Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
bubabiba napisal/-a:Tiavanna glede druge slikce...ker glih slučajno vem za tole leglo me zanima, če boste dejansko plačali za tole mačko glede na to da je mešanka (lastnik namreč zahteva 100 evrov za mladiča..in seveda trdi da je nerodovniška siamka brez rodovnika )?
O če je zastonj pa če majo še kerga tud js vzamem. Sto evrov nam dajal za žvau brez papirjov.Tiavanna a so že vsi oddani?? Lepi lepi
Ajaa bubabiba a maš kšn link do oglasa za tole leglo??
amital hud kuža sam plis če slikco zmanjšaš ker je prevelka
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Kokr sm js razumela jih prodajajo. Urszika zakaj bi ga pa vzela? Se mi zdi da zarad barve..sej mi je ful lepo če mačku ponudš dom, samo a ne bi rajš kšnga vzela nevem,,tigrastga al pa črno-bel al pa kj podobnga k teli se mi zdi da bojo še preveč hitr najdl dom, medtem ko eni že dolg čakajo..
Linka za oglase nerodovniških legel pa ne bom dajala. Če hoče ti lahko Tiavanna da.
Linka za oglase nerodovniških legel pa ne bom dajala. Če hoče ti lahko Tiavanna da.
- urszika
- Cosmofrik
Ja res bi ga vzela ker mi je lep sam plačat ga pa ne mislim..
Ma sej js bi mela še mačke sam je pol problem mt prepričat da sprejme novo žival in da deli stroške sterilizacije - ker zdej nam mela več nesteriliziranih in nekastriranih živali. Sej js mam idealnega mačka pr sosedu - oranžn in močno tigrast, samo je že odrasel in se ne zmen zame. Aja pa doma mam črno-bele mačke (da nauš rekla da takih ne maram ).
Ma sej js bi mela še mačke sam je pol problem mt prepričat da sprejme novo žival in da deli stroške sterilizacije - ker zdej nam mela več nesteriliziranih in nekastriranih živali. Sej js mam idealnega mačka pr sosedu - oranžn in močno tigrast, samo je že odrasel in se ne zmen zame. Aja pa doma mam črno-bele mačke (da nauš rekla da takih ne maram ).
- urszika
- Cosmofrik
Jah pr moji mtki nikol ne veš.. Pomojem težko - mačko smo dobili takrat od njenega sodelavca, ker ni blo muca pri hiši, mucek je pa od mačkinega predzadnjega legla in bo zdej eno leto star jeee Tko da njega niti nismo planiral obdržat.
Sej pomojm mtki ponujajo mačke kaki prjatli pa ona reče da mamo že dva.. Tko da bi morala js ne vem kok se pretegnt in bit res zagreta če bi hotla še enga. Ampak sanjam pa lahko ane
Sej pomojm mtki ponujajo mačke kaki prjatli pa ona reče da mamo že dva.. Tko da bi morala js ne vem kok se pretegnt in bit res zagreta če bi hotla še enga. Ampak sanjam pa lahko ane
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubabiba napisal/-a:Kokr sm js razumela jih prodajajo. Urszika zakaj bi ga pa vzela? Se mi zdi da zarad barve..sej mi je ful lepo če mačku ponudš dom, samo a ne bi rajš kšnga vzela nevem,,tigrastga al pa črno-bel al pa kj podobnga k teli se mi zdi da bojo še preveč hitr najdl dom, medtem ko eni že dolg čakajo..
ne me narobe razumet, da se ne bo spet kakšna iskrica vnela, ampak vseeno ponavadi vzameš žival ki ti pade v oči...nevem, vsaj midve z mami ko sva ble prvi v gmajnicah sva zagledale našo mašo, in sva jo potem vsak dan hodile gledat predn sva jo lahko šele vzele je pa res da je bla najbolj drobna in takrat najbolj plaha od vseh...enostavno nama je prirasla v srce, ker je zgledala tko mal boga...ampak če jo danes pogledaš...kje je tista suhost, zdej ma devet kil, pa plaha ni tud čist nč
je pa seveda še od ostalih odvisno...recimo za mojga Lukata sva se z mami skregale ker je ona hotla enga oranžnega...no nakonc sta šla obadva h nam, kasneje tist ta oranžen pa h moji kolegici tko da smo ga mel skos na očeh dal smo ga pa zato stran ker je bil tačetrti maček in nam nikakor ni zneslo...
se pa tud jst ne strinjam s tem da daš za nerodovniško čistokrvnega mačka 100 evrov....jst že nebi dala iz celga principa ne...
navsezadnje pa tud tiavanna očitno ni zgledala da je za šteperje
, danes se je pa očitno to hitro spremenilo....Nadaljne debate o rodovnikih se bom pa raje vzdržala, ker vidim da ne bomo nikamor prišli.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^vaša Miška je pa podobna naši Isabell Pa še podobne tlakovce imamo na dvorišču, tko da je še bolj podobno hehe.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
*purple* napisal/-a:navsezadnje pa tud tiavanna očitno ni zgledala da je za šteperje, danes se je pa očitno to hitro spremenilo....Nadaljne debate o rodovnikih se bom pa raje vzdržala, ker vidim da ne bomo nikamor prišli.
Mislim...ti se pa tut moreš v vse utaknit in pametovat o vsaki stvari, tudi če je ne poznaš. Ta mucek je čisto navaden potomec navadne domače mačke v barvi siamke. In to ni enako kot "siamka brez rodovnika". In ja, nekaj bomo plačali, ker jim bomo povrnili stroške cepljenja in oskrbe. Kako grozno, res! Če se tebi zdi odveč dat kakšen evro za žival, se meni pač ne. Če bi bil to kao nerodovniški siamc, ga nebi vzela, ker je že na pogled očitno, da to ni. Ampak ker je navaden mucek, ga pa bom. So sue me.
urszika, prva dva sta mešančka, tretja je pa sveta birmanka. Ko bo velika bo podobna njenemu očiju, ki je na levi (desna je pa mamica):
bubabiba...najbrž si o teh muckih brala na forumu mojpes...? No, kakorkoli, zadeve niso čisto takšne kot piše v oglasu. Sej sem gor napisala - lastnik ne trdi, da je mama "nerodovniška siamka", pač pa domača mačka v barvi siamke. In bomo dali tistih par evrov za oskrbo (ne vem točno kok), meni se to ne zdi narobe. Koneckonec so mladički tudi en strošek. Je pa to - še enkrat - navaden mešanček.
Angel in jagodka, ful lepe mačice. Te črnobele so mi nasplošno zelo všeč.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Angel girl napisal/-a:^vaša Miška je pa podobna naši Isabell Pa še podobne tlakovce imamo na dvorišču, tko da je še bolj podobno hehe.
aham, tud to podobnost sm že opazla ma, luštni sta obe, da se ne bova kregali zarad tega
Tiavanna, se strinjam, luštni so teli črno-beli mucki... pa sj so vsi
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
Ja, sej maš prou...vsi so lepi. Midve z mamo sva morale kar nehat gledat oglase in slike muckov, ker bi čene kar vse vzele...
Sej res, a je tvoja mucka že imela mladičke?
*just me*...mačke ne smrdijo. Vsaj naše niso nikoli. So ful čiste živali. Kaj počneš z njo? Rad jo imaš, logično!
Sej res, a je tvoja mucka že imela mladičke?
*just me*...mačke ne smrdijo. Vsaj naše niso nikoli. So ful čiste živali. Kaj počneš z njo? Rad jo imaš, logično!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja čene nebi bla jst
dejstvo je da sem pač prebrala od bubebibe post, kjer je opisala kakšno je to leglo...sej men je vseen, sam prislonila sem piskeček zato ker si ti rekla da ne boš komentirala o rodovnikih, glede na to da pa zdej maš čist en tretji primer..jst ist razumem da ti je muc všeč in da ga boš vzela...bi ga jst tud, ampak ne za sto evrov....
in brezskrbi da dam denarja za naše živali še in še več...sam tolk enih operacij smo mel, medtem ko drugi nebi reševali svojih mačk in bi jih uspavali, ker slučajno ena operacija stane 300 tisoč bivših tolarjev
*just me*, kaj pa ti počneš s sestro in bratom če ju imaš*?jih voziš a sprehod?
mislm kero vprašanje..žival imaš zato da jo imaš rad, da te ma ona rada, da si popestriš dneve, in da jo/sebe razvajaš....
valda da loh kopaš mačke..smrdijo pa ne, moje nikol niso....
mucka te je za prst ugriznla in zato jih ne maraš? prid moje roke pogledat vse popraskane....to vse vzameš v zakup....da pa zarad tega nebi marala živali... in zihr si jo kej dražla, kr tko te zihr ni....
mene je tud pes sosedov v rit ugriznu, pa mam še vedno ful rada pse
dejstvo je da sem pač prebrala od bubebibe post, kjer je opisala kakšno je to leglo...sej men je vseen, sam prislonila sem piskeček zato ker si ti rekla da ne boš komentirala o rodovnikih, glede na to da pa zdej maš čist en tretji primer..jst ist razumem da ti je muc všeč in da ga boš vzela...bi ga jst tud, ampak ne za sto evrov....
in brezskrbi da dam denarja za naše živali še in še več...sam tolk enih operacij smo mel, medtem ko drugi nebi reševali svojih mačk in bi jih uspavali, ker slučajno ena operacija stane 300 tisoč bivših tolarjev
*just me*, kaj pa ti počneš s sestro in bratom če ju imaš*?jih voziš a sprehod?
mislm kero vprašanje..žival imaš zato da jo imaš rad, da te ma ona rada, da si popestriš dneve, in da jo/sebe razvajaš....
valda da loh kopaš mačke..smrdijo pa ne, moje nikol niso....
mucka te je za prst ugriznla in zato jih ne maraš? prid moje roke pogledat vse popraskane....to vse vzameš v zakup....da pa zarad tega nebi marala živali... in zihr si jo kej dražla, kr tko te zihr ni....
mene je tud pes sosedov v rit ugriznu, pa mam še vedno ful rada pse
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
*purple* napisal/-a:ja čene nebi bla jst
Lej, sej kul. Mene samo moti, da takoj reagiraš na nek način kot da ti vse veš in drugi nimajo pojma. Ja, mucek mi je všeč (še bolj pa mojemu fotru ) in ga bomo pač vzeli. In tisih nekaj evrov (ni še doročeno kok jih sploh bo), bi itak dali za cepljenje. Tako da je meni pač vseeno (oz. mi je še ljubše, ker bo mucka cepljena pri 8. tednih, če bi jo mi cepli, bi bla pa kasneje), če jo cepijo oni in jim pač povrnem denar. Tisti oglas pa je bil, kot že rečeno, nekoliko šlampasto napisan in ko sem poklicala lastnika (oglasa ni objavil on), mi je vse razložil. In to nima niti najmanjše veze z rodovniki ali nerodovniki. In zdej bi bil res že čas, da se nehamo prerekat
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
*just me* napisal/-a:Pa kaj pa pol počnete z mačkami?
To ja ne moreš na sprehod, pa se lahko kopajo, a kej smrdijo???
ne vem, men niso všeč muce no, nikol mi niso ble, verejtn tut zato, ker me je ena za prstek ugriznla ko sm bla majhna
lol, dj ne me smejat no
kaj delamo z mački? itak jih tepemo, pa mečemo v steno pa tko.. pa fuuuul smrdijo... ah, mal se hecam
jst svoje mačke crklam, jim kažem mojo ljubezen do njih, da se pač čutjo varne, hranim jih dooh, pač se ukvarjam z njimi, kokr bi se ukvarjala s psom, hrčkom, ribico, slonom, tigrom... to se pač počne z živaljo, ki jo maš rad. a se mogoče motim?
pa naše mačke tud ne smrdijo, razn, če kam padejo kar pa itak ne, tko da lepo dišajo.. pač tisti mačji vonj men prou diši... mogoče sm čudna, ampak tko pač je.
sj a veš, mene tud naši mački kdaj pogrizejo, popraskajo, pa jih mamo že celo življenje doma... so mi tud hrčke že pojedl, pa jih mam še vedno rada
to so res luškane živali no, prou ne morš, da jih ne maraš. sicer pa kakor za koga. eni majo rajš pse, drugi mačke, spet tretji hrčke, tigre, kače, pajke... ane?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov