Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Je in pije normalno, tudi kaka in lula. Živahen pa je...khm...preveč . Ne res tako hiperaktivnega mačka še nisem videla . Samo ko se carta, se pa res carta.
No pač zato me je zanimalo,ker sem tudi jaz slišala, da bi psi in mačke naj imeli malo vlažen smrček. Itak ga bo treba zdaj spet peljat na cepljenje k veterinarju in ga bom tudi to vprašala.
Aja pa še ena zanimivost. Mucek se je skotil z malo deformiranim repkom-kot da bi mu zadnji del kdo odgriznil in je zdaj tak upognjen. Je pa v leglu bilo 5 mladičkov in so se vsi skotili s takim repom. Sej bom kmalu prilepila kakšne slike,ampak če ga je tak težko slikat, ko samo nori
No pač zato me je zanimalo,ker sem tudi jaz slišala, da bi psi in mačke naj imeli malo vlažen smrček. Itak ga bo treba zdaj spet peljat na cepljenje k veterinarju in ga bom tudi to vprašala.
Aja pa še ena zanimivost. Mucek se je skotil z malo deformiranim repkom-kot da bi mu zadnji del kdo odgriznil in je zdaj tak upognjen. Je pa v leglu bilo 5 mladičkov in so se vsi skotili s takim repom. Sej bom kmalu prilepila kakšne slike,ampak če ga je tak težko slikat, ko samo nori
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Vprasanje..
K nam skos hodi sosedov macek jest. Pac hrana je notr v hisi, macek pa notr pride skozi uno lupo. No in zdej je sosedov to ugotovil. In zdej kr skos visi pr ns in je. Pa poje res FUL. Pa sej naceloma ne bi blo rpoblema, sam sta potem nasa 2 macka skos lacna zarad tega. In kadarkol pogledam je posodica s hrano prazna, nasa dva pa jokata ob tisti posodici. Pa nasa dva drugac res ne jesta velik. Ta sosedov pa SKOS je (je pa bolano suh). Pa me zanima, ce se ga da to kako odvadit? Ker rect mu lih ne mors, mislm lahko, sam nekak nima efekta =) Sej ko pride clovek zraven hitr pobegne. Ampak skos pa ne morm pr posodici strazt. No, zdej ze caka pred vrati, ce ga spustimo v hiso. Smo pa rekl sosedom, pa so rekl da bojo 'uredil'. Sam...kako?
K nam skos hodi sosedov macek jest. Pac hrana je notr v hisi, macek pa notr pride skozi uno lupo. No in zdej je sosedov to ugotovil. In zdej kr skos visi pr ns in je. Pa poje res FUL. Pa sej naceloma ne bi blo rpoblema, sam sta potem nasa 2 macka skos lacna zarad tega. In kadarkol pogledam je posodica s hrano prazna, nasa dva pa jokata ob tisti posodici. Pa nasa dva drugac res ne jesta velik. Ta sosedov pa SKOS je (je pa bolano suh). Pa me zanima, ce se ga da to kako odvadit? Ker rect mu lih ne mors, mislm lahko, sam nekak nima efekta =) Sej ko pride clovek zraven hitr pobegne. Ampak skos pa ne morm pr posodici strazt. No, zdej ze caka pred vrati, ce ga spustimo v hiso. Smo pa rekl sosedom, pa so rekl da bojo 'uredil'. Sam...kako?
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Ja, na zajedalce sem tud sama pomislila =/ Sam da se se nasi cesa ne nalezeta O.o
Drugac ne vem, pomoje oni kr skrbijo za zivali? No, tmko mi zgleda. Za otroke ful skrbijo, za dva psa tud, tko da verjetno tud macka ma za jest..al kaj js vem.
Drugac ne vem, pomoje oni kr skrbijo za zivali? No, tmko mi zgleda. Za otroke ful skrbijo, za dva psa tud, tko da verjetno tud macka ma za jest..al kaj js vem.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Ni normalno da je ful suh, pa da pri vas vedno ful ful poje. Verjetno more tud doma jest. Dej jim omen (zdej nevem kolk se kej poznate pa v kakih odnosih ste), glede notranjih zajedalcev.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
zakaj pa ne odmakneš posode, pa mačkam daješ "ročno" za jest?
Mislm, da dokler bo hrana pri teb bo tud maček
zdej zakaj je tok lačen je odvisno.Lahko mu res ne dajo za jest, lahko je sam požrešen, lahko ma tud tako presnovo da se mu nikjer konkretno ne pozna, al pa kšne notranje zajedavce kot je že malena omenila.
Mislm, da dokler bo hrana pri teb bo tud maček
zdej zakaj je tok lačen je odvisno.Lahko mu res ne dajo za jest, lahko je sam požrešen, lahko ma tud tako presnovo da se mu nikjer konkretno ne pozna, al pa kšne notranje zajedavce kot je že malena omenila.
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Ne vem, če pišem v pravo temo, me pa zanima, katere pasme je ta maček, ker sem v takšne mačkone zaljubljena že odkar vem zase (sliko najdla na netu):
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Hvala za link. Verjetno ustreza tej pasmi (Birman?) kolikor sem gledala slike. Čeprav jih je kar nekaj pasem (po moji oceni) kar sorodnih (vizualno), se mi zdi, da je ta pravšnja.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Mislim da ma ŽuŽa takega mačka? Poglej tam, kjer so slike od živali, jih je kr neki od njenega Snežka (upam da ga nisem preimenovala ). Mogoč bi ti ona znala pomagat (a ni tale slika njena drgač?).
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja, sam Žuža ga je dobila nek na eni kmetiji od čist navadne kmečke mačke, kokr se spomnem. Ampak verjetno so bli predniki birmanci.
Mi mamo 2 mački, sestri iz istga legla. Ena je čist navadna, kratkodlaka, črna mačka, ta druga ma pa ful dolgo, gosto, snežno belo dlako. Njuna mama je bla pa tud čist navadna mačka. Boh ve, od kje je ta bela potegnla gene
Tole je pa moja Simba, ko pridejo kšni (njej) čudni obiski in se gre skrit za sedežno, pol pa sam čekira tkole
Mi mamo 2 mački, sestri iz istga legla. Ena je čist navadna, kratkodlaka, črna mačka, ta druga ma pa ful dolgo, gosto, snežno belo dlako. Njuna mama je bla pa tud čist navadna mačka. Boh ve, od kje je ta bela potegnla gene
Tole je pa moja Simba, ko pridejo kšni (njej) čudni obiski in se gre skrit za sedežno, pol pa sam čekira tkole
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov