Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 13. Mar. 2007 15:35

MIGRENA napisal/-a:@Femmefatal kero hrano (znamko) pa ti poj daješ mačku? A to sam suho v briketih al tut mokro?

Briketke razlicne - od Techni-Cal-a do Purine in Hillsa (vsake tolk casa protestira, ce ma skoz isto).

Mokro pa tud razlicno, ker je zbircna. Trenutno je v fazi, ko ji pase Gourmet gold. Kmalu ji ne bo vec in ji bo mogoce Gimpetov Shiny cat. Potem drugic Hill's. Miamor, Aldo Nature in podobnega pa zal v Trbovljah nimajo glih.

Je pa naso macko mami razvadla, da zadnje case je vse, kar je v obliki pastete (Gourmet in Hill's torej atm). Ampak bogve, kaj jo bo ze jutr picl. :roll: U glavnem, kvalitetne hrane je dost, sam najt je treba tist, kar ji bo pasalo. :wink:
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 13. Mar. 2007 20:49

MIGRENA napisal/-a:Naš pa tut povohat noče briketov od Hillsa... pa tut tko čudn mi je, da bi mu sam suho hrano dajala?! Naš najrajš je Molly in mi je kr mal gadno, ker je vprašanje kok je to kej kvalitetno (če sploh) - sam kaj naj, če druzga noče? Brikete sploh redko je bolj tko med obrokoma mal pohrusta. Sem probala že marsikej (whiskas, darling, sheba, kitekat, felix) pa ne mara prov preveč. Aja pa vse mora bit v omakci, če je v enem kosu al pa želeju tut noče :nixweiss: ... ker razvajenc :P

Kera je pa od mokre hrane kšna bolj kvalitetna blagovna znamka?

Molly je res cenena hrana in še bl nekvalitetna kot Whiskas :?
Aja pa use kar si probala ni niti prbližn kvalitetna hrana...Pa ni čudn da vaša mačka rajš je cenene, ker vsebuejjo več soli kar mački sigurno ustreza, še zdaleč pa ne pomeni da je dobro zanjo.
Kvalitetnih hran maš pa tolk da sigurn kakšno najdeš. Pejt v kakšno specializirano štacuna za male živali al pa vet kliniko in ti bojo tam pokazal kvalitetne hrane, pol pa zapros za une tamale vzorčke od večih hran in sprobaš. Drugač sm pa tut js kr kupla vrečo brez kakršnih kol vzorčkov in je jedu, če pa ne bi bi pa pač meu tolk doug časa notr dokler ne bi biu preveč lačn, da bi pojedu. :wink:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Mar. 2007 22:53

Bubabiba, a pol mu ti tud sam brikete daješ?

Al tud kšne konzervice pa to? Men se včasih kr zasmil in razmišlam, da bi ji začela še konzerve (kvalitetne seveda!) kupvat, sam me pa skrbi, da se bo pol vsa razvadla in ne bo hotla nč več jest. Ker zdj je tele brikete že ene 2 let, brez protestiranja.
No sicer ji pa očitno tko tud paše, glede na to, da k ji dam recmo kšn košček salame al pa hrenovke, da jo sam povoha in gre :? Je ne poje, frajerka črna :) ...Obožuje pa čips, k sliš da začnem vrečko odpirat, pridirka, da se skor polom :D
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 13. Mar. 2007 23:32

Ker je moj maček načeloma proti vsem konzervam in vrečkam ga js neki pretirano ne silm s tem, samo pa vem da ni lih fajn da skos sam brikete je sva sklenila kompromis in mu vsake 14 dni kupm eno kozervo (Hills al pa Gimpet) in jo ma za dvakrat.
Čipsa ji pa rajš ne dajat, ker ni vredu. Sem pa jaz dala enkrat za foro mačku za povohat čips (itak ga ne bi dubu :P ) pa se je sam obrnu stran. :wink: Pametn mačk. :D
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 14. Mar. 2007 8:48

Ponavadi je tako,das ko žival od malega navajaš na neko hrano,potem to tudi je.
Naša psička je vedno na Hillsu,ponavadi okus piščanca ali pa tuna&riž.Ji pa dvakrat na teden tudi skuham,kaka jetra,pa dosti zelenjave spasiram.

Konzerevo poje mogoče dvakrat na mesec(Hill`s),je pa zdrava,aktivna,psička,nima težav,ne s kožo-dlako,prebavo,...
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 14. Mar. 2007 10:18

Neee, sj ne zdj da jo kr futram s čipsom, sam kšn košček dobi...pa še to jst jem čips tud bolj poredko. Se mi zdi, da so na splošno živali ful nore na slane jedi...kako to :? ?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 14. Mar. 2007 15:34

Jaz dam tut mačku včasih jetra..ampak surova.

Yazmeen ,sej ma tud dost ljudi rado mal bol zasoljeno hrano. :wink:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 16. Mar. 2007 11:12

Boga.. Kok pa je življenjska doba zlatih ribic sploh?

A kdo ve a se mački spet gonjo. Js sm včer slišala eno zavijanje in takoj šla vn po mačke, bla sta na balkonu pa mačka je enga tigrastega stran podila. Pol sm js mojadva sam notr popokala, še dobr da sta poštimana da se mi ne bi gonila zdele.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 16. Mar. 2007 11:19

a da bi se spet gonil? pr nas okol ni nobenga tuljenja slišat, tud naša dva mačka sta čist umirjena.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 16. Mar. 2007 11:38

Mački se zdele 100% gonijo. Bom popiz**** ker se okol našga bloka tko derejo, da sem najprej mislala, kej delajo s sosedovim otrokom, da tuk tuli :lach: . Šele pol mi je kapnal, da so mački.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 16. Mar. 2007 12:30

Haha mily js sm tud mislila da se sosedovi otroci derejo pol sm pa vidla da je mal pozna ura bla da bi bli zuni.
Ja pomojm da se res skoz gonjo, pa da sta dvakrat na leto pač viška tega parjenja.. Sej bom vidla kako se bodo dans obnašal - tle mamo tok mačkov okol da se en že mora gont skor :lol:
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 16. Mar. 2007 13:08

mily napisal/-a:Mački se zdele 100% gonijo. Bom popiz**** ker se okol našga bloka tko derejo, da sem najprej mislala, kej delajo s sosedovim otrokom, da tuk tuli :lach: . Šele pol mi je kapnal, da so mački.

Ja zihr se gonjo. Jst stražim na balkonu, da neb kdo naše muce napadu :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 16. Mar. 2007 16:50

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Mar. 2007 0:34

ne morte verjet...dons sta moja dva mačka napadla psa..ampak res napadla..najprej se je vanga zapodila Maša, skočila na hrbet ga grizla praskala, renala pihala, potem ko je pa še Luka zagledal je pa še on planil po psu :roll: :D
bogi reveč sosedov, še dobro da je prijazen da ni kakšne moje blesave mačke uklal :roll:
sam kej tazga pa še v življenju nism slišala...
jutr gre mami prašat sosede če je s psom kul...upam da je vse uredu...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 17. Mar. 2007 12:03

Jest sem pa dons začela z bolj zdravo prehrano moga mačkonarja. Sm mu kupila brikete od Hillsa za notranje mačke pa jih je zaenkrat sam povohal :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov