Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Jan. 2007 16:16

Angel pa Migrena tko lepe mucke mata :love: A to sta mešančka, al prov kšna pasma (k od Migrene mi zgleda mau tak k maine coon)?

Ja drgač je pa baje to normaln, da tud če je maček steriliziran (oz kastriran), da jih še zmer mal na momente daje tale gonitveni čas. Včer je bla recmo nemogoča, dons pa že ceu dan leži tm, k ubita. Zdj ji bom šla pa jst mjavkat na uho :D Joke :wink:

No pa spet sva mele mau "fotosešna"
Slika

Slika
Simba v rožcah :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Jan. 2007 16:53

Ok, hvala za navodila :wink: Bom naslednjič probala.

Moja je pa ceu črnuh...mam pa pr mami še eno mačkonko. Je nism s sabo jemala, k sm se selila, ker bi se ji strgal v stanovanju. Mami je doma v naravi in je muca navajena it ven, kadar ji paše, tle pa to ne bi blo izvedljivo.

Ime ji je pa Ajša in je polperzijka, ma tud bol kratek in potlačen gobček. Karakter pa čist drug od Simbe. Simba je res tak nagajiv hudiček, Ajša pa cela princeska, vsa važna :D (slikca pa ni lih najbol, je z mobitelom slikan).

Slika
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 23. Jan. 2007 17:28

Mojo pasjo lepotičko pa si lahko ogledate TULE
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
princess23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a princess23 » 23. Jan. 2007 17:55

tole je pa naša mucka

Mucka

pa garfi pa sivček pa tarzan

Garfi,Sivček,Tarzan
Zadnjič spremenil princess23, dne 23. Jan. 2007 22:41, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
.::barby::.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .::barby::. » 24. Jan. 2007 16:52

yazmeen kok je huda. ful je lepotička....kraljična. ful je cukr :hearts:
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Jan. 2007 20:08

Hvala, hvala...je res k ena princeska ja :)

No, kadar gre ven v kšnem grdem vremenu, pride nazaj dam k klošar, ne več k princeska :D Prnese s sabo listje, vejce, travo... vse se ji prime na dlako. Al pa pozim k prnese cele kepe snega na seb in pol kr teče od nje, k se taja.
Maš kr dela s takim mačkom. Če je kdaj recmo par dni ne razčešemo, se ji nardijo taki cofi, da jih ji lahko sam še odstrižem. Sploh v obdobju, k ji odpada dlaka, se ji vse zafecla in ji morm dostkrat kej odstrižt, pol je pa taka, k da bi jo koza popasla :D Še dobr, da ji hit dlaka nazaj zraste.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 24. Jan. 2007 20:14

Jst glih zarad tega ne bi mela dolgodlakega mačka, ker ga morš tkole vsak dan česat pa še stanovanje maš po možnosti polno dlak :) mam rajš kratkodlake mešanice :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Jan. 2007 20:36

No dlak ni ubistvu nč več, kot pr men, k mam kratkodlakega mačka. Se mi zdi, da ji še manj odpada dlaka, k pa Simbi (kratkodlaki). Sam je pa tok daljša.
Jo je pa treba česat pa to, drgač so hit problemi. Parkrat se ji je nardila čist ob koži taka kepa dlak, da sm ji jo komi odstrigla pol.
Pa boga je, ker je polperzijka in ma bol potlačen nosek (kratke dihalne poti pa to), zato se hit prehladi, kadar je mraz, in pol ji teče iz učk in iz ušes in ji mormo skoz une kaplce dajat.
Uporabniški avatar
.::barby::.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .::barby::. » 24. Jan. 2007 20:42

bubabiba napisal/-a:Jst glih zarad tega ne bi mela dolgodlakega mačka, ker ga morš tkole vsak dan česat pa še stanovanje maš po možnosti polno dlak :) mam rajš kratkodlake mešanice :D

moj piko ma kratko dlako pa je po stanovanju še zmeri ful dlak.mami se zmeri jezi k mora pucat.sam ma naštimano dekco in zmeri k pride notr točn ve kam mora...na svojo zeleno dekco.čeprov še zmeri najrajš uide ležat k maminim nogam :lol: I don't know why!!!!
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 26. Jan. 2007 10:58

Mogla sem dat ta dva wallpaperja, ker sta toook lepa :hearts:
Slika
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 26. Jan. 2007 12:04

js pa ne maram mack, k so mi tok hinavske... raj mam pse k so zvesti do konca (tapravi prjatli :wink: )

duma mamo pudla pr sosedih pa zlato prinašalko k je najvecja bejba :D pa eno španjelko pa eno kužo nevemkasne pasme, tut fletna
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Jan. 2007 12:43

Jaz tudi nimam rada mačk. Iz enakega razloga kot ti, pa na živce mi gre ko mjavkajo pred okni itd :evil: Saj ok - saj psi tudi lajajo itd, samo niso tak nadležni. Plus vsega-enkrat sem brala, da tisti ki majo radi pse nimajo radi mačk in obratno. Samo ziher to ne drži za vse :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Jan. 2007 14:47

Js mam rada oboje.
Glede tega lajanja in mjavkanja ti pa povem, da je pse kr mal težje poslušat..mi mamo mačka in ko mjavka se ga sliš samo v tist sobi v kateri mjavka sosedje čist na drugem koncu hodnika imajo pa psa pa ko laja ga celo nadstropje sliši.
Aja, pa zakaj bi ble mačke hinavske? Zato, ker se ne pustijo božat takrat ko ti hočeš? Pač mislijo s svojo glavo in ti ne bojo zmeri ustregle, mislm da tut ti nisi ustrežljiva :wink:
Pes je pač podrejen lastniku, mačke so pa vedno samosvoje in ponavad jih tist človk ne more sprejet, ki ne prenese, da kaj ni po njegovo recimo, ko mačka pač ne uboga :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 26. Jan. 2007 16:08

inaa napisal/-a:js pa ne maram mack, k so mi tok hinavske... raj mam pse k so zvesti do konca (tapravi prjatli :wink: )

Mene sam zanima od kje ti to, da so hinavske?! Mislm po čem to sklepaš?

Moj maček drugač sploh ne mjavka razen, če hoče, da mu vrata odprem :wink: pusti se božat čist normalno oz. še sam se pride kdaj pocrkljat, zjutrej mi da zmer lupčka (tko fajn se z noskom dotakne mojga noska :P ) tko da, se mi pa mački ne zdijo niti približno hinavski. Če skrbiš zanj se zna tut maček zlo navezat na lastnika in postane človekov prijatelj :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 26. Jan. 2007 16:26

Men tut ni jasn od kje vam ideja da so mačke hinavske. Pa poglejmo na primeru. Če pobožaš mačko se ti pusti v primeru da njej paše. Takrat lahk z njo delam kar čem, lahko jo mam na glavo obrnjeno, pa se mi bo pustila. Če ji ne paše, bo pač mal ugriznila, al pa s tačko nakazala, naj jo pstim pri miru. Pri psu je pa mal drugače. Lastniki jih čohajo, se derejo nanje, jim lepo govorijo, včasih psa celo kdo udari, ampak pes je do lastnika kljub njegovemu grdemu vedenju še vedno prijazen. Kdo je pol kle hinavski in kdo iskren?? Maček, ki pokaže kaj ima rad in kaj ne, ali pes, ki mu lahko ne vem kaj delaš, pa bo prijazen do tebe! Lepo vas prosim.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov