Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Apr. 2007 15:37

zi :(
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 05. Apr. 2007 16:39

Ooo birmanke - sm se zalubla v to mucko enkrat dolg nazaj, sam očitno mladičkov ne prepoznam :D Pa ragdoll mi je všeč ker ma zlo podobno obarvanje, sej sm to že govorila.

Nia, nauš rekla da dajete psa na mizo????? :eek:
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 05. Apr. 2007 21:42

Mogoče se pa sam na mizo vzpne? :wink:

Tiavanna, sem zvedla prek ene...ne bom lih imena omenjala in je blo rečeno, da lastnik trdi, da so nerodovniške siamke. Proti mam pa tut zarad tega, ker je lastnik paril to mucko namerno z istoobarvanim samcem..mešančke je paril..mislm, ki jih je res tok mal po zavetiščih on jih gre pa še množit..ja kam to pele. Ja seveda, ko mamo pa tolk luškano mucko pa more met enkrat mladičke ane? Ou jes. Drugač pa ok bostve povrnili stroške cepljenja..s kakšno hrano pa bodo hranjene? Upam, da ne skakšno cheap varjanto. Jah nč zgleda, da lastnik ni prej pomislil kolko stroškov bo glede legla, da zdej rabš plačat 100 evrov za povrnitev stroškov..sicer se mi ne zdi to nič napačnega če ma res use s kvalitetno prehrano vred samo po eni strani imamo pa tut polno primerov kjer se mačke oddajo zastojn kljub temu, da je bilo za njih primerno poskrbljeno...ah ja..mislim, da ne bom nikol takih ljudi razumela.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Apr. 2007 22:08

Tiavanna napisal/-a:
*purple* napisal/-a:ja čene nebi bla jst :D
dejstvo je da sem pač prebrala od bubebibe post, kjer je opisala kakšno je to leglo...sej men je vseen, sam prislonila sem piskeček zato ker si ti rekla da ne boš komentirala o rodovnikih, glede na to da pa zdej maš čist en tretji primer..jst ist razumem da ti je muc všeč in da ga boš vzela...bi ga jst tud, ampak ne za sto evrov....

Lej, sej kul. Mene samo moti, da takoj reagiraš na nek način kot da ti vse veš in drugi nimajo pojma. Ja, mucek mi je všeč (še bolj pa mojemu fotru :D) in ga bomo pač vzeli. In tisih nekaj evrov (ni še doročeno kok jih sploh bo), bi itak dali za cepljenje. Tako da je meni pač vseeno (oz. mi je še ljubše, ker bo mucka cepljena pri 8. tednih, če bi jo mi cepli, bi bla pa kasneje), če jo cepijo oni in jim pač povrnem denar. Tisti oglas pa je bil, kot že rečeno, nekoliko šlampasto napisan in ko sem poklicala lastnika (oglasa ni objavil on), mi je vse razložil. In to nima niti najmanjše veze z rodovniki ali nerodovniki. In zdej bi bil res že čas, da se nehamo prerekat :!:

jst nism nikol reagirala tko kot da drugi nimajo pojma jaz ga pa mam..jst priznam ne vem vsega o teh rodovnikih in blablabla, vem pa da ne maram posploševanja...ne bom vpletala ve tiste teme z rodovniki, vseen me je pa mal zmotilo to ker si najprej pač namignila da nimam pravega mnenja oziroma da se ne strinjaš z mano, potem si šla pa kupt lih nekej takega...
ampak ok, sej pravim...važno da ti je muc všeč in da bo pri tebi v dobrih rokah...sicer nevem kako in kaj točno poteka vse tole s tem lastnikom, dejstvo pa je da nerazumem nekaterih ljudi ki so tolk vztrajno proti temu da navadna mačka zanosi....sicer pa bubabiba, mešančki so najlepši mački :wink: lepši od tistih kupov dlake in poteptanih nosov..sej ne pravm da so tiste mačke grde, men so vse lepe, ampak mešančki so mi bli vedno najboljši...in hvalabogu da se jih da dobit :) načeloma jst res jemljem mačke v azilu, vseeno pa če bi kje zagledala tko kakšnega cukra bi se odločila da ga vzamem...seveda brez roodvnika...vseh živali na svetu pa tud ne moreš rešit....in če zagledaš nekje maka in se iskrica vname, potem je pač tako...
mal poglej po slikcah pa boš vidla da mamo vsi večalimanj mešance doma...mešanci so pač zakon :)
moja kolegica je lih včerej dobila mačji naraščaj :) rabi kdo?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 05. Apr. 2007 22:14

Ja super purple, če boš mal pogledala nazaj boš zasledila, da mam tut js mešančka doma. Se mi zdi pa bedasto načrtno parit mešane mačke, ker jih je že tako ali tako ogromno preveč in jih vedno tut bo. Problematika mačk je namreč v trenutnem času največja, če ti to kaj pove.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 05. Apr. 2007 22:18

bubabiba napisal/-a:Mogoče se pa sam na mizo vzpne? :wink:

Ja js ne bi mejhni psički pustila plezat na stol al pa mizo.. Če je pa na nizki mizici ok.. Sam vseen bi dala stran, ne vem če so rože lih dobre za mladičke.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Apr. 2007 22:20

ja to vse vem, vem da maš tud mešančka....no ja govor je o načrtnem parjenju :D kdo pa sploh načrtno pari mešančke?mi smo mel še perzijsko z rodovnikom pa se sploh ni hotla nikol poseksat...ubistvu še nism vidla mačk sexat :D
no ja, nekaterim je načrtno tud to da make ne sterilizirajo in potem se zunej pač zgoni....sicer rada dobim kje kakšnega mešančka tkole, ampak sem proti temu..sploh proti nesterilizaciji in nekastraciji ker tko se samo prenašajo bolezni kot npr. mačji aids in mačja levkoza... :roll:
jst sm mislna da je unmu se pač zgodilo parjenje...ok, vzamem nazaj....
drgač pa jst še vedno en razumem zakaj noben noče po mačka v azil :? pa tolk lepih je no..jst bi kr vse mela....
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 05. Apr. 2007 22:39

Jst mam zdj 2 muci, obe sta najdenki in sta ostali. Ko bom pa spet hotla mucka, grem pa definitivno ponj v zavetišče. Bolš, da sploh ne gledam slikc na netu, ker bi pol takoj hotla še kšnga :?

Edit: Ok, zdj sm prečekirala male oglase (na tem forumu) in me je res zmotu oglas v stilu, da se išče nov dom za mlade mucke, ker jih bojo drugače uspavali. WTF?! :evil: ...Takole izsiljevanje mi gre pa prov na ku*ac! Kao rešte jih, drgač jih bomo uspaval. Na kaj ste pa prej mislil?! O kva me to razpizdi... :twisted:
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 05. Apr. 2007 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 05. Apr. 2007 22:43

*purple* napisal/-a:jst nism nikol reagirala tko kot da drugi nimajo pojma jaz ga pa mam..jst priznam ne vem vsega o teh rodovnikih in blablabla, vem pa da ne maram posploševanja...ne bom vpletala ve tiste teme z rodovniki, vseen me je pa mal zmotilo to ker si najprej pač namignila da nimam pravega mnenja oziroma da se ne strinjaš z mano, potem si šla pa kupt lih nekej takega...

Once again... :? Ta mucka je naveden mešanček in ne tisto, kar sem poskušala razložit v prejšnjih postih.
Sam zdej pa res dovolj o teh rodovnikih.
bubabiba, žal ne vem, če je bla mačka načrtno parjena...S tem se tudi jaz ne ravno strinjam... :?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 05. Apr. 2007 22:50

Jaz sem sicer klicala in pisala v par zavetišč, vendar se niso oglasili oz. odpisali (večina jih je žal predaleč, da bi lahko šla samo na ogled tja), pa velik problem je z našim tastarim psom, ker ne prenaša odraslih mačk, ki jih ne pozna... :?
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 06. Apr. 2007 10:19

Da še jest mal piskrček s slikcam pristavim :P

Mal poziramo
Slika

Moj mačkonar učenjak :lol:
Slika

Kam se to vse spomne it ležat :lach:
Slika

Njegovo favorite mesto za spanje je definitivno na omari
Slika

Včasih pa tut na wc-ju zadremamo :wink:
Slika

Škatla zna bit tut priročna
Slika
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 06. Apr. 2007 12:35

Yazmeen al pa lih zanč sm zaseldila en oglas v stilu do konca tega tedna mormo nujno oddat psa(če ne bo seveda usapvan), ker se selimo v drugo stanovanje kjer ne pustijo psov..mislim a to so se tist dan odločl, da se preseljo al kaj? Eni majo res mal prehude ja..

Tiavanna glede muckov v azilu..če te še zanima pokliči v zavetišče Horjul, če majo kakšnega tam ti bojo vse znali povedat kakšen karakter ma kakšna mačka, cepljena in vet. pregledana bp že sigurno itd. No men itak tist zavetišlče sploh ne deluje kot zavetišče, ker tko lepo ravnjao z živalmi (ene majo celo po kavčih itd. :wink: )

Migrena nš se tut z mano uči. :) Una na wc-ju je huda. :P
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 06. Apr. 2007 14:38

Migrena tvoj maček je men čist preveč všeč, k je tok kosmat! A kej dlake pušča? Pa najbolši izraz ma na uni sliki na omari :D
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 06. Apr. 2007 16:51

Dlake puščajo vsi mački ne glede na dolžino dlake. :wink: Se mi zdi pa da zdej še bol, ko gre zimska dlaka dol.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Apr. 2007 17:14

^^ opazno puščajo dlako ja :D
sam a majo vsi mački tok radi škatle al kaj? ker pr nas, nej bo majhna škatla al pa največja, kar jih je, se bo spravu not, pa ni važn, kolk ga vn gleda :D

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov