Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 09. Maj. 2009 20:59

Pozna kdo Simon`s cat?
http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4

http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg

Res vredno ogleda, jaz sem skoraj s stola padla, kako je to smešno ej. :D Prvi filmček me spominja čist na mojega mačka, samo da njemu ni treba kija uporabti, ker me zbudi že, ko me s tačko tapka po obrazu. :lol: Pa to, kako s tačkami tapka v krogu, joj kok je dobr tale muci, res je dobro narejen filmček, kakor, da bi gledal pravega mačka. :wink:
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 10. Maj. 2009 9:51

jaaaa...res je odlično prkazu kako se maček vede (: samiiii smeHi k tole gledaš :lol: :lol:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 10. Maj. 2009 11:14

Mrs Beauty napisal/-a:Ne vem, če pišem v pravo temo, me pa zanima, katere pasme je ta maček, ker sem v takšne mačkone zaljubljena že odkar vem zase :D (sliko najdla na netu):

Slika

Hmm tole je pa slika mojga Snežkota :D- kje na netu je pa bla?? , sj sm tole slikco tud na forum prlepla.

Drgač pa moj Snežko je čist mešanček, dobila sem ga pa na eni kmetiji ker sem vidla oglas na bolhi.

Pasmi, ki sta pa po videzu skor identični sta pa: ragdoll pa sveta birmanska mačka.

edit: sem komi pol prebrala, da sta že *cheRry* pa Yazmeen skor isto napisali.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 12. Maj. 2009 19:25

Ajej, jaz pa imam spet smolo z mojimi ljubljenčki.. Tokrat spet muca, ki je domov prikrumpala z bolečo nogo, ki pa se mi zdaj zdi že tudi otekla :(
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Maj. 2009 10:06

^^

Pelji jo k veterinarju.
Uporabniški avatar
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Scharika.* » 13. Maj. 2009 14:46

mi mamo tut doma živalski vrt: zlate ribice, pes, pa ene 5 mačk... večinoma so potepuške. tole je pa moja Mimi. stara je 2 lete...
pa sm bla zram ko se skotila ^^ najbol presenetliv je to, da je njena mama črna, fotr pa siv

Slika

trenutno mamo pa tut 3 mladičke :D
Slika
I've got the pussy, so make the rules.
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 13. Maj. 2009 15:57

Scharika.* napisal/-a:mi mamo tut doma živalski vrt: zlate ribice, pes, pa ene 5 mačk... večinoma so potepuške. tole je pa moja Mimi. stara je 2 lete...
pa sm bla zram ko se skotila ^^ najbol presenetliv je to, da je njena mama črna, fotr pa siv

Slika

trenutno mamo pa tut 3 mladičke :D
Slika

Kaj pa bo z mladički? Bodo sterilizirani/kastrirani? Bo mama sterilizirana?
Uporabniški avatar
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Scharika.* » 13. Maj. 2009 16:56

enga (svetlega) bomo obdržal in bo verjetno steriliziran. druga dva pa bo mela frendica, ki si jih že dalj ćasa želi, pa ni vedla kje bi jih dobila. pa je rekla, da ne bi biu eden sam, bi meu lahk še družbo. :D

aja mama bo pa ostala nestreilizirana..je mal starejša mačka ( ni ta bela na zgornji sliki) .. ta bela je njena mladička ^^
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 13. Maj. 2009 17:02

Ta svetel je ful cukr :)
Zadnič mi je začela ena punca razlagat neki o svojih mačkah. Pač da ma 2 mački, ki mata zdej obe mladičke, da kaki so, da foter je 3 pospravu in da ful fajn da jih ma zdej spet tok velik (mislim da 6, sej ne vem točno). Da sterilizirat jih pa logično da ne bo dala, ker halo, ona živi čist zraven glaven ceste in ji itak vsako mačko po pol leta povozi, če ne že prej. Mislim fak, sej vem da je glupa (1x mi je predlagala da nej svojo mačko raje kr ubijem, kokr da jo peljam na sterilizacijo, ker to se itak ne splača ker daš sam keš). Ampak tole razmišljanje...res, lahk bi jo zadavla, brez najmanjšega obžalovanja. In vsako moje prizadevanje in dopovedovanje da nej že končno začne skrbet za mačke kot za živali, ne pa igrače, naleti na gluha ušesa. En folk je res retardiran.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Scharika.* » 13. Maj. 2009 17:10

hehe hvala ^^

tut js sm zadnjič čula eno kruto zgodbo... od ene prjatlce soseda... ma tolk mačk doma.. da jih kr sama pobija sprot.. :( in to ne z inekcijo al pa čem pač pa jih vrže u steno al pa utopi u vedru :?

ko sm to čula se mi je sam obrnal

ke majo taki ljudje srce !? :nein:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 13. Maj. 2009 17:19

in zakaj ne prijavite ženske??!!!
Uporabniški avatar
Scharika.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Scharika.* » 13. Maj. 2009 17:21

js osebno ne vem niti kje žvi, pa nč...

prjatlci sm pa tut rekla to pa je sam skomignala z rameni :(
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Maj. 2009 17:29

En folk je pa res za pobit ej :roll: Mi je prov žal, da folk še kr gleda na mačke kokr na eno manj vredno žival, k da to ni živo bitje in si ne zasluž enga lepga in normalnga življenja. Pa kaj, če ma mačka 7 mladičev, pač se jih pobije; pa kaj, če mačka avto povoz, sj se lahko dobi druzga; pa kaj, če zboli, ga pustiš, da ga pobere in si druzga naštimaš...Obrača se mi ob takmu folku ej! :stupid:
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 13. Maj. 2009 17:30

Sessa napisal/-a:in zakaj ne prijavite ženske??!!!

No mi pa povej kam nej prijavim. Na kakšno društvo za zaščito živali? Sm že nekajkrat pisala na dva društva, ki delujeta v naši okolici (pa ne zarad mačk, ki jih povozjo avtomobili, ampak zarad pravga mučenja), pa ni noben nič naredil, niti niso odpisali, nič. Pa ne se zdej obesit na to, da sm napisala, da povožene mačke ne pomenijo mučenja.

Yazmeen, se čist strinjam s tabo :!:
Freedom is just another word for nothing left to lose..
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 13. Maj. 2009 18:17

Tudi sama sem že slišala ka delajo z mladimi muckami. Eni jih dajo v gozd, eni jih dajo z škatlo v potoke. Mislim to je bolano res. Tudi v Sloveniji bi mogli imeti živalsko policijo, tako kot v ZDA, mogoče je že kdo slišal za SPCA, dosti krat je tudi na Animal planet oddaja ko rešujejo. Tam ljudje vsaj lahko pokličejo nekoga če vidijo zamenarjeno žival ....

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]