Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
joj Yaz, tale tvoja bela mačka je men tolk lepa...res so mi všeč teli beli kosmati mačkoni pr nas ga majo eni sosedje - sicer ne tolk kosmatga kt je tvoj, v bistvu je navaden bel muc, sam mal bl košat rep ma...in je res faca: ko grem mim na sprehod pa ga pokličem, pride pa se mi začne okol noge zapletat pa valat po tleh nej ga počoham
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Sam to sta 2 mački, če si porajtala, mam dve beli, kosmati mački
Tale je Ajša in ma tud faco bolj perzijsko, ta druga je pa Šeila, ma pa bolj navadn gobček, nč potlačen (jo pa držim na uni fotki, ki sm jo nalimala v 'naše/vaše slike', če si kej gledala).
Tale je Ajša in ma tud faco bolj perzijsko, ta druga je pa Šeila, ma pa bolj navadn gobček, nč potlačen (jo pa držim na uni fotki, ki sm jo nalimala v 'naše/vaše slike', če si kej gledala).
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
wiiiiii :knuddel: tako majo uni sosedje ja joj no, cel cukr...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^
Uh ja mladički, res bi bli lepi, sam nš je že kastriran.
Drgač pa tud tvoja je tok lepa mačonka, jst sm jo občudovala še predn sm Snežkota dubla. Pa še od ene blogerke iste .
Yazmeen tvojedva mačona sem pa tud že enkat pohvalila, res sama lepota. Pr mojih sosedih majo isto eno tako snežno belo kosmatinko .
Uh ja mladički, res bi bli lepi, sam nš je že kastriran.
Drgač pa tud tvoja je tok lepa mačonka, jst sm jo občudovala še predn sm Snežkota dubla. Pa še od ene blogerke iste .
Yazmeen tvojedva mačona sem pa tud že enkat pohvalila, res sama lepota. Pr mojih sosedih majo isto eno tako snežno belo kosmatinko .
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Punce jaz bi potrebovala en nasvet. A morajo muce res imeti skos malo vlažen nos? Ker moji trije (kaj smo jih že prej imeli) imajo moker nosek, no ne preveč, ampak pač da čutiš, da je malo mokro ko se te z njim dotakne. Ta mali, kaj ga imamo zdaj slab mesec (3.maja bo star 3mesece) pa ima suhega. Ok ne zgleda, da bi imel razpokanega ali karkoli, ampak ko se ga dotakeš je suh . Zdaj me pa zanima če katera ve zakaj je to tako oz.kaj mu manjka ali ga je treba nujno/čimprej peljat veterinarju na pregled,ali s tem ni nič narobe?
Hvala
Hvala
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
^Ni nujno, da suh smrček pomeni, da je maček kaj bolan. Lahko, da je eden tistih mačkov, ki imajo vedno bolj suh smrček. Ga pa nekaj časa opazuj, če se bodo pojavili kakšni znaki, ki bi lahko nakazali bolezen (ali je in pije normalno? je normalno razigran, živahen? lula in kaka normalno?)
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
sicer se na mačke ne spoznam najbolj, ampak tut psi bi mogli met vlažen smrček. Moj pes ma tut včasih suh smrček, pa sm vprašala veterinarja, če je kej narobe, pa je reku da ne. Je pa res da nima skos suhega. najboš da pokličeš veterinarja pa ga vprašaš, te nič ne stane, pa še najzaneslivejši odgovor dobiš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov