Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tivanna, Azilu v gmajnicah, par sto metrov stran od tebe imajo velik muckov..zihr tud kakšne mlad..pa še cepijo ti jih in kasneje zastonj kastrirajo res priporočam!že zato da se reši kašno mačje življenje več... moja je tud iz azila in mi nikoli nebo žal d asm jo tam uzela...
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Sej to ne sprašujem samo zame, kolegico zanima. Čeprav bomo mi tudi skor stoprocentno vzeli dva - bratca in sestrico (oz. fantka in punčko ). Glede zavetišč je pa tko - že neki časa spremljam na netu, pa nikjer nimajo prou majhnih muck. Problem je v tem, ker imamo tudi dva psa, ki se z velikimi mačkami ne zastopita najbolje, tako da res "rabimo" mladičke, da se bodo navadli drug na drugega in potem ne bo kakih problemov (z mladički se namreč super razumeta oz. če odraste z njimi ni problemov). Sej kar se mene tiče - jaz bi vzela tudi odrasle muce, sam se preveč bojim kaj bi blo pol tle doma. Je pa res, da Gmajnice nimajo lih urejene spletne strani, tko da ne vem kakšne mucke majo...A to greš lahko kar tja pogledat in vprašat?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ne gmajnice nimajo urejene spletne strani...na vsake kvatre dodajajo živali...ampak sigurno majo pa kašne mladiče...
mism nevem no..zdej verjetno jagodiću posel uničujem, ampak verjetno bi bla tud ona vesela če bi zela kšno iz azila...mačke rojene doma se velik lažje odda kot pa tiste iz azila, ker polovica folka sploh eve kaj je to azil tko da nevem, pejt pogledat pa boš vidla a ne evo še spletna stran da vidš kdaj delajo klik..drgač pa takrat ko delajo kar tja prideš in gledaš če majo kej..ponavad je najboljš da kar rečeš da te zanimajo mladi mucki, ker mucki so noter, kamor pa mislm da brez spremstva ne smeš...so pa tm ful prjazni, tko da ni problema da bi ti kakšen kej težil
mism nevem no..zdej verjetno jagodiću posel uničujem, ampak verjetno bi bla tud ona vesela če bi zela kšno iz azila...mačke rojene doma se velik lažje odda kot pa tiste iz azila, ker polovica folka sploh eve kaj je to azil tko da nevem, pejt pogledat pa boš vidla a ne evo še spletna stran da vidš kdaj delajo klik..drgač pa takrat ko delajo kar tja prideš in gledaš če majo kej..ponavad je najboljš da kar rečeš da te zanimajo mladi mucki, ker mucki so noter, kamor pa mislm da brez spremstva ne smeš...so pa tm ful prjazni, tko da ni problema da bi ti kakšen kej težil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov