Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Jun. 2009 22:18

Bom poklicala in se pozanimala pa probala bom dobit slike od rentgena in jih tja poslat, pa bom vidla kaj bojo rekl. Sj ta Staš Bernik drugač tud opravja te operacije, ampak ni bil slišat kej preveč optimističn.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 14. Jun. 2009 21:50

Dons sm bla cel dan z Ajšo...Večina časa sam leži in spi, ker dobiva neki močnga proti bolečinam. Sm pa bla ful vesela, k sm vidla, da je parkrat premaknla zadnje noge :razz: Vsaj mal upanja mam, ker včeri jih ni čist nč premikala in čutla. Držim pesti za njo :kleeblatt:
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Jun. 2009 13:30

moja bajsika je pa tud bolana.....Ima tumor na glavi :cry: :cry:
Jutri izvemo ali se je kam razširil....Ampak, optimizma je bolj malo :cry:
ne morm vrjet, da je že jutri mogoče ne bo več.Moje bajsike, moje mucice,ki je najboljša mucica na svetu :cry:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 15. Jun. 2009 14:26

Mogoče zato, ker se sožalje izreče ob smrti, mačka pa še ni mrtva.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 15. Jun. 2009 14:27

e pa dajte nehajte no... :?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 15. Jun. 2009 15:05

ti nisi diht purple, majke mi da ne. Poišči si pomoč trola :lol:
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 15. Jun. 2009 15:45

Yazmeen ste že poklicali v Topolščico?
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 15. Jun. 2009 16:12

Ja najboljše, da se zdaj še kregate zaradi ene uboge bolane živali :? . Nevem jaz Sessino sožalje nisem razumela kot neko provokacijo in tudi sama je napisala, da ni tako mislila, tako da P***a ne vem zakaj se je treba še zaradi tega zdaj tako razburjat :roll: . Fak ej pa kaj je s tem svetom :( . *purple* vem kako se počutiš, ker sem tudi sama imela (ali pa negovala) že tako bolane mucice, ampak ne vse jemat kot napad pa provokacijo, če ti oseba napiše da ni tako mislila. Upam, da se bo našla kakšna rešitev za tvojo muco.

Yazmeen tudi za tvojo držim pesti.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 15. Jun. 2009 17:33

Kaj vam ni jasno, 'sožalje' pomeni točno to, da z nekom sočustvuješ, so-žaluješ ob nesreči, neki zoprni stvari, ni treba, da je zdaj kdo umrl, da se to izreče, in meni se niti slučajno ni zdelo, da bi se sessa zafrkavala. Čeprav purple delno razumem, ker je res težko, ko ne veš, a bo tvoja žival živela ali umrla, in potem se najde še kdo, ki bi se lahko zafrkaval.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 15. Jun. 2009 17:37

če purple ne bi vsakega posta na tem forumu gledala s totalnim pesimizmov, s popolno negativnostjo bi nam marsikaj bilo prišparano. Purple, kot da je moj cilj v življenju napadati tebe na vsakem koraku. Eno je, da si nismo vsi istega mnenja, dugo pa je, da me ti obtožuješ vsega kar ni človeško. Konec off topica.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Jun. 2009 17:39

Moj mac je meu dons spet eno svojih samomorilskih nagnjenj ...

Mami je zutri, na poti na pasji špancir, spustila psa u hodnik, maček pa bi mogu bit, tko kot vedno, u moji sobi (to je proces zadnjih sedmih let, k ga poznata tko kuža kt muc). Well, pač ni biu.

Usedu se je za moj bicikl in čaku ... Seveda ga je dogson takoj načekiru, letele so dlake, lomil so se kremplji, maček je končau nasršen na eni polici u utilitiju, pes pa, vs konjski, ostau spodi in laju, dokler ga ni mami uspela odtrogat po štengah vn ...

Ah, naše živale :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 15. Jun. 2009 18:37

bubabiba napisal/-a:Yazmeen ste že poklicali v Topolščico?

Dons sm mu napisala mail, kjer sm mu vse podrobno opisala. Upam, da odgovori, drugač pa jutr probam še poklicat.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 15. Jun. 2009 19:18

če vzamem mačjo kepico iz zavetišča je že sterilizirana oz. kastrirana, ne? kakšen je pa prispevek zavetišču, če se odločim za posvojitev?
lahko žival takoj odpeljem ali ne?
hvala za odg
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 15. Jun. 2009 19:26

^Odvisno, koliko staro vzameš. Če je premlada za poseg, potem ni. Mislim, da se posvojnina za mačke giba okoli 40 eur (nekaj takega), je pa fino, če dobiš že ''uštimanega'' mačka, da daš še en prostovoljni prispevek, vsaj meni se tako zdi prav.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 15. Jun. 2009 19:39

ja tud sama tko razmišljam, in tud iščem že "poštimanga". seveda pa bi rada imela mladička. pri kateri starosti pa so mačke primerne za sterilizacijo, kastracijo?

(drugače sem nekaj časa nazaj hotla imet manjšo pasmo psa, vendar sem se odločila za mucko. namreč žival bi bila 8h/dan sama, kar pa je pri mačkah lažje izvedljivo, ker ne zahtevajo toliko pozornosti.
samo še tastarim moram omenit oz. jih vprašat za mnenje, itaq bo pa v mojem flatu)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]