Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Synulox, ki jih mora jemati na 12ur (10dni).
-
pred pol leta sma se s fantom preselila. na začetku je bla malo pod stresom, sčasoma pa se je navadla. tak da ni blo videt nobenih sprememb.
vedno je lepo hodla na mačji wc. zatem je začela lulat v umivalnik in tuš. sem mislila ok tukaj lahko ker itaq splakneš z vodo pa je. za tla pa je večji problem. zdaj pa lula v vsak kot v stanovanju.
vedno je lepo hodla na mačji wc. zatem je začela lulat v umivalnik in tuš. sem mislila ok tukaj lahko ker itaq splakneš z vodo pa je. za tla pa je večji problem. zdaj pa lula v vsak kot v stanovanju.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
A to se vleče že tako dolgo? Moj maček je trikrat lulal v banjo in sem takoj šibala z njim k vetu. Mački res ne lulajo po stanovanju (kastrirani/sterilizirane) kar tako iz dolgčasa. Svetujem ti temeljit pregled pri kakšnem vetu, ki se ornk spozna na mačke. Priporočam Vanjo Knez.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
Ko sm še mela mojga prvega mucka in ga nisem nesla takoj kastrirat je bla katastrofa. lulal je v omari, pod postlo, na hodniku, na postli, odeji.. saj za to sem sama kriva.
ko pa sm dobla kitty pa sm jo pri 6 mesecih nesla sterelizirat
. in je blo ok. do zdaj ko ni zbolela.
ko pa sm dobla kitty pa sm jo pri 6 mesecih nesla sterelizirat
. in je blo ok. do zdaj ko ni zbolela.
-
jaz tudi..
vem kak je hudo ko zgbiš hišnega ljubljenčka. sem jaz tudi rekla nikol več.. pol pa sem še vseeno vzela drugega mucka.
vem kak je hudo ko zgbiš hišnega ljubljenčka. sem jaz tudi rekla nikol več.. pol pa sem še vseeno vzela drugega mucka.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Hvala obema,pa sm že miljonkrat rekla,da ne bom mela mačka in ga damo kastrirat,da bo ja več doma kao in ga direkt na našem dovozu zbije avto...Par metrov od bajte ma sj ni čudn k pa folk voz k prfuknen nč ne gleda Mah...bo že
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
frigga napisal/-a:Lahko, da se bo, ni pa nujno. Jaz bi najprej izključila zdravstvene težave. Kako pa to, da še ni sterilizirana? Stara je že več kot dovolj.
Zarad tega, ker je itak skoz v stanovanju, ne mislima je niti ven spuščat, pa se še nama ni mudilo s sterilizacijo. Boma pa jo peljala zdaj v bližnji prihodnosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov