Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
A bejž no frigga .Kopanje je zate stres, kaj druga kaj delaš pa ne al kako?Cjoooo...pa dobro no saj to debato smo že zaključili, čeprav te še vedno ne razumem in mi še vedno ne gre v glavo. Pa dobro, to je moj problem, ne tvoj.
jullia_ mi jih kopamo, ker saj pravim, da so tudi zunanje in se takoj umažejo,sploh če dežuje in bi one rade bile zunaj. S šamponom jih umijemo tu pa tam,samo z vodo pa kar pogosto. So že navajene, tako da ni neke panike...predstavljaj si kakšen je pes, ko ga pelješ na sprehod in je prej cel tedn skup deževalo ali pa celo še takrat dežuje . Ga moraš malo umit, preden ga spustiš spet v hišo. Pa ne vedno s šamponom, da se razumemo. Tiste ki so pa izključno notranje pa valda, da ni treba umivat oz.vsaj tako pogosto ne.
Zanimivo, ker jaz pa recimo ne poznam nobenega, ki svoje mačke ne bi tu pa tam umil.
jullia_ mi jih kopamo, ker saj pravim, da so tudi zunanje in se takoj umažejo,sploh če dežuje in bi one rade bile zunaj. S šamponom jih umijemo tu pa tam,samo z vodo pa kar pogosto. So že navajene, tako da ni neke panike...predstavljaj si kakšen je pes, ko ga pelješ na sprehod in je prej cel tedn skup deževalo ali pa celo še takrat dežuje . Ga moraš malo umit, preden ga spustiš spet v hišo. Pa ne vedno s šamponom, da se razumemo. Tiste ki so pa izključno notranje pa valda, da ni treba umivat oz.vsaj tako pogosto ne.
Zanimivo, ker jaz pa recimo ne poznam nobenega, ki svoje mačke ne bi tu pa tam umil.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Maya19 napisal/-a:A bejž no frigga .Kopanje je zate stres, kaj druga kaj delaš pa ne al kako?
Kaj pa naj bi počela takega, da bi mojima mačkoma povzročalo stres? Razen tega, da sem ju morala odpeljati k vetu na pregled, kar je bilo stresno, ampak je bilo tudi nujno.
Kopanje mojih mačk pa ni ne nujno ne potrebno.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Od fanta mačka je skotila mladičke. Doma imajo še enega splomladanskega mladička za oddat.. Zdej je pa nastal problem. Tega spomledanca so hotl oddat že 14dni nazaj pa so pol eni rekl, da ga ne bojo uzel... In ta mladičk in njegova mati se pihata odkar je bla mati breja. Zdej nas pa skrbi za tanove mladičke.
Bi kera uzela tigrastga mačka (tak je kukr v reklami za Wiskas..) al pa če koga poznate, ki ga želi.. ? Full je cortkan, je navajen na notr, zunej, zna tud uporablat mačji WC... Mucka lah tud prpelemo..
Hvala, lp
Bi kera uzela tigrastga mačka (tak je kukr v reklami za Wiskas..) al pa če koga poznate, ki ga želi.. ? Full je cortkan, je navajen na notr, zunej, zna tud uporablat mačji WC... Mucka lah tud prpelemo..
Hvala, lp
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Trouble napisal/-a:Oni so hotl, da ma mačka enkrat mladiče... in pol se je full hitr ponovno sparla... in ko so jo hotl dat sterilizirat, je bla že breja... zdej morjo pa spet počakat, da neha dojit... pol gre pa takoj na sterilizacijo....
A dej ga no lomit...mislim folk je pa tut neodgovoren, vid mačka se spet gon pa jo gre ven spuščat, ja bravo kaj nej rečm. Hvala bogu, da jo bodo končno steriliziral, tisto, da so pa enkrat hotl met tamale pa no comment.
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Res ne vem zakaj potreba po tem, da ima mačka enkrat mladičke. V zavetiščih je ogromno mačjih mladičev, začasna skrbništva so napolnjena do zadnje luknje, folk pa si še namišljuje nove mladiče. Ni za verjet, res.
In upam, da jih je sedaj srečala pamet in bodo mačko resnično sterilizirali.
In upam, da jih je sedaj srečala pamet in bodo mačko resnično sterilizirali.
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
Zastonj ne bo nihče mačka kastriral. Določene občine, v sodolevanju z izbranimi veterinarji, enkrat letno organizirajo akcijo, ko imaš nekaj popusta. Drugače pa mislim, da kastracija mačka stane med 30-50€, spet je odvisno od posameznih klinik, regije (v Lj je dražje kot npr. v kakšnem drugem mestu) itd.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
linnka* napisal/-a:Zastonj ne bo nihče mačka kastriral. Določene občine, v sodolevanju z izbranimi veterinarji, enkrat letno organizirajo akcijo, ko imaš nekaj popusta. Drugače pa mislim, da kastracija mačka stane med 30-50€, spet je odvisno od posameznih klinik, regije (v Lj je dražje kot npr. v kakšnem drugem mestu) itd.
a kera ve kje bi to zvedla za lj?
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
http://dzzz.si/index.php/akcija-sterili ... -ceni.html
Februarja letos je bilo. Drugače zveš po raznih forumih za živali ali pa kar na strani od dzzz.
Februarja letos je bilo. Drugače zveš po raznih forumih za živali ali pa kar na strani od dzzz.
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
danes popoldan je začela moja mucka bruhat. zdaj še samo bruha slino kar je pričakovano, saj je vso hrano že zbruhala. nevem s čim bi se zastrupla saj je nonstop v stanovanju in nism mela nobenga čistila al pa kaj strupenega odprtega. a mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo? veterinarja sm že klicala pa je reko naj pridem jutri da ji vzame kri.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]