Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Če vzameš mačko, ki je bila še premlada za s/k jo pripelješ nazaj v zavetišče ko je dovolj stara, kjer ti jo s/k. Sicer pa se mačke s/k lahko že od 3. meseca dalje, 6 mesecev je meni že pozno, ker te mačka tako lahko preseneti z breznanjem kar pa ni lih fajn.
*purple* a gledaš kej ta mail, ki ga imaš objavljenega tukaj? Sem ti poslala nekaj v zvezi z prostovoljnim delom z mačkami, ko si friggo spraševala... Drugače pa želim vse dobro tudi tvoji mački.
*purple* a gledaš kej ta mail, ki ga imaš objavljenega tukaj? Sem ti poslala nekaj v zvezi z prostovoljnim delom z mačkami, ko si friggo spraševala... Drugače pa želim vse dobro tudi tvoji mački.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubabiba napisal/-a:Če vzameš mačko, ki je bila še premlada za s/k jo pripelješ nazaj v zavetišče ko je dovolj stara, kjer ti jo s/k. Sicer pa se mačke s/k lahko že od 3. meseca dalje, 6 mesecev je meni že pozno, ker te mačka tako lahko preseneti z breznanjem kar pa ni lih fajn.
ne un mejl mi ne dela....
bom ti poslala en drug mejl...
zdele ob osmih jo pelemo na preizskave tok me je strah, tok me use tišči...še zmer ne morm vrjet no
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kva so ugotovil *purple*?
Mene je včeri zvečer klicala mami, da se ji zdi, da je Ajša mal bolš. Ker mor imet omejeno gibanje, jo mamo v kletki, pa tud itak skoz spi. Pol ji je pa mami mogla dat zdravila in jo je vzela mal ven, jo dala k seb na kavč in prav, da se je kokr mal usedla, pa neki pretegovala (tud z zadnjim nogam), probala je tud vstat, pa ji je ratal in je kšno sekundo, dve stala, pol se je pa nazaj prevalila. Ni tko, kot bi mogl bit, še zdaleč ne, ampak od sobote so pa definitivno spremembe. Jutr jo pelem na pregled in sm se odločla, da je (še) ne dam uspavat, ker mogoče bo šlo še kej na bolš.
Odpisu mi je tud veterinar Matko, ampak mi ni čist nč konkretnga napisu, sam da bi jo mogu videt. Bomo vidl, kaj bo jutr njen veterinar povedu.
Mene je včeri zvečer klicala mami, da se ji zdi, da je Ajša mal bolš. Ker mor imet omejeno gibanje, jo mamo v kletki, pa tud itak skoz spi. Pol ji je pa mami mogla dat zdravila in jo je vzela mal ven, jo dala k seb na kavč in prav, da se je kokr mal usedla, pa neki pretegovala (tud z zadnjim nogam), probala je tud vstat, pa ji je ratal in je kšno sekundo, dve stala, pol se je pa nazaj prevalila. Ni tko, kot bi mogl bit, še zdaleč ne, ampak od sobote so pa definitivno spremembe. Jutr jo pelem na pregled in sm se odločla, da je (še) ne dam uspavat, ker mogoče bo šlo še kej na bolš.
Odpisu mi je tud veterinar Matko, ampak mi ni čist nč konkretnga napisu, sam da bi jo mogu videt. Bomo vidl, kaj bo jutr njen veterinar povedu.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
*purple* - Cosmopsiho
evo, naših bolnikou Vse tiste, ki ste držali pestke, pozdravljata in se jim zahvaljujeta
Mašica je mela tumor sam na učku, so cel učk odstranl in je zdek ko gusarček
Tumor je bil poslan na patologijo,da vidmo če je bil maligen.Potem pa v božje roke.Razširlo se ni nič nikamor, use je ok, ampak pač nikjer ne piše, da se ne more ponovit.se pa dobro počuti, malček se bo treba še navadt da je sam en učk zdej, bolj kot use jo moti pa gaza prlimana na nogici od infuzije
se more pa pohvalit, da je že ujela eno muho in jo veselo popapcala tko, da mislm da večjih težav ne bo za živet.
sem pa toooooooooooooook vesela, da tud povedat ne znam.
Lukec je pa brez štirih zobkou ostal, še zarad unga kroničnega unetja dlesni.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Boš videla, se bo ''enookica'' hitro navadila. Upam, da preiskave tumorja ne bodo pokazale nič hujšega.
A tvoj maček ima kronično vnetje dlesni? Moja Nottka ima že nekaj časa vnete, sem jih morala masirati z eno kremo, zdej ji pa zobke pucamo.
A tvoj maček ima kronično vnetje dlesni? Moja Nottka ima že nekaj časa vnete, sem jih morala masirati z eno kremo, zdej ji pa zobke pucamo.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
*purple* - Cosmopsiho
neuradno naj bi bil tumor maligen.Ampak glede na to da se ni razlezu, je skor da tole kočn rezultat.Vemo pa ne,sej pravm, v božjih rokah.
Ja kronično vnetje dlesni, že cirka ene 4 leta Najprej je mel ene antibiotike, pa niso nč pomagal, potem so mu upulili tazadnja dva zobka (spodaj in zgoraj),in pol je jedu kšne tri leta Medrol tablete.vmes smo mel še eno pastico za mazat, ampak ni nč pomagala, pa še penu se je čist preveč in vse ven popljuval.No, zdej kšn mesec nazaj smo končali z Medrolom, ker je maček prstar za take tablete (10let),ker lahko faše sladkorno.Pol smo dobil ene nove antibiotike, zdej nakonc-Stomorgyl10 in so mu ful pomagal in izboljšal situacijo, ampak kljub temu je mel tiste zadnje 4 zobke za ven,ker je mel use gnile in zraven zob je blo grozno vnetje.no zdej nardimo še kuro s temi antibiotiki do konca, pa upamo da končno ta golazen zgine iz Lukcovih ustk!
Zobkou mu pa nismo mogl pucat, ker je meu use boge in ker ga je ornk bolel.
Ja kronično vnetje dlesni, že cirka ene 4 leta Najprej je mel ene antibiotike, pa niso nč pomagal, potem so mu upulili tazadnja dva zobka (spodaj in zgoraj),in pol je jedu kšne tri leta Medrol tablete.vmes smo mel še eno pastico za mazat, ampak ni nč pomagala, pa še penu se je čist preveč in vse ven popljuval.No, zdej kšn mesec nazaj smo končali z Medrolom, ker je maček prstar za take tablete (10let),ker lahko faše sladkorno.Pol smo dobil ene nove antibiotike, zdej nakonc-Stomorgyl10 in so mu ful pomagal in izboljšal situacijo, ampak kljub temu je mel tiste zadnje 4 zobke za ven,ker je mel use gnile in zraven zob je blo grozno vnetje.no zdej nardimo še kuro s temi antibiotiki do konca, pa upamo da končno ta golazen zgine iz Lukcovih ustk!
Zobkou mu pa nismo mogl pucat, ker je meu use boge in ker ga je ornk bolel.
-
Yazmeen - Cosmofrik
Fajn *purple*, sm vesela za tvoja dva mačkončka, lepo slišat
Men je mami tud povedala vzpodbudne novice in sicer, da je Ajša dons že sama stala, ko ji je dala vodo za pit in je stala kr kšno minuto Sicer je noge še ne ubogajo, pa mal me težave z ravnotežjem, ampak napreduje Ful sm vesela
Jutr jo pelem k veterinarju, pa bom rekla nej ji da kšno zadevo za hrbtenico (zadnč je dubla eno tako injekcijo), pa morm vprašat, kaj zdej, kako naprej, če bi blo fajn kšne terapije izvajat z njo.
A kdo kej ve o teh zadevah?
Men je mami tud povedala vzpodbudne novice in sicer, da je Ajša dons že sama stala, ko ji je dala vodo za pit in je stala kr kšno minuto Sicer je noge še ne ubogajo, pa mal me težave z ravnotežjem, ampak napreduje Ful sm vesela
Jutr jo pelem k veterinarju, pa bom rekla nej ji da kšno zadevo za hrbtenico (zadnč je dubla eno tako injekcijo), pa morm vprašat, kaj zdej, kako naprej, če bi blo fajn kšne terapije izvajat z njo.
A kdo kej ve o teh zadevah?
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
Yazmeen - Cosmofrik
No pr nas se še ni ful neki za veselit, bolš je, ni pa ok. Bomo vidl, kaj bo dons veterinar povedu. Drugač je še slaba, ampak je šele 4 dni od poškodbe, tko da...Upam na najbolš
-
Yazmeen - Cosmofrik
Do srede je šlo mal na bolš, pol se ji je pa od srede vsak dan slabšal, včeri in dons je bla pa parktično že čist švoh in k sm jo dons zjutri, k sm šla k mami, vidla, mi je blo jasn, da je to to, da se sam še matra, da ji tega ne prvoščm in sm se poslovila od nje , mami in tip sta jo pa pelala k veterinarju (jst nism bla sposobna it zravn). Tam so tud rekl, da je že čist izčrpana, da se je stanje poslabšalo, da je tud že dost stara in bog ve, kva jo je zdj še vse napadl in da bi kmal umrla, tko da bolš, da se ji skrajša muke in so jo uspaval Pol smo jo pa doma zakopal Vem, da je tko bolš za njo, da se ne matra, ker si tega ne zasluž, je pa gadno, ful
To je njena zadnja slikca, od nedelje...Ajša, lepo se imej v mačjih nebesih
To je njena zadnja slikca, od nedelje...Ajša, lepo se imej v mačjih nebesih
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov