Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 27. Dec. 2006 13:17

Jest tut razmišljam, da bi mojmu mačkonarju wc kupla za dedka mraza :wink: ... drgač je pa naš maček skoz noter (ker pač živimo v 4. štuku) in se čist nikol ne polula noter. Wc ma zunaj na balkonu in poleti itak ni problema, ker so vrata skoz odprta zdej pozimi pa začne po balkonskih vratih praskat pa kuj vemo kok je ura :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 27. Dec. 2006 13:59

Migrena kako pa maš zuni, sam tko kako posodo pa pesek not? Jst sm ful zadovoljna s tem wcjčkom, prov fajn je. Kupi ga ti ne bo žal, pa sploh ni tok drag.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 27. Dec. 2006 20:08

@ Angel girl
ko bo šla mačka že sama na wc pri prilepljenih vratih, da boš vidla da gre brez problema not ji šele odlimej vratca in takrat potem mal bol opazuj mačko sej vidiš, ko bolj nemirna rata da hoče takrat na wc, mislim vsaj jaz pri mojemu vedno vem kdaj hoče na wc.In pač ko boš vidla da hoče na wc jo nesi v kopalnico pa ji mal uno loputco privzdign tko čist mal(par cm) in bo mačka šla pol sigurn notr ko ji boš tko dvignla in ko bo opravla jo pohval pa ji dej kakšn pribolšk. Neki časa potem tko delaš in bo že zgruntala, sej mačke so pametne in ne bo rabla dolg, kakšen teden pomoje. Pa daji ji priboljške tut še pol k bo sama že hodila notr neki časa, potem pa počas ukinš ko vidš, da ji je to vsakdanja rutina postala.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 27. Dec. 2006 20:13

*purple bitch* napisal/-a:Mi smo mel nekej časa nazaj enag muca, ki je bil mejčkn zmešan v glavi :D Model je zvečer, ko smo imeli poleti odprto okno kar skočil čez..Zanalašč, sem ga prov vidla kako se je odrinu :eek:

zanalašč? aaha, veš mački nikol nič ne delajo zanalačš...valda da je skoču čez okno, ko je vidu da je odprto in da bo lahko tko prišel ven, sej to je logično. Mislm, da če živiš v nadstropju nikol ne smeš pustit mačko brez nadzora pri odprtem oknu al pa balkonu..sej to je ja jasno. Tut enim našim sosedom tuki, ko so v 10. nadstropju je maček skoču čez okn in je poginu zrd tega. Tko, da brez nadzora mačka pušat tkole je res mal rizično in neodgovorno..
Aja pa na koga je pa letel tist, če si mal blesav?Na mačka?Sori izrazu ampak prej je tvoj fotr blesav ker ga je šou sploh vn tkole spustit..ne morš ti mačka krivit za tole..svašta
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 27. Dec. 2006 20:20

No mi smo pršli nazaj od veterinarja prej, in so mu šive ven pobral.
Sej sploh ne zgleda tko grozn, tm k je veterinar jih stran daju je kr krasta dol letela, js sm sam gledala :eek: . Zdej ma pa pač tako rožnato črtico, tam kje je bil včasih oko... Kot da bi mižu.

Kupla sm tud eno majhno pakungo Hillsa za probo, in sta ga prov rada jedla prejle, tko da samo še ugotovim al je ceneje pr vetu al v trgovini, pa bo :D

Me pa skrbi ker bo zdej moru spet zuni bit. No sej če je prej zdržu bo zdej tud. Sj bo moru. :?
Po novem letu damo pa mačko sterilizirat.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 27. Dec. 2006 21:16

bubabiba napisal/-a:Ja seveda vas ne razume, če ji rečeš ne smeš tja..a ti tut njo razumeš kaj ti reče, ko ti zamjavka...?

Ja jaz imam za mojo poseben sum, po katerem ve, da nekaj ne sme :) Ko ga slisi, samo rep med noge, pa mir :D Pa tudi jaz ze razumem njeno mjavkanje, pac kaj hoce s katerim doseci :D Ja, frikici sve obe :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 27. Dec. 2006 21:19

||MuCkAa napisal/-a:
bubabiba napisal/-a:Ja seveda vas ne razume, če ji rečeš ne smeš tja..a ti tut njo razumeš kaj ti reče, ko ti zamjavka...?

Ja jaz imam za mojo poseben sum, po katerem ve, da nekaj ne sme :) Ko ga slisi, samo rep med noge, pa mir :D Pa tudi jaz ze razumem njeno mjavkanje, pac kaj hoce s katerim doseci :D Ja, frikici sve obe :D

ja to že, sej tut jaz mojga razumem tko, jaz sem misnla. če ti dobesedno razumeš kaj ona pove?se mi zdi, da nimamo nobenga doktor dollitla tukej a :wink:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 27. Dec. 2006 21:27

^^ :lol: saj ne, samo sem pac hotela povedati, da se mi2 z mojo razumevi :lol: ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 28. Dec. 2006 14:35

Našmu mačku se je čist odfuzlal zdej k nima več tiste plastike na seb... Kr meče se okol, pa kroge dela, pa kok grize! Joj... Se mu vidi, da je letošnji :)
No zjutri sm ga mal vn spustila, ampak se je tok bal mačke... Pol je izginu tja za hišo in se ni pustu priklicat, zdej je pa spet notr. Nimam srca da bi ga ven dajala. Sploh pa on bi se igrou, mačka pa piha k zmešana. Pa se niti ne goni. :? Če ne bo po njeni sterilizaciji boljš, da ga še vedno ne bo marala, bomo morali enega oddat. Po možnosti njo, ne vem kdo bo hotu mačka brez ene oke :D Hec.

Učeri je blo hudo pr veterinarju, ko smo not pršli, je bla tm mini čivava, z isto veliko plastiko okol glave, samo da je bla našmu mačku bolj prov. :) In ko je šla notr na pregled, se je drla tkooooo, k da bi jo iz kože dajal. Js sm sam gledala. Ti tamali psi pa res delajo sam hrup ej
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 28. Dec. 2006 14:45

||MuCkAa napisal/-a:
densy napisal/-a:ja pa za mene mačke SPLOH niso potrošni material, ker so to živalce k jih mam najrajš an svetu, sam kaj če mi doma ne pustijo, da so cel dan notr, sj tko so ene 10 ur na dan vsaj notr, sam 4 mačke pa ne morš met skos v bajti. Sj lohka jih pa avto povoz tut, ko jih za pet minut spustiš vn, da se maligrajo na zraku... To ne morš kr tko govort, da zdej jo boš pa zapru... Saj moji mucki vem, da bi trpel..

Mi jih imamo v bistvu... 5 v hisi :D
Tisti mucek na 3. sliki... :love: :love:

Ojoj rispekt :)
če bi blo to pr ns.. bi šla jest skupi z mački vn :D
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 28. Dec. 2006 22:33

Dej ti mal bl natančn poste ber in lahko preberš da js mojga mačka čist supr razumm, ker sm čist supr povezana z njim glede na to da je skos z mano.Prej bi za tebe rekla da ti nisi s tvojimi glede na to da morjo bit skos uzuni!Res, nauč se brat poste.
Ja itak govorila sem o neznanih vzrediteljih :lol: ja tep vem, da so neznani k nimaš pojma o kinologiji o felinologiji pa še tok mn.Aja ups sej pomoje sploh neveš kaj ta dva izraza pomenta :D Bom probala govort bl po "domače", da boš še ti razumela no, sam ponavad tko govorim z vzreditelji in potem pač tut tukej to uporablajm...upsi.
In ja ej nč ne vem o življenju mačkov res nimam pojma :roll: ta je bla pa smešna ja haha, ti pomoje še to neveš zakaj se mačka pdrgne ob tebe.Pretežko?Ok bom probala lažje drugič ok :wink:
U aja pa to moj maček res cel dan tul pred vrati kar ob tla se meče ko hoče ven ane :twisted: res čudno, da potem ko ga skušam enkrat peljat dalj kot od dvigala, da hitro teče nazaj v stanvanje, čuudno :roll: Pa čudno, da mam lahko cel dan stanovanje odprto pa ne bo šel dalj kot 5 metrov od njega, hmm...

Aja pa, hm res nism vedla da mačk bolš vid ponoči to sem pa res 1. slišala, aja ne točno sej smo se že v vrtcu učil :lol: pa kje ti žviš, da mislš da si pametna, če veš da mačk bolš ponoč vid, pa veš ti to, da še moj bratranc to ve pa je 5 let star...jao
Ej lej, če se ti tko ne da razložit, da mačk pač bo skoču čez okn, ker je hotu ven ti bo mogoče bolj jasno, če rečem, da je mačk hotu od vs pobegnt :D pa ko je šu med avte ležat je mogoče samomor delu, sej js bi ga tut pri tep :roll:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 29. Dec. 2006 21:28

Jst mam mačka že skoz v stanovanju, tko se je navadla in ne pogreša zunanjega sveta, oz. se ne počut varno kjer kol izven stanvana. Še ven na hodnik je ne spravm. Odločla sva se, da je od mejhnga ne bova spuščala ven in se je čist lepo navadla bit sam not. To pa zato, ker mamo blok bliz ceste in bi jo takoj avto povozu. Mislm, da če si bliz ceste, da bol da sploh nimaš mačkov al jih pa navadš, da so sam not. Vsak dan vidm kšnga povoženga mucka in mi ga je res žal, za ene je pa to res sam crkovina (na žalost). Midva sva ji še na okn nabila mrežo iz zunanje strani, tko da polet brez problema odpreva okn in pol ona leži na polici, gleda ven in se sonč :) Ker pr mačku nikol ne veš, kaj si zamisl in skoč skoz okn (pa ne zarad tega, ker je neumn!). Vem za enga, k je skoču za golobom iz 7.štuka in se ubil.

Na mačjo meto je pa čist usekana, to se začne kr valjat po tleh in se slint. Men deluje k mal zadeta, pa ne vem, če ji je to sploh pametn dajat. V čem je sploh point mačje mete?

[url=http://www4.slikomat.com/06/1229/531221xema.jpg[/img]Evo mojga pomanjšanga panterčka :)[/url]
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 29. Dec. 2006 22:11

^^ Naš se tut boji kamorkoli izven stanovanja it. Ko odprem vhodna vrata pa se kak šunder sliši sam črto za njim vidiš. Gre pa dostkrat na balkon sedet, sploh poleti.

Tut nam je enkrat padel iz 4. nadstropja (kuj 3. dan, ko smo ga dobili - dolga zgodba) pa je na srečo po ne vem kakšnem čudežu preživel brez ene same praske :eek: ... joj pa kakšen je, ko golobe vidi - kr vidim kako bi jih počeral :lach:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 29. Dec. 2006 22:39

Jaz mam tut mačka samo v stanovanju, prej je bil pa zunanje-notranji. Smo se preselil iz hiše v stanovanje pa smo ga pač navadl da je skos not, me je mal skrbel kako se bo navadu, samo je čist supr zdej. Oddat ga tut nisem hotla, ker mi je to mal neodgovorno in vidim polno oglasov oddam mačka zaradi selitve.Res mi je mal mem to, mislm da se use da če se hoče. Ker paživim zdej v bloku mi pa tut ni da bi ga ven spuščala, ker okrog blokov je pa le več ljudi in nikol ne veš kater od njih je tak da ne mara mačkov in ti ga mimgrede zastrupi al pa še kej hujšiga. Tko da naš čist lepo zdej notr uživa :P
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 31. Dec. 2006 16:25

jagodka, ste jo že steriliziral? zdej mam js informacije o tistem veterinarju ki dela pri kranju (v poženiku). če te zanima, mi povej pa bom rekla mami za telefonsko (upam da je ni v službi pustila) :D

Zvoncica, naši mački so tud zuanj drugač, notri so samo čez dan, če so... No zdaj je bil Carlos notr, zarad učke... Mogoče bo kr ostal, fotr sicer neki teži skoz in samo čakam kdaj ga bo vn vrgu sam ok... Za zdaj je uredu. :)
Z wcjem pa ne vem, zakaj bi spal tm... Pomoj zarad grobe mivke, ki se ne udre takoj... Kokr k mamo mi tiste povštre k so una žita notr a kaj že, ma pozabla sm kako se unmu reče no :) K so taki trdni.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov