Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Koliko časa se misijo mačke? A ne bi moralo to biti že zdaj mimo? Ker naša se grozno misi že od začetka pomladi menda in sploh ne vem kaj naredit, a je to normalno
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Tamarra* napisal/-a:Koliko časa se misijo mačke? A ne bi moralo to biti že zdaj mimo? Ker naša se grozno misi že od začetka pomladi menda in sploh ne vem kaj naredit, a je to normalno
po mojem je normalno. Pač...odpada ji dlaka, enim več drugim manj. jeseni bo bolje.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst nisem še nikoli slišala za besedo ''misiti''. Mi rečemo, da se guli ali da mu odpada dlaka.
Mojim mačkam dlaka enakomerno odpada vse leto, nimata prav obdobja, ko bi jima kaj več. Je pa pomoje to tudi zaradi tega, ker sta izključno notranja.
Mojim mačkam dlaka enakomerno odpada vse leto, nimata prav obdobja, ko bi jima kaj več. Je pa pomoje to tudi zaradi tega, ker sta izključno notranja.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Mi pravimo, da se žival 'movsa', ko ji odpada dlaka.
Every rose has its thorn
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Čez en mesec dobim mladega mucka (zdej je še premali) in me zanima, če mačka kopate in kdaj ga ta prvič? En poseben šamponček sem že kupila, ampak sem čist pozabla vprašati kdaj ga lahko prvič skopam..
A goal without a plan is just a wish.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Ajča mi smo komaj po 6-ih mesecih prvič skopali vsako mačko, razen enega pri 5-ih mesecih, ker je pač imel bolhe. Prej jaz ne bi svetovala, čeprav povsod na netu piše, da mačko čimprej navadi vode. Zdaj če res ni nujno, potem je ne kopaj. Pa če bo muca izključno notranja, potem ne vidim smisla, da jo (toliko ali sploh) kopaš. Naše imajo izhod tudi ven in jih zato kopamo malo večkrat z zeloooo blagim šamponom ali pa samo z navadno vodo, ker včasih pridejo cele posvinjane not-sploh ob oz.po dežju so one najrajši zunaj .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov