Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Pozna kdo Simon`s cat?
http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q
http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4
http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg
Res vredno ogleda, jaz sem skoraj s stola padla, kako je to smešno ej. Prvi filmček me spominja čist na mojega mačka, samo da njemu ni treba kija uporabti, ker me zbudi že, ko me s tačko tapka po obrazu. Pa to, kako s tačkami tapka v krogu, joj kok je dobr tale muci, res je dobro narejen filmček, kakor, da bi gledal pravega mačka.
http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q
http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4
http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg
Res vredno ogleda, jaz sem skoraj s stola padla, kako je to smešno ej. Prvi filmček me spominja čist na mojega mačka, samo da njemu ni treba kija uporabti, ker me zbudi že, ko me s tačko tapka po obrazu. Pa to, kako s tačkami tapka v krogu, joj kok je dobr tale muci, res je dobro narejen filmček, kakor, da bi gledal pravega mačka.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Hmm tole je pa slika mojga Snežkota - kje na netu je pa bla?? , sj sm tole slikco tud na forum prlepla.
Drgač pa moj Snežko je čist mešanček, dobila sem ga pa na eni kmetiji ker sem vidla oglas na bolhi.
Pasmi, ki sta pa po videzu skor identični sta pa: ragdoll pa sveta birmanska mačka.
edit: sem komi pol prebrala, da sta že *cheRry* pa Yazmeen skor isto napisali.
-
Scharika.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
mi mamo tut doma živalski vrt: zlate ribice, pes, pa ene 5 mačk... večinoma so potepuške. tole je pa moja Mimi. stara je 2 lete...
pa sm bla zram ko se skotila ^^ najbol presenetliv je to, da je njena mama črna, fotr pa siv
trenutno mamo pa tut 3 mladičke
pa sm bla zram ko se skotila ^^ najbol presenetliv je to, da je njena mama črna, fotr pa siv
trenutno mamo pa tut 3 mladičke
I've got the pussy, so make the rules.
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Kaj pa bo z mladički? Bodo sterilizirani/kastrirani? Bo mama sterilizirana?
-
enga (svetlega) bomo obdržal in bo verjetno steriliziran. druga dva pa bo mela frendica, ki si jih že dalj ćasa želi, pa ni vedla kje bi jih dobila. pa je rekla, da ne bi biu eden sam, bi meu lahk še družbo.
aja mama bo pa ostala nestreilizirana..je mal starejša mačka ( ni ta bela na zgornji sliki) .. ta bela je njena mladička ^^
aja mama bo pa ostala nestreilizirana..je mal starejša mačka ( ni ta bela na zgornji sliki) .. ta bela je njena mladička ^^
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Ta svetel je ful cukr
Zadnič mi je začela ena punca razlagat neki o svojih mačkah. Pač da ma 2 mački, ki mata zdej obe mladičke, da kaki so, da foter je 3 pospravu in da ful fajn da jih ma zdej spet tok velik (mislim da 6, sej ne vem točno). Da sterilizirat jih pa logično da ne bo dala, ker halo, ona živi čist zraven glaven ceste in ji itak vsako mačko po pol leta povozi, če ne že prej. Mislim fak, sej vem da je glupa (1x mi je predlagala da nej svojo mačko raje kr ubijem, kokr da jo peljam na sterilizacijo, ker to se itak ne splača ker daš sam keš). Ampak tole razmišljanje...res, lahk bi jo zadavla, brez najmanjšega obžalovanja. In vsako moje prizadevanje in dopovedovanje da nej že končno začne skrbet za mačke kot za živali, ne pa igrače, naleti na gluha ušesa. En folk je res retardiran.
Zadnič mi je začela ena punca razlagat neki o svojih mačkah. Pač da ma 2 mački, ki mata zdej obe mladičke, da kaki so, da foter je 3 pospravu in da ful fajn da jih ma zdej spet tok velik (mislim da 6, sej ne vem točno). Da sterilizirat jih pa logično da ne bo dala, ker halo, ona živi čist zraven glaven ceste in ji itak vsako mačko po pol leta povozi, če ne že prej. Mislim fak, sej vem da je glupa (1x mi je predlagala da nej svojo mačko raje kr ubijem, kokr da jo peljam na sterilizacijo, ker to se itak ne splača ker daš sam keš). Ampak tole razmišljanje...res, lahk bi jo zadavla, brez najmanjšega obžalovanja. In vsako moje prizadevanje in dopovedovanje da nej že končno začne skrbet za mačke kot za živali, ne pa igrače, naleti na gluha ušesa. En folk je res retardiran.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
hehe hvala ^^
tut js sm zadnjič čula eno kruto zgodbo... od ene prjatlce soseda... ma tolk mačk doma.. da jih kr sama pobija sprot.. in to ne z inekcijo al pa čem pač pa jih vrže u steno al pa utopi u vedru
ko sm to čula se mi je sam obrnal
ke majo taki ljudje srce !?
tut js sm zadnjič čula eno kruto zgodbo... od ene prjatlce soseda... ma tolk mačk doma.. da jih kr sama pobija sprot.. in to ne z inekcijo al pa čem pač pa jih vrže u steno al pa utopi u vedru
ko sm to čula se mi je sam obrnal
ke majo taki ljudje srce !?
-
js osebno ne vem niti kje žvi, pa nč...
prjatlci sm pa tut rekla to pa je sam skomignala z rameni
prjatlci sm pa tut rekla to pa je sam skomignala z rameni
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
En folk je pa res za pobit ej Mi je prov žal, da folk še kr gleda na mačke kokr na eno manj vredno žival, k da to ni živo bitje in si ne zasluž enga lepga in normalnga življenja. Pa kaj, če ma mačka 7 mladičev, pač se jih pobije; pa kaj, če mačka avto povoz, sj se lahko dobi druzga; pa kaj, če zboli, ga pustiš, da ga pobere in si druzga naštimaš...Obrača se mi ob takmu folku ej!
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Sessa napisal/-a:in zakaj ne prijavite ženske??!!!
No mi pa povej kam nej prijavim. Na kakšno društvo za zaščito živali? Sm že nekajkrat pisala na dva društva, ki delujeta v naši okolici (pa ne zarad mačk, ki jih povozjo avtomobili, ampak zarad pravga mučenja), pa ni noben nič naredil, niti niso odpisali, nič. Pa ne se zdej obesit na to, da sm napisala, da povožene mačke ne pomenijo mučenja.
Yazmeen, se čist strinjam s tabo
Freedom is just another word for nothing left to lose..
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Tudi sama sem že slišala ka delajo z mladimi muckami. Eni jih dajo v gozd, eni jih dajo z škatlo v potoke. Mislim to je bolano res. Tudi v Sloveniji bi mogli imeti živalsko policijo, tako kot v ZDA, mogoče je že kdo slišal za SPCA, dosti krat je tudi na Animal planet oddaja ko rešujejo. Tam ljudje vsaj lahko pokličejo nekoga če vidijo zamenarjeno žival ....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]