dali sterilizirat, pa je zdej veliko bolj zdrava in nima nobenih težav več.
Mladiče pa smo seveda hranili po taki injekciji ki je za hranjenje mladičkov, vendar so se že rodili zelo šibki, pa tudi še tako majhni so bili, da ko sem ji mleko dajala, je kar ven šlo skozi nosek. Eden je ostal živ celo toliko, da je očke odprl, to je blo neki najlepšega kar sem kdaj videla...
Taki cukrčki so bli:
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Take in podobne krute zgodbe se žal dogajajo dnevno.Koliko življenj ugasne v reki,v potoku,v smetnjaku in nenazadnje kot ti revčki,pretepeni do smrti,ob seveda umiranju,ki je trajalo kar nekaj časa.Na srečo so trije psički v rokah ženske,ki je velika ljubiteljica živali,ki naredi ogromno za takšne in drugačne revčke,zaščitnica živali z veliko začetnico.
Rešitev je seveda kastracija in sterilizacija,sploh mešancev,nerodovniških psov,kajti njihovi mladiči so v veliki večini nazaželjeni.
Rešitev je seveda kastracija in sterilizacija,sploh mešancev,nerodovniških psov,kajti njihovi mladiči so v veliki večini nazaželjeni.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov