Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kok pa stanejo Hillsovi briketki za mačke?
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Odvisn kolk velko pakungo kupuješ.
Kaj sem js učer gledala na animal planet, ko so rešil enga mucka, ki ga je en fant poliv z neko vnetljivo snovjo in potem zažgal. Je mel revež tako velko opeklino na glavi pa čist požgane konice ušes, pol ga je pa še na kolo prvezu in ga gonu tm okol po ulci. Mislm halo kakšn folk je to Js že zjutri ko mi mačk teži komi ga mal po glavi poknem da utihne kaj šele da bi kej tazga lahko nardila. Groza!
Kaj sem js učer gledala na animal planet, ko so rešil enga mucka, ki ga je en fant poliv z neko vnetljivo snovjo in potem zažgal. Je mel revež tako velko opeklino na glavi pa čist požgane konice ušes, pol ga je pa še na kolo prvezu in ga gonu tm okol po ulci. Mislm halo kakšn folk je to Js že zjutri ko mi mačk teži komi ga mal po glavi poknem da utihne kaj šele da bi kej tazga lahko nardila. Groza!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ma sj maš vse sorte psihiče na tem svetu, jst ne vem, kolk morš bit moten, da greš žival tko matrat! Jst nimam srca muhe ubit, jo ujamem in nesem ven iz flata Takim ljudem bi blo treba sam še prisiln jopič dat gor. Meja med tem, da mučiš žival al pa človeka, je zlo tanka pomojem.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Ma men je še bol hudo ko živali mučjo, ker tle pri nas nč ne ukepajo zato. Tam v Ameriki kjer se je to dogajalo majo vsaj te animal cops ki odvzamejo pol takim latnikom te živali in jih oddajo v boljše domove, lastniki grejo pa pred sodnika. Če bi blo vsaj pri nas tut tko..ah ja..
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Angel girl napisal/-a:Kok pa stanejo Hillsovi briketki za mačke?
Sej ni treba glih Hill's-a kupt. Obstajajo tud druge zelo kvalitetne znamke. Techni-cal je precej cenejsi od Hill's-a, so pa tud prvi kvalitetni briketki, ki jih je moja muca jedla (in to z neverjetnim uzitkom). Jaz jih zelo priporocam. Spada pa v isti klas kot Hill's.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
joj, kok sm jz neumna očitno sm šla preveč površno čez navodila. piše, da se je treba posvetovat z veterinarjem. tko da bom počakala, da bo skotila, potem jo pa itak peljemo na sterilizacijo in bodo pol tam povedal, kako pa kaj.
hvala še enkrat
hvala še enkrat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov