Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm tut čist obsedena s slikanjem mačkonarja v razno raznih pozah ... drgač pa Angel res maš fletna mucka - un od lubija je sigurno v kšnem daljnem kolenu sorodnik z mojim
Glede šivov po kastraciji pa moj maček sploh ni mel nobenih šivov (je veterinar tko reku).
Glede šivov po kastraciji pa moj maček sploh ni mel nobenih šivov (je veterinar tko reku).
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Hvala Obe sta pravi lepotici
Ja djte mal poslikat mačkonarčke, k mi jih je prov fletno gledat.
Naša je mela tko okol trebuška gazo pa tko, pa so rekl naj bi mela to gor vsaj kak dan dva. Naša si je itak vse potrgala že isti dan dol, pa je blo vse vredu.
Ja djte mal poslikat mačkonarčke, k mi jih je prov fletno gledat.
Naša je mela tko okol trebuška gazo pa tko, pa so rekl naj bi mela to gor vsaj kak dan dva. Naša si je itak vse potrgala že isti dan dol, pa je blo vse vredu.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
waaaa blagor, js se sploh ne spomnm kdaj smo nazadnje mel muca, ki se ni gulil. in pol si me predstavli, k pridem dol v kurilnico/sušilnico, pa vidm mačka ki leži na mizi na enih brisačah opranih a neki tazga je blo. heh ja nč bomo pa bl pospravlat začel ane.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men ga je prov smotan v naročju met, pol mi mora mt skoz prat pulovrje. Bom uvedla tko, kot majo pr lubiju za sestrinega prešička: ko ga vzamejo iz kletke, majo tako brisačo, da gor on sedi, ko ga majo v naročju. Sam oni majo to zato, ker un kr kaka kadar če .
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Hahahaha urszika sam tale tvoj mačkonar je pa res smešn. Prov zabavno mu je v wcju bit haha. Ej a maš pokrov od wcja tud? Mogoče če bi ga pokrila neb tok hotu not bit, ali pač?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov