Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
spet se oglašam ker rabim pomoč.
moja kitty je stara leto dni. živi pri meni v stanovanju. zunaj sploh ni nič (ker sem doma v 4 nadstropju ). do zdaj je bila lepo navajena na mačji pesek. zadnje dni pa je začela lulat v vsaki kot.. sem jo vedno skregala samo nič ne pomaga.. kaj bi to lahko blo? kakat pa gre lepo v pesek..
moja kitty je stara leto dni. živi pri meni v stanovanju. zunaj sploh ni nič (ker sem doma v 4 nadstropju ). do zdaj je bila lepo navajena na mačji pesek. zadnje dni pa je začela lulat v vsaki kot.. sem jo vedno skregala samo nič ne pomaga.. kaj bi to lahko blo? kakat pa gre lepo v pesek..
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Lula ali označuje svoje ozemlje? To drugo je moja počela (na žalost je ni več) in sicer naj bi to počeli ko jih se gonijo. Moja je začela s tem šele ko smo posvojili enega potepuškega mačkona. Včasih je bilo le nekaj kapljic, včasih pa cela lužica.
-
Ja bom jo raje peljala k veterinarju.
monique* muca je sterelizirana tak da se pomoje ne goni. nevem. saj jo bom raje peljala.[/b]
monique* muca je sterelizirana tak da se pomoje ne goni. nevem. saj jo bom raje peljala.[/b]
-
sem klicala veterinarja in je rekel da ima verjetno vnete ledvice. tak da jo morem jutri pripeljat tja. malo me je strah da nebi blo kaj fejst narobe.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
bubabiba napisal/-a:Pregledali bodo urin in najverjetnjeje bo dobila antibiotike z inekcijo, potem pa kontrola. Glede na to, da je mlada in da ste pravočasno odkrili verjetno ne bo problemov.
Na kakšen način pa živalim pregledajo urin?Mislim,kako pridejo do njega?
-
smo bli pri veterinarju. mela je povišano temperaturo in je reko da je verjetno vnet mehur. z ledvicami naj bi blo vse vredu. dal ji je injekcijo in tabletke za vnetje. tak da upam da se pozdravi.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
vseenomiska23 napisal/-a:smo bli pri veterinarju. mela je povišano temperaturo in je reko da je verjetno vnet mehur. z ledvicami naj bi blo vse vredu. dal ji je injekcijo in tabletke za vnetje. tak da upam da se pozdravi.
Oprosti, ampak, kako si lahko zadovoljna s takšnim odgovorom? VERJETNO vnet mehur? Z ledvicami NAJ BI BILO vse v redu? Kam si pa to peljala mačko na pregled? Ko je moj maček takole začel lulat izven wcja smo pri vetu ugotovili za absolutno previsoko raven kristalov v urinu, bil je na posebni dieti skoraj pol leta, redno smo hodili na kontrole. S temi stvarmi se ni za hecat in nekaj na pol ugotavljat, ali je ali ni. Sicer pa razmisli, ali je maček pod stresom in kaj mu le tega povzroča. Mački si znajo zaradi stresa sami povzročiti bolezen, najpogosteje urološke bolezni. S tem, da lula izven wcja, ti javlja: ''Ne počutim se dobro, zato bom zbolel, da boš ti to opazila.''
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
ne on je lreko da ma vnetje in da ji bo dal tabletke. jaz sem pač samo tak to napisala. ima pa čez 7 dni ponovni pregled.
samo sem bla presenečena da je en drug veterinar delal kot ponavadi. tak da bom kar en dan prej poklicala pa vprašala kdo dela.
samo sem bla presenečena da je en drug veterinar delal kot ponavadi. tak da bom kar en dan prej poklicala pa vprašala kdo dela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov