Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Pripravi se, ker te bodo ene zdaj pošteno napadle v smislu, kaj ti pa je da mačko spuščaš ven, ziher jo je avto povozil itd.
Ja probaj z letaki-zgubiti nimaš kaj, pa jaz bi še ti svetovala, da pojdi pogledat v zavetišča ali k veterinarju,če jih imate kje v okolici. Mogoče, jo je kdo našel in jo tja peljal.Ali pa sosede vprašaj če jo je kdo videl v zadnjem času.
Ja probaj z letaki-zgubiti nimaš kaj, pa jaz bi še ti svetovala, da pojdi pogledat v zavetišča ali k veterinarju,če jih imate kje v okolici. Mogoče, jo je kdo našel in jo tja peljal.Ali pa sosede vprašaj če jo je kdo videl v zadnjem času.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ se strinjam, 1 teden je kr dolga...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
dajcy napisal/-a:Dej nehajte se kregat pa rajš meni pomagite
Torej pred tednom dni je izginila moja mačka. Bila je zunanje-notranja in tudi, ko je bila zunaj, se je vedno zadrževala v bližini hiše.
V sredo zvečer okrog osmih jo je ati spustil ven, ker je stala pred vrati in mjavkala, kar ponavadi počne, ko hoče ven na wc. In pol je ni blo več nazaj.
Mačka je sterilizirana, torej se gonit ne more.. Kaj bi še lahko bil razlog, da je šla? Ali naj imam še sploh upanje, da se bo vrnila?
Danes bom po naši vasi nalepila letake. Upam, da bo kaj sreče.. Držite pesti
s kje pa si?
Probi poklicat v kšno zavetišče v tvoji okolici, če jo je mogoče kdo tja odnesel.
Probi dat tud kšn oglas na lokalni radio, mislm da so oglasi za izgubljene živali tud brezplačni.pa letake na čimbolj obljudena mesta s čimbolj bistro sliko.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
dajcy napisal/-a:In pol je ni blo več nazaj.
Mačka je sterilizirana, torej se gonit ne more.. Kaj bi še lahko bil razlog, da je šla? Ali naj imam še sploh upanje, da se bo vrnila?
Pri nas je običajno razlog ta, da imamo sosede, ki očitno ne prenesejo, da se ubogo kosmato ščene približa njihovi bajti. Tako vsaj sklepam(o) po neverjetno veliki količini izginulih in crknjenih mačk (in psov).
Lahko da jo je povozil avto?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*purple* napisal/-a:Probi poklicat v kšno zavetišče v tvoji okolici, če jo je mogoče kdo tja odnesel.
to bo prav gotovo! ko jaz kakšno mačko srečam, ki se zadržuje ob cesti oz. na no man's land, jo pohopsam in jo v zavetišče odpeljem...pač, revico so zapustili ali je odšla od doma pa ne zna nazaj, miši današnje mačke tudi ne znajo loviti, v zavetišču bodo pa prav gotovo dobro poskrbeli zanjo.
sicer jo bi odpeljal v hotel za živali, ampak tam ni za zaupat ljudem...
-
*purple* - Cosmopsiho
no dej ne bodi no pameten, ker ja, točno to se dogaja!še vedno obstajajo ljudje, ki wmačke za katere menijo da so brez doma, odpeljejo, hvalabogu, v zavetišče!mal poupraši v zavetiščih pa boš vidu, da se najdejo mačke in potem tudi lastniki
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
A mislš da noben ne pelje živali, če jo najde, v zavetišče? A mislš da jih si pustijo tam kjer so?
Aja ne, to je zato ker je to *purple* napisala, ker spet sam iščeš, kako boš sporovicru. Ne dvomim, da bo še kaka priležnica pršla sm podpret tvojo izjavo. Otročarija.
Aja ne, to je zato ker je to *purple* napisala, ker spet sam iščeš, kako boš sporovicru. Ne dvomim, da bo še kaka priležnica pršla sm podpret tvojo izjavo. Otročarija.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
*purple* js sem s koroške, najbližje zavetišče je oddaljeno enih 20 km, danes bom poklicala tja, tudi najbližjega veterinarja bom poklicala. Letake bom nalepla danes okrog, sosede sem že vprašala, pa je nihče ni videl upam, da nimam takih sosedov, kot jih ima iluzija
Drugače smo pa mački zadnjih nekaj dni preden je izginila dajali antibiotike, ker je bila bolana in menda, da lahko zdravila toliko zmedejo mačko, da zatava nekam in se ne zna več vrnit domov. To mi je bratranec včeraj povedal, čeprav js za to še nikoli nisem slišala pa verjetno bi nas tud veterinar opozoril na to, če bi bilo res.
Drugače smo pa mački zadnjih nekaj dni preden je izginila dajali antibiotike, ker je bila bolana in menda, da lahko zdravila toliko zmedejo mačko, da zatava nekam in se ne zna več vrnit domov. To mi je bratranec včeraj povedal, čeprav js za to še nikoli nisem slišala pa verjetno bi nas tud veterinar opozoril na to, če bi bilo res.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Samo, kako pa veš, da je žival izgubljena? Kaj pa če je sam tam ena sosedova mačka, pa se mal potepa okol, pa je to njena vsakodnevna tura?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*purple* - Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:Samo, kako pa veš, da je žival izgubljena? Kaj pa če je sam tam ena sosedova mačka, pa se mal potepa okol, pa je to njena vsakodnevna tura?
kar se folku zazdi to nardi.
zraven enga lokala tle pr nas so mel enga mačka in je skos ležal na stolih pred lokalom.pa je en dan kr zginu.In ko sm šla psa peljat u gmajnce, sm vidla tega mačka tam in sm vprašala kako da je maček tam in če ga je lastnik prnesu, pa mi je povedala da ne, da je ena rekla da se je zateku v lokal.Bil je pa od soseda.pa sm jim povedala kdo je lastnik, so ga poklicali, je pršu po mačka in zdej je maček spet doma.
Od kolegice mačko so pa nekej dve let nazaj, zlobni sosedi, ker pač zgleda niso mel srca je ubit,ker je hodila po njihovem vrtu, lepo do gmajnic zapeljal.In je bla mačka isto pogrešana, pa smo klicali v zavetišče in je bila tam.
ene par mačk sm tud jst na svojo presojo nesla v zavetišče, ampak z razlogom slabe oskrbe, shiranosti, muca še ne en mesec stara zunej sred zime, itn....
dajcy....probi poklicat mal naokol no, pa če jo greste mal po okolici poklicat..sam en tedn....mal prej bi mogl urgirat
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Saj vem, da bi mogli prej.. Sej iskali smo jo vsak dan, po celi vasi, okrog po gozdu, z mamo sva jo še ob 11 zvečer iskali, vse sosede okrog spraševali... Vsi smo meli upanje, da bo sama prišla nazaj, da se je mogoče šla sam mal potepat okrog.. Ampak očitno ni tako
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
dajcy upam, da maco čimprej najdete, da je še živa in, da se iz te izkušnje kaj naučite.
Zaradi takšnih primerov še vedno ne razumem Mayo19 in ostale, ki trdite, da so zunanje mačke enako varne kot notranje. Da bi se moji živali kaj zgodilo zaradi moje nepremišljenosti...ne bi si odpustila do konca življenja.
Zaradi takšnih primerov še vedno ne razumem Mayo19 in ostale, ki trdite, da so zunanje mačke enako varne kot notranje. Da bi se moji živali kaj zgodilo zaradi moje nepremišljenosti...ne bi si odpustila do konca življenja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov