Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
No vidš Tist dan je zoprn pol je pa že vse ok. Zdj bo zihr bl pri hiši oz bl tko pri vas, ker je ne bo nagon okol podil.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Yeah Zdej dans je bla kr dolg zuni, pa je vse ok.
Edino kar je, je to, da še vedno piha na mačkona. Se pravi da to ni blo od hormončkov ampak je tko, kdo je glavni v tropu (dveh mačkov ). Škoda no.. Bom vidla kako bo, ko se ji zaceli tista ranica, sam pomojm da bo isto. Zato ju pa ne upatm dat ponoči v isti prostor, da ne bo spet kdo ob oko.
Edino kar je, je to, da še vedno piha na mačkona. Se pravi da to ni blo od hormončkov ampak je tko, kdo je glavni v tropu (dveh mačkov ). Škoda no.. Bom vidla kako bo, ko se ji zaceli tista ranica, sam pomojm da bo isto. Zato ju pa ne upatm dat ponoči v isti prostor, da ne bo spet kdo ob oko.
-
bubabiba jst sm tud pogledala tvojga frajerja, res je super! Lepo si ga naučila
A lahko sam poveš na kakšen princip deluje kliker in kako ga uporabljaš pri vadbi?
A lahko sam poveš na kakšen princip deluje kliker in kako ga uporabljaš pri vadbi?
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
hvala
ja linki so pa tut par postov nazaj kot je urzika rekla je tm super opisan
urszika, super da boš začela ga učit, da bo mel Niki mal konkurence
zvončica pomoje, da bi pa lahko, če bi hotla, mislm da starost ni nobena ovira Midva sva tut recimo začela s klikerjem šele pri 4ih letih pa mu je čist jasen
Sam pač predn začneš s trikci more bit samo klik pa nagrada in ponavlaš neki časa kliknš pa takoj briket pa tko naprej, da maček pogrunta da klik pomeni nagrado. No sej veš kdaj mu postane jasno, takrat ko začne v kliker gledat kao tist daj mi že briket ti stvarca čudežna
ja linki so pa tut par postov nazaj kot je urzika rekla je tm super opisan
urszika, super da boš začela ga učit, da bo mel Niki mal konkurence
zvončica pomoje, da bi pa lahko, če bi hotla, mislm da starost ni nobena ovira Midva sva tut recimo začela s klikerjem šele pri 4ih letih pa mu je čist jasen
Sam pač predn začneš s trikci more bit samo klik pa nagrada in ponavlaš neki časa kliknš pa takoj briket pa tko naprej, da maček pogrunta da klik pomeni nagrado. No sej veš kdaj mu postane jasno, takrat ko začne v kliker gledat kao tist daj mi že briket ti stvarca čudežna
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moja zna muhe lovit Če pride kdaj kšna muha v stanovanje, ji sam rečem:"Simba, muha!" In pridirka, da se skor polom in že skače za njo. Res smešn zgleda, sam nikol je ne ujame pol in je vsa napsihirana
Pol ji pa ni jasn, zakaj se jezim, če se sprav lovit kšno čebelo al pa oso (sam res neb rada, da jo pič ane!).
Pol ji pa ni jasn, zakaj se jezim, če se sprav lovit kšno čebelo al pa oso (sam res neb rada, da jo pič ane!).
-
Kok pa stane klikerček?
- urszika
- Cosmofrik
bubabiba napisal/-a:Kliker je okol 500 sit, se prav okol 2 evra
Res? Kje si ga pa kupla. Sm gledala v Zooticu, in sm vidla da je bil čez jurja mensezdi.. ne vem zdej mrbit sm čorava
Sicer pa moja mačka je zmešana. Spet mi je sama skočila v naročje in začela tko s tacami delat, ko prostor išče. In mi je volnen pulovr uničvala in sm ga gor zavihala. In me ugrizne. Wtf. In pol se namesti, sedi, js si pulovr popravm in sm jo očitno po repu podrgnla a ne vem kje ji ni prov, in mi napade roko. Dobesedno napade. Js sm čist zaprepadena bla, sm kr zakričala. Fak ej. Sj sm navajena da me muc grize v igri, sam ona se pa ni igrala.. Majkemi sm jo sam vn sterala.
A mi svetujete: ona ma še vedno flajšter gor ane, ker ma spodi rano. Zdej v sredo bo en tedn, dohtar je reku par dni (loh je mislu tud šest dni npr), js ji pa ne bi dol dajala, ker ven hod pa da se ne bi kj okužla al pa zagnojil tist.. čeprov vem da je dobr da rana diha ane. Kaj nej zdej
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moja isto tkole napada... roko, nogo, karkol jo pič. V bistvu se igra, ker ma mehke tačke, brez krempljev... sam očitno ne dojame da me prav močno ugrizne... hahaha
V bistvu sem sama kriva, ker sem jo dresirala, da mi napade roko... seveda, če sem imela gor kakšen debel pulover ali trenirko da ni šlo na kožo direkt.
Prejšnji maček je bil tut faca, un je pa ful napadal izza vogala, in se prav zadovoljno muzal, ko smo se ga ustrašili
V bistvu sem sama kriva, ker sem jo dresirala, da mi napade roko... seveda, če sem imela gor kakšen debel pulover ali trenirko da ni šlo na kožo direkt.
Prejšnji maček je bil tut faca, un je pa ful napadal izza vogala, in se prav zadovoljno muzal, ko smo se ga ustrašili
- urszika
- Cosmofrik
Zvoncica napisal/-a:Moja isto tkole napada... roko, nogo, karkol jo pič. V bistvu se igra, ker ma mehke tačke, brez krempljev... sam očitno ne dojame da me prav močno ugrizne... hahaha
Ja, tko kot tvoja mačka napada, se jaz s tamalim igram - navadla sm ga da roko napada in zdej vsem mori, pa js mu kadarkol lah ponudm prste, me ne bo ugriznu, sam igrov se bo. Me bo pač oprasku pa to, sam nikol napadalno.
Ampak mačka dans.. odklop... Prov vidla sm tko agresijo, k bi me ornk napadla najrajš. To ni bla igra. Je pa zanimivo, predvidevam da je to od tega ker ma rano od sterilizacije, sam tam okol se je lah dotikam in flajšter gledam če leži, če pa slučajno bok oplazim ko sedi je pa hudič.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov