Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Nimam pokrova. Sej mam filing, da gre on notr takrat, ko js rovarim tm in iščem drekce pa to, pol se pa not uleže ko js že vse spucam. Pomojm mu je zanimivo k mene vidi, pa skoz lopatko zaseduje z očmi, on bi se igrou. Sam od sebe je šou notr ležat sam takrt taprvič, ko še ni nč v wcju oddelu Zdej pa to dela ko je čisti pesek, pa ko mene vid da notr praskam po tem (sam js ne delam tega iz užitka )
Zadnjič spremenil urszika, dne 02. Jan. 2007 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jagodka85 napisal/-a:lol, a ni mejhn prevelk za tistole mejčkno košarco
drgač je pa leeeep jz bi tud mela oranžnga mačkonarja
Ja lep pa neumen, to je bla košara u kuhn na pultu, pa je on šou mal spat. Sj kdaj pa spi tko na radiatorju, pa na cajte skor dol pade, pa se poprav, pol pa enkat sam BUM, pa on na tleh.. naša inteligenca.. to se jim lohka cel dan sam smejem, al pa k rep lovijo..
- urszika
- Cosmofrik
Waaaa muuuuckii
densy, ne me rajcat z oranžnimi mački no. Aja, a to mislš: Kako pa da nima učka? Nism takoj zaštekala Jah sm že velik napisala, tko je blo, da je enkrat pršou na balkon jokat, ker je mel razlito oko... Js sumim, da mu ga je mačka, ker se je gonila. Sej smo mu ga dal odstrant, pa še kastriral smo ga, mačko bomo pa zdele steriliziral, če se bo pol kej umirila, ker zdej tud nista za skupi... On bi se igrou, ona ga pa resno nazaj šavsne
Naše mačare pa spijo na kuhinjskih stolih, ker je še prt čez mizo in sta skrita... Zadnje čase se pa Carlos na stopnice uleže, pa glava mu čez visi, al pa tace. tko da ga ne morš zgrešit, ko greš po hodniku. Drugač pa tud po sedežni, sam to bolj Carlos, Pika ve, da ne sme (dlake pa to).
Bom poiskala kšne slike od mladičev lepih, v prvem leglu so mi bli čist
densy, ne me rajcat z oranžnimi mački no. Aja, a to mislš: Kako pa da nima učka? Nism takoj zaštekala Jah sm že velik napisala, tko je blo, da je enkrat pršou na balkon jokat, ker je mel razlito oko... Js sumim, da mu ga je mačka, ker se je gonila. Sej smo mu ga dal odstrant, pa še kastriral smo ga, mačko bomo pa zdele steriliziral, če se bo pol kej umirila, ker zdej tud nista za skupi... On bi se igrou, ona ga pa resno nazaj šavsne
Naše mačare pa spijo na kuhinjskih stolih, ker je še prt čez mizo in sta skrita... Zadnje čase se pa Carlos na stopnice uleže, pa glava mu čez visi, al pa tace. tko da ga ne morš zgrešit, ko greš po hodniku. Drugač pa tud po sedežni, sam to bolj Carlos, Pika ve, da ne sme (dlake pa to).
Bom poiskala kšne slike od mladičev lepih, v prvem leglu so mi bli čist
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ma ja no, to majo take prigode, da joj an al pa nš črn mačkon, leti, leti, leti, pa ne zvoz ovinka pol je pa vs čudn.. enkrat sm mu palčko vrtela sam v eno smer, k sm jo pa ustavla, je bil pa ko pjan, kr postran je hodu
še kkšna slikca
moj muc, k ga že dve leti ni več
hehe, ni ni glave oz. je pod trupom
tuki je sam snup
pa še par slikic naših mladičkov, k smo jih mel nazadnje (pa vrjetno sm jih že kdaj dala sm gor, sam so mi res cortkani)
še kkšna slikca
moj muc, k ga že dve leti ni več
hehe, ni ni glave oz. je pod trupom
tuki je sam snup
pa še par slikic naših mladičkov, k smo jih mel nazadnje (pa vrjetno sm jih že kdaj dala sm gor, sam so mi res cortkani)
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Tole glede pokanja za novo leto - res je hudo za večino domačih živali ... sploh za kužke. Naš Reks se pa nič ne boji, ker sta ga ati in brat trenirala, ko je bil majhen ... zgledal je pa tko, da je brat metal petarde (stran od Reksa), ati je pa Reksa ta čas tolažu ... in zdej se nš kuža tega sploh ne boji
Ata in mama mata pa ful problemov zarad tega ... tko da sta mu letos ene kaplce kupila, zaprla sta ga v klet in dala radio ful na glas, tko da je čim manj pokanja slišal.
Ata in mama mata pa ful problemov zarad tega ... tko da sta mu letos ene kaplce kupila, zaprla sta ga v klet in dala radio ful na glas, tko da je čim manj pokanja slišal.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
mislm, da še ni eno leto star... je pa full smešn, k ga postrižejo, k ga ni nč več skup pol... ampak mu zraste dlaka nazaj, tko da je pol spet fletkan... ma, tak srček je, da konc an... no ja, čeprou me je enkrat skor ugriznu ampak srčkan je pa še skoz
- urszika
- Cosmofrik
Hehe ja to so bli na terasi, pa jih je Pika gledala kaj delajo.
Sicer je pa neki mescev nazaj men kolegica rekla, da ma tole fotko kr ena na frendiinflirt, pa da je napisala da je to njen maček, da ga je na morju slikala. Fak kera kura ej, sm bla oreng jezna. Pa krneki si izmisl, bohve če je bla na osebni sliki tud ona.
Grrr
Sicer je pa neki mescev nazaj men kolegica rekla, da ma tole fotko kr ena na frendiinflirt, pa da je napisala da je to njen maček, da ga je na morju slikala. Fak kera kura ej, sm bla oreng jezna. Pa krneki si izmisl, bohve če je bla na osebni sliki tud ona.
Grrr
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
_Petra_ napisal/-a:Jaz sem sla s fantom prejsnji tedn k veterinaru z njegovim psom in je blo ful velik ljudi, ki so prisli po pomirjevala za zivali zarad petard.. Kak zalostno.
Drugac pa sem skoraj skupaj padla, ko pridem ven iz ambulante (pa ze not ko sem bla sem iz druge ambulante slisala grozen zivalski "jok") in vidim psa z obrezanimi usesi.. Zdaj se tocno ne spomnim pasme, ampak je mislim da znacilno, da tem psom rezejo usesa. A ve katera kera pasma je to in ZAKAJ pri vragu to delajo??
To bi bla lahko kakšna od pasem tipa bull al pa doberman, boxer...
je kar dost takih pasem. Delajo pa to zato, ker glava tko pride pri psih bl do izraza, eni pač nočejo enim je pa to všeč. Odločitev je pa stvar posameznika. Ene pse imajo pa za pasje boje kar je drugače strogo prepovedano, sam eni pač še vedno to delajo na črno in takrat je boljše da ima pes porezana ušesa, sicer mu jih njegov nasportnik v boju lahko čisto naluknja(sem že videla v eni oddaji bojnega psa z nekupiranimi ušesi in so mu jih prov grdo scefral). Teli boji se res živa groza
Pa v keri ambulanti je blo to?? Ker to je v Sloveniji že prepovedano in se ne bi smelo več tega pri nas delat...je blo spet nekej na črno narjeno
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Evo, končno mi je uspel skenirat slikco Nikija ko je biu še kitten
http://www.moj-album.com/slike/567647/Q ... UN7i.v.jpg
P.S: povečite slikco k drugač se bl mal vid
http://www.moj-album.com/slike/567647/Q ... UN7i.v.jpg
P.S: povečite slikco k drugač se bl mal vid
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov