Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 15. Feb. 2009 0:17

Ma sploh ne vem zakaj bi se dajala :)
Pač pri nas je tko, pri drugih je morda drugače. Sploh ne vem, do kje želiš pridet, a da rečem, "ja, moja mačka pa se sosedu valja po solati", če se ne?!
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 15. Feb. 2009 20:28

Sicer sploh ni bilo govora o solati, to si ti ven privlekla sam ok, rees se mi ne da. Čau pa fajn se mej s svojim mačkami in psi.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 15. Feb. 2009 20:45

No torej pa povej bistvo, ker res ne vem, kaj želiš??
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 15. Feb. 2009 22:12

Jst pa lih mačka mrcvarm tle u naročju in me zanima, če vaše mačkone tud ful žgečka, če jih po rebrih drgneš :D ? Mojo kr premetava, pol me pa začne tacat, pa grist :D
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 15. Feb. 2009 22:36

Huh, jst nisem še probala. :D Pri Nottki dvomim, da bi mi uspelo, ker ji božanje ne odgovarja kaj preveč (razen ene dvakrat na dan, ko se sama spomni in se pride na hitrco malo podrgnit), Žižo pa itak nonstop sam prede. Je en tak taprav lenuh in če sam prst položim nanj, prec zalaufa predilni motorček. Tko da pomoje njega ne bi žgečkalo, ampak bi - kot vedno - samo predel. :D Bom pa probala.

Dokaz, da je Žiži res lenuh: :D
Slika

In dokaz, da je Nottka res zmešana. :cool:
Slika
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 15. Feb. 2009 23:12

Mojo ful žgečka, pa po tačkah tud, oz. po blazincah, sploh mi ne pusti, da jo tam čoham, pa po rebrih, al pa po trebuhu...mislm, prov vid se, da jo žgečka, k kr odskakuje :D

Nottka pa opasna zgleda :D
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 15. Feb. 2009 23:29

Ja, Notti ni ena tistih mačk, ki so se nonstop pripravljene crkljat (za to imamo Žižija :D ). Ona je v bistvu res malo ruknjena. Ne vem, mogoče je sam puberteta in se bo kaj umirila, ko odraste, ni pa nujno. Skratka - pred njo ni varno n-i-č. Razbila je že par kozarcev, obeša se po žaluzijah, raztrgala mi je že nevemkolk gobic za pomivanje posode, zelo rada zmečka in strga liste na novo kupljenih revij, predvčerajšnjim je prevrnila kozarec z vodo, čez vse to pa še posodo s sladkorjem, kar se je seveda lepo pomešalo in sem imela kuhinjo polno cukra, pa še in še, vsak dan je neki.:motz: Ampak je moja moja, zmešana Nottka.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 16. Feb. 2009 12:50

:lol: haha, Notti...

Jah, ena moja prjatlca ma tud zmešano ljubo nottiko, sam ta notti se je zdej kr precej umirila in predvsem pančka. Do enga leta pa je bila pravi mali vragec. Še je upanje za tvoje kozarce :)

Žiži je pa lepotec!!

Yazmeen- mojo tud žgečka, se mi zdi da, ker poskakuje, če jo čohlam po šapicah al pa trebuščku.
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Feb. 2009 12:56

tudi naša maca dela same bedarije.odpiranje vrat ji ni tuje, še manj metanje okraskov s pulta.če sestra pozabi zvezke na mizi, so v roku petih minut na tleh-maca je skrbna gospodinja,kaj češ.da niti ne omenjam tega, da imamo pač nastavek ali kako naj rečem temu-kot položno stojalo za alu-folijo, papir in začimbe in maca hodi oboje trgat dol:prav s tacami odvija oboje, včasih si še z zobmi pomaga.carta se pa seveda ne, ker ko jo pobožaš prav hrbet usloči da je ne bi, te grdo pogleda in odide z vzdignjenim repom.dobri smo ji samo za hrano, za ostalo pa je ne briga ali smo ali nismo :twisted:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Feb. 2009 19:31

Tkole se pa Simba gre pogret v kopalnco k radiatorju, pa še brisačo si čez glavo potegne :D
Slika

...in pol k jo pokličeš, te sam unu pogleda, kao 'kva hočeš?!' :D
Slika
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 16. Feb. 2009 19:44

^^Haha, kaka faca ta Simba :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Feb. 2009 21:26

Moj Snežko je pa čist bogi :( . Dons je bil operiran; prejle smo šli ponjga; samo spi; če se hoče na noge postavt se takoj zvrne ker je še zadet od narkoze :( . Upam, da jutri pride že kej k sebi, ker se mi srce para ko ga tkole gledam.
Dubu je tud antibiotike in mu mormo dajat na 12ur.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Feb. 2009 21:40

Ja ja, narkoza jih še par ur po tem mal daje, vsaj moji mački so bli čist adijo in so poplesaval po dnevni sobi kot pjančki :D

Bo jutr vrjetno že velik bolš z njim :ja:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Feb. 2009 22:04

^^Ma fora je k more bit mačk zdj še en teden skor pri miru, ne sme se kej preveč premikat, on pa skos hoče neki vstajat pa it, pa mu ne rata. Sam muč se :( .
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Feb. 2009 0:09

ŽuŽa napisal/-a:Moj Snežko je pa čist bogi :( . Dons je bil operiran; prejle smo šli ponjga; samo spi; če se hoče na noge postavt se takoj zvrne ker je še zadet od narkoze :( . Upam, da jutri pride že kej k sebi, ker se mi srce para ko ga tkole gledam.
Dubu je tud antibiotike in mu mormo dajat na 12ur.

pazi, da ga ne boš dajala na kšne kauče/postle,ker ni lih dobro da skače iz kje.

drgač pa ja, tale zadetot je normalna..Ponavad se nekje drug dan do večera zbrihtajo....vi ga sam pustte kukrtolk pri miru, ne mu težit pa ga drezat al pa kej, pa vodico mu ponujej če bo žejen, oziroma naj jo ma nekje blizu.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov