Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
^^Če jih ne bo pol spet poskušala odnest.
Ko je mela naša mačka (predn smo jo steriliziral) mladičke, smo ji uredil prostor v hiši, v eni škatli in ji tam očitno ni blo všeč in jih je zmeri poskušala nekam prestavljat, pa sm jo zmeri dobila na delu in ji vzela mucka iz gobčka in ga odnesla nazaj Pomojem sm ji šla ful na živce Drgač mi je pa to res luškan za videt, ko mačka prenaša mladičke, ki se res zvijejo v tako mejhno kepco
Ko je mela naša mačka (predn smo jo steriliziral) mladičke, smo ji uredil prostor v hiši, v eni škatli in ji tam očitno ni blo všeč in jih je zmeri poskušala nekam prestavljat, pa sm jo zmeri dobila na delu in ji vzela mucka iz gobčka in ga odnesla nazaj Pomojem sm ji šla ful na živce Drgač mi je pa to res luškan za videt, ko mačka prenaša mladičke, ki se res zvijejo v tako mejhno kepco
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
_malena_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
Odnest jih bo zagotovo poskusila. Ampak saj če bo imela mladičke v hiši, jih ne bo mogla nikamor odnest.
Ponavadi mačkam ni všeč prostor ki jim ga mi izberemo, da so tam z mladički, in hočejo nonstop nekaj prestavljat
Sploh pa če je to zunanja muca, se bi verjetno zelo borila, da bi odnesla mladiče iz hiše.
Ponavadi mačkam ni všeč prostor ki jim ga mi izberemo, da so tam z mladički, in hočejo nonstop nekaj prestavljat
Sploh pa če je to zunanja muca, se bi verjetno zelo borila, da bi odnesla mladiče iz hiše.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja sej jih ne bi mela notri...tut mačka ni notri. Pač je ena priseljenka, k jaz za njo skrbim že nekaj mesecev... Potihem sem upala, da je sterilizirana, moram priznati, hehe...
Mah upam, da pride kej nazaj, ker jo res pogrešam Pa predvsem, da je vse ok z njo pa mladiči Tok časa ni bila odsotna še nikol, odkar mi dela družbo
Mah upam, da pride kej nazaj, ker jo res pogrešam Pa predvsem, da je vse ok z njo pa mladiči Tok časa ni bila odsotna še nikol, odkar mi dela družbo
-
_malena_ - Sramežljivka
Aha, no če bodo mladički v vsakem primeru ostali zunaj, bodo po moje ostali "divji". Razen če boš res spretna in jih uspela uloviti.
Upam da je z muco vse okej... Če je, bi po kakšnem tednu po moje morala priti kaj pogledat k tebi (vsaj po hrano).
Upam da je z muco vse okej... Če je, bi po kakšnem tednu po moje morala priti kaj pogledat k tebi (vsaj po hrano).
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
ana27 napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Ana lahk jih ma pomoje 8 ali pa še več... TO je pa res veliko
U do zdaj sem slišala za 6 največ. Naša je imela po 2.
V leglu, iz katerega je moja muca, jih je blo 8 , ne vem pa kolko jih ma lahko največ (že 8 se mi zdi fuul preveč)
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
°rainbow° napisal/-a:ana27 napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Ana lahk jih ma pomoje 8 ali pa še več... TO je pa res veliko
V leglu, iz katerega je moja muca, jih je blo 8 , ne vem pa kolko jih ma lahko največ (že 8 se mi zdi fuul preveč)
O kakšne mačke pa to imate? To je pa res več kot ogromno?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Wiiiii moja žverca je prišla danes zvečer na obisk
Tanka je ko papir, popolnoma sestradana, predvsem je pa mene pogrešala, k se je tok okol mene motala
Lubica moja, kok sem je bila vesela
Wiiiiiii
Upam, da mi čimprej prinese tamale pokazat
Cukrček iiiiiiii
Tanka je ko papir, popolnoma sestradana, predvsem je pa mene pogrešala, k se je tok okol mene motala
Lubica moja, kok sem je bila vesela
Wiiiiiii
Upam, da mi čimprej prinese tamale pokazat
Cukrček iiiiiiii
-
_malena_ - Sramežljivka
Super da je prišla Zakaj pa ji nisi potem sledila do tam kjer ima mladičke? Bi jih lahko vzela, pa jih odnesla k sebi... bi bilo verjetno bolj varno za njih in njo, če bi bili pri tebi, dokler jih ne oddaš.
Drugače pa res super da se je prišla pokazat, pa lepo jo nahrani, da bo imela dovolj mleka za svoje tamale
Drugače pa res super da se je prišla pokazat, pa lepo jo nahrani, da bo imela dovolj mleka za svoje tamale
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
matjazd napisal/-a:°rainbow° napisal/-a:ana27 napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Ana lahk jih ma pomoje 8 ali pa še več... TO je pa res veliko
O kakšne mačke pa to imate? To je pa res več kot ogromno?
Našo sem dobla iz sosednje vasi, so pa čist navadni mešančki Stara mačka je bla pa med brejostjo res ogromna, tak da je blo kaj takega za pričakovat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov