Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Hvala.
Da ne bom skos tuki linkov limala, če se bo komu dal pogledat so še tukej njegove fotke: http://mojmuci.moj-album.com/
Lp
Da ne bom skos tuki linkov limala, če se bo komu dal pogledat so še tukej njegove fotke: http://mojmuci.moj-album.com/
Lp
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubabiba napisal/-a:Purple povej to tistim, ki živijo na vaseh in imajo še zmeri pse na verigah. Jaz osebno ne bi nobenmu oddala psa za na verigo.
Glede razstav je pa tko, da jih kopajo pa pudrajo pa to sam nekateri, velik tega delajo italijani, poznam pa ogromno takih slovencev, ki psa pripelje na razstavo samo na ocenjevanje pač, nič kopanja pa nevem kaj še vse, pač da ga sodniki ocenijo, pa še to grejo sem in tja na kakšno razstavo. Tko, da vsi glih ne mučijo svoje pse če grejo na kakšno razstavo. Pa še razstave so zlo uredu za socializacijo psa.
.
jah niso samo vasi...če se malo sprehodiš po predmestjih ljubljane, je še vedno opaziti veliko psov na verigah...predvsem pa e najbolj razžalosti to da jih je ful takih+mačk ki same tavajo naokoli, v okolici vrtov na barju...tam so psi cele dneve sami..sploh nevem če jim dajo za jest .
Drgač pa jst ne morem vedet kter pes je napudaran na razstavi pa kter ne...Vsekakor pa so mački čist vzsi, ker čist dišijo po nevem Dior parfumu ..nevem men je to čist bolano...
si niti ne predstavljam frisa tistih mačkov ki jih vsak da kopajo..Upam, d alastnika čimbolj popraskajo
-
bubabiba - Kofetarica
Ja dobro, večina jih je na vaseh..
Ja jaz točno vidim, kako lastniki delajo z živaljo na razstavi in že tam vidiš kakšen je. Sem se zelo zgrozila recimo enkrat, ko je ena ženska svojega maltežana prijela za rep in ovratnico in ga je tako nesla na drugi konc dvorane samo, da se mu ne bi slučajno kakšna dlakica napačno postavila..to je pa že bolano.
Razstave mačk pa tut men niso lih najbol, ker jih sodniki ocenjujejo tko, da jih tam valjajo po rokah pa dvigajo v zrak pa nevem kaj še vse, naš maček bi sigurno ponorel...nevem no.
Ja jaz točno vidim, kako lastniki delajo z živaljo na razstavi in že tam vidiš kakšen je. Sem se zelo zgrozila recimo enkrat, ko je ena ženska svojega maltežana prijela za rep in ovratnico in ga je tako nesla na drugi konc dvorane samo, da se mu ne bi slučajno kakšna dlakica napačno postavila..to je pa že bolano.
Razstave mačk pa tut men niso lih najbol, ker jih sodniki ocenjujejo tko, da jih tam valjajo po rokah pa dvigajo v zrak pa nevem kaj še vse, naš maček bi sigurno ponorel...nevem no.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
To moja Simba skoz dela...prov unu najprej me tko nagajiv pogleda (se prepriča, če jo gledam), pol pa hitr s taco kej vrže dol iz mize (mobitel, daljinca, kemik...) in že teče vsa naspidirana po stanovanju K ji je res lajf, če jo lovim. Ampak ve, da je treba najprej neki ušpičt.
Mene ta mačk včasih tok nasmeji z vsem svojim foram ane
Pa res mi je smešn, k se tko obrne in zagleda kšn tak predmet, k ga prej ni blo tam (npr. zadnč ena škatla na tleh) in se ga tok ustraš, da jo na mestu od*uka en meter v zrak in pol hod še pol ure vsa napihnena po stanovanju...rep ma k unu za prah ometat
Pa še dve novi slikci
Mene ta mačk včasih tok nasmeji z vsem svojim foram ane
Pa res mi je smešn, k se tko obrne in zagleda kšn tak predmet, k ga prej ni blo tam (npr. zadnč ena škatla na tleh) in se ga tok ustraš, da jo na mestu od*uka en meter v zrak in pol hod še pol ure vsa napihnena po stanovanju...rep ma k unu za prah ometat
Pa še dve novi slikci
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst bom tud mogoče šla mal pogledat mačkonarje. Kok je pa to vstopnine?
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ahh...vedno znova ugotavljam, zakaj sem v maine coone tako zaljubljena.
P.S. Ampak nasa mesanka je zame se vedno najlepsa in najboljsa.
P.S. Ampak nasa mesanka je zame se vedno najlepsa in najboljsa.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Joj, jaz hočem tut iz kittyje gledat.
Sicer pa mam eno vprašanje...Doma imam eno mačko, ki je stara približno eno leto pa pol. Je sterilizirana. In zdej razmišljam da bi vzela še enega mucka, mladička. A je pomembno a vzamem fantka al punčko al je vseeno oz. popolnoma odvisno od karakterja mačke?
Sicer pa mam eno vprašanje...Doma imam eno mačko, ki je stara približno eno leto pa pol. Je sterilizirana. In zdej razmišljam da bi vzela še enega mucka, mladička. A je pomembno a vzamem fantka al punčko al je vseeno oz. popolnoma odvisno od karakterja mačke?
-
bubabiba - Kofetarica
Seveda je najbolj odvisno od karakterja..naj bi blo več možnosti, da bi se ujela s samčkom ane in vsi bi ti priporočali samčka, samo ker bo itak ša mladiček ne bi smel bit problemov edino neveš kako bo potem, ko bo ta mladička zrastla in da jo ne bo potem starejša preveč terorizirala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov