Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
densy uaaaa kok je lepa una slikca k so vsi skupi prov srčkani so, pa kolk različni
Ja sj včas je kr mal za smejat. Men osebno ni tok panike glede tega, ker jo razumem da je mogla nekam spustit, k sm ji jst tm zaprla in tko. Men je bad ker mami pizdi, pa itak ne mara mačkov tok. Pa še pol na une bunke za sedet k jih nimamo niti 3 tedne jao
Ja sj včas je kr mal za smejat. Men osebno ni tok panike glede tega, ker jo razumem da je mogla nekam spustit, k sm ji jst tm zaprla in tko. Men je bad ker mami pizdi, pa itak ne mara mačkov tok. Pa še pol na une bunke za sedet k jih nimamo niti 3 tedne jao
-
Ma na tiste velike bunke filane s kuhlcami a veš, tko k se kr not vržeš. Pa jih je ful dolg iskala, zdj smo pa najdl ene sam so iz blaga in je šlo vse not Sicer ni panike mislm sm spucala mal, pa dala bom vn da se ornk prezrač pa upam da ne bo več vonja, ker je drugač kr no. Ker tega se ne da prat
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Vsi nasi mucki prej so imeli navadne WC-je, sedanja je prva, ki ima zaprtega (ce bo jutri placa, ji bo dedek Mraz prinesel novega). Sem se pa malce bala, kako se bo navadila, zato sem ji vratca enostavno snels. Precej casa kasneje, ko se je nanj res popolnoma navadila, sem ji pa vratca vrnila. Malce sem jo preverjala in cakala, kdaj jo bo pritisnilo, ampak ni bilo nobenega problema.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Hehe ja sj pol majo pa to tigrasti v krvi, k nš tko gre mal okol, p aga ni ene dva dni pa pol spet pride.. Pomoje, da bojo mel kmal vsi sosedje oranžne mačke
Ja men jih tut dostkat avto zbije, k žvimo ob dost prometni cesti... toj prov najslabš... Pa k jih ne morm naučit da nebi hodil čez cesto na en travnik. Pol je pa fora, da ful miške lovijo, pa mi jih na prag nosjo in k jih okol hiše zmanka "morjo" it še mal čez cesto in pol se kej gadnga nardi.
Aja, mela sm pa tut enga psiho mačka, k je polet spat hodu na cseto in pol sm večkrat, k sm bla notr slišala da avti trobjo, pa grem na balkon pogledat, kaj je je pa mačk na cesti spau za nemu pa kolona, k sploh ni hotu it stran in pol je biu šofer taka faca, da ga je šou iskat pa za cesto postavu, mačk je pa pomoje sam neumn gledou
Ja men jih tut dostkat avto zbije, k žvimo ob dost prometni cesti... toj prov najslabš... Pa k jih ne morm naučit da nebi hodil čez cesto na en travnik. Pol je pa fora, da ful miške lovijo, pa mi jih na prag nosjo in k jih okol hiše zmanka "morjo" it še mal čez cesto in pol se kej gadnga nardi.
Aja, mela sm pa tut enga psiho mačka, k je polet spat hodu na cseto in pol sm večkrat, k sm bla notr slišala da avti trobjo, pa grem na balkon pogledat, kaj je je pa mačk na cesti spau za nemu pa kolona, k sploh ni hotu it stran in pol je biu šofer taka faca, da ga je šou iskat pa za cesto postavu, mačk je pa pomoje sam neumn gledou
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
nikoli nisem razumela ljudi, ki so vedno ko jim je auto povozil muco nabavli novo, ok ti jo povozi, nabavis novo, pa jo mas pač notr zaprto. ali pa je enostavno nimas ker si blizu prometne ceste. macke niso potrosli materjal da vedno ko jo auto povozi se prinese nova, pa kak dolgo pač bo pa bo
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
s temle sepa sploh ne strinjam..Ljudi se tud dela, čeprav jih skorajda polovica sploh en preživi celega življenja..No pa ehajmo delat ljudi...
Če je oseba ljubljenka mačke, potem jo bo seveda imela če bo hotela..no nekateri tud niso ljubljenčki mačkov pa jih vseeno imajo...
Jst tud živim zraven ceste..pa kaj naj zdej, se postavim zarad tega na glavo..enga mačka mamo zunej, drugega notr...Tud druga bi bla zunej, če bi se v drugačno smer vse obrnilo..
In tudi ko tadva gresta, bom imela nove mucke..če bosta umrla zarad tega ali pa onega..sej vsak enkrat umre..nihče in nič ni večno
Ja pa mi je tud že dva avto povozil..Pa smo jokali, ga preboleli, zdej mamo nove..ampak novi so prišli šele po nekem času...Ko pridemo pač h sebi...
Če je oseba ljubljenka mačke, potem jo bo seveda imela če bo hotela..no nekateri tud niso ljubljenčki mačkov pa jih vseeno imajo...
Jst tud živim zraven ceste..pa kaj naj zdej, se postavim zarad tega na glavo..enga mačka mamo zunej, drugega notr...Tud druga bi bla zunej, če bi se v drugačno smer vse obrnilo..
In tudi ko tadva gresta, bom imela nove mucke..če bosta umrla zarad tega ali pa onega..sej vsak enkrat umre..nihče in nič ni večno
Ja pa mi je tud že dva avto povozil..Pa smo jokali, ga preboleli, zdej mamo nove..ampak novi so prišli šele po nekem času...Ko pridemo pač h sebi...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
No, sicer pa tud naši ob cesti norijo in spijo in ne vem kaj. Smo sredi vasi, ni zlo prometna cesta, se pa najde kak pametnjakovič ki fajn prinori, pa še malo nad hišo mamo tak klanec in ovinek... Ampak človek ma še vedno čas da mačka zagleda.
-
densy - Cosmofrik
Ja da razložim, mi žvimo tko najbl možn na samemin zato majo res neomejen placa, da se igrajo pa vse. Mt, bi pa znorela, da bi bli notr, ker pol k se pa kej nardi je pa ona da pospravla pa to.. Pa sj majo tko v garaži uno loputo da not pa vn hodjo, pa pojstlco pa vse.. Pa tut k smo mel zdej enga k ga je avto povozu in je meu tačko zlomano in je mogu bit 1 mesec notr, da si nebi unih povojeu zmoču, je mačk cele dneve po hiši hodu pa jokou.. res ne sede jim notr.
Je pa ta fora, da nismo nameraval met novga, k nam je tapruga povozu avto, pol je pa folk tok przadet, da k majo mladičke, jih vržejo km za cesto al pa k nm za cesto in smo tko dobil enga mjčknga mucka in pol smo ga valda vzel pa mu zajest dal.. Pol je pa še ena divja mačka pršla in je mela mucke, k pa niso bli divji, pol sm pa še jest zatežila za uno perzijko varjanta, zdej mamo pa 4. Una perzijka je kastrirana, dva sta tipčka, ena ja pa tut muca, pa ma zmeri ful lepe mladičke k jih res ni problem oddat, sam pomoje, da bom tut njo dala kastrirat, ker je preveč gadno mucke pol oddat. No, sj ponavad jih oddam kkšni prjatlci, da jih pol mal hodm gledat, kako jim gre.
ja pa za mene mačke SPLOH niso potrošni material, ker so to živalce k jih mam najrajš an svetu, sam kaj če mi doma ne pustijo, da so cel dan notr, sj tko so ene 10 ur na dan vsaj notr, sam 4 mačke pa ne morš met skos v bajti. Sj lohka jih pa avto povoz tut, ko jih za pet minut spustiš vn, da se maligrajo na zraku... To ne morš kr tko govort, da zdej jo boš pa zapru... Saj moji mucki vem, da bi trpel..
Je pa ta fora, da nismo nameraval met novga, k nam je tapruga povozu avto, pol je pa folk tok przadet, da k majo mladičke, jih vržejo km za cesto al pa k nm za cesto in smo tko dobil enga mjčknga mucka in pol smo ga valda vzel pa mu zajest dal.. Pol je pa še ena divja mačka pršla in je mela mucke, k pa niso bli divji, pol sm pa še jest zatežila za uno perzijko varjanta, zdej mamo pa 4. Una perzijka je kastrirana, dva sta tipčka, ena ja pa tut muca, pa ma zmeri ful lepe mladičke k jih res ni problem oddat, sam pomoje, da bom tut njo dala kastrirat, ker je preveč gadno mucke pol oddat. No, sj ponavad jih oddam kkšni prjatlci, da jih pol mal hodm gledat, kako jim gre.
ja pa za mene mačke SPLOH niso potrošni material, ker so to živalce k jih mam najrajš an svetu, sam kaj če mi doma ne pustijo, da so cel dan notr, sj tko so ene 10 ur na dan vsaj notr, sam 4 mačke pa ne morš met skos v bajti. Sj lohka jih pa avto povoz tut, ko jih za pet minut spustiš vn, da se maligrajo na zraku... To ne morš kr tko govort, da zdej jo boš pa zapru... Saj moji mucki vem, da bi trpel..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mi smo mel nekej časa nazaj enag muca, ki je bil mejčkn zmešan v glavi
Model je zvečer, ko smo imeli poleti odprto okno kar skočil čez..Zanalašč, sem ga prov vidla kako se je odrinu In ne samo enkrat, ene parkrat..In druzga štuka..Ampak mu ni bilo nikol ni...Pa postavil se je sredi ceste in se začel umivat in se je spravljal spat...Vse dokler ga ni nekega dne fotr spustu ven brez nadzora in ga je povozil avto ...tko e če si mal blesav in če se greš sredi gigantskih stvorov uležt...škoda ga je blo ker je bil res fuuny...
Model je zvečer, ko smo imeli poleti odprto okno kar skočil čez..Zanalašč, sem ga prov vidla kako se je odrinu In ne samo enkrat, ene parkrat..In druzga štuka..Ampak mu ni bilo nikol ni...Pa postavil se je sredi ceste in se začel umivat in se je spravljal spat...Vse dokler ga ni nekega dne fotr spustu ven brez nadzora in ga je povozil avto ...tko e če si mal blesav in če se greš sredi gigantskih stvorov uležt...škoda ga je blo ker je bil res fuuny...
-
densy - Cosmofrik
Ja al pa nš, k je mt zadnč v drugmu štuku odprla okn od kopalnce in je na polici spal mačk, in je zgleda po steni nekak splezou pdo terase, pol pa tm na mizo, z mize pa na polico. No, v obratni smeri mu pa sploh ni problem, tko da k se men ga ne da vn nest ga sam na teraso dam, pol pa on odskaklja dol pa najbol mu je , če je šou na 10 m al pa še višjo češnjo čist na vrh spat na eno najtanjšo vejco.. psiho...
-
Tisto bunko sm spucala, zdj jo mam na balkonu da gre vonj čist ven. Pol bomo pa naprej veselo na njej sedel
Končno mi je ratal dons snet una klinčeva vratca k so se ponoč spet odlepla dol ja marija sveta kako je to spet ratal. No upam da zdj naprej ne bo več neumnosti
Končno mi je ratal dons snet una klinčeva vratca k so se ponoč spet odlepla dol ja marija sveta kako je to spet ratal. No upam da zdj naprej ne bo več neumnosti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov