Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Frontline bolhe pobije potem v roku 24 ur, tako da to ne gre kar takoj dol.
Drugače pa, če ima bolhe moraš kupit še desektin in prešpricat celo stanovanje in tam kjer se maček najbolj zadržuje, da odstraniš še bolhe iz okolice, kjer jih je večina.
Drugače pa, če ima bolhe moraš kupit še desektin in prešpricat celo stanovanje in tam kjer se maček najbolj zadržuje, da odstraniš še bolhe iz okolice, kjer jih je večina.
-
_martina - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: primorska
mleko naj se mačkam nebi dajalo. vsebuje snovi ki so za mačke težko prebavljive, poleg tega do določeni mački na njega alergični.
mi smo našemu ko je bil tko mali dajali brikete. če mu ni šlo smo domešali malo konzervice in to je blo to.
mi smo našemu ko je bil tko mali dajali brikete. če mu ni šlo smo domešali malo konzervice in to je blo to.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Naši jejo čez dan brikete, zvečer pa dobijo 1 kozervo (vsi štirje 1 konzervo, pa še to ponavadi ne pojejo vsega). Včasih smo jim skuhali malo piščanca, kunca ali ribe (samo v vodi, ker začinjeno za mačke ni najbolj primerno), ampak niso kej preveč marali, tko da so zdej večinoma na briketih+konzervi. Vsake tolko dobijo pol žličke kakega jogurta, skute, smetane, košček sira ali kej podobnega ker imajo to FUL radi, ampak dobivajo v majhnih količinah, ker mleko in mlečni izdelki načeloma res niso priporočljivi za mačke. Aja, če ga hraniš z briketi, naj ima zraven vedno posodico z vodo, ker mora zaradi suhe hrane tudi dovolj pit.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Joj, tut naš mačkon bi pojedu VSE kar mu pride pod nos. Zadnjič je fotru kos štrudlja z mize ukradu, ko je sam za sekundo pogledal proč Sam kot je rekla martina, čist vsega jim tut ne morš dat, ker jim lahko škodi. Seveda pa v majhnih količinah in občasno ne bo nič narobe, če dobijo kak priboljšek. Aja, pa če mu že daješ mleko ga res razdreči z vodo.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Naš pa požrešen čisto nič (če odštejem tisto, ko zagleda konzervo/vrečo briketov - postane čisto bebav ).
Sem pa danes fulll jezna, ker ga nikjer ni. Pa me skrbi, da se je zavlekel kam k sosedom, v kakšno klet na toplo in so ga sosedje pomotoma zaprli (ful je navajen vseh ljudi tu blizu - in obratno). Ohhh, mačkon - come back to me!
Sem pa danes fulll jezna, ker ga nikjer ni. Pa me skrbi, da se je zavlekel kam k sosedom, v kakšno klet na toplo in so ga sosedje pomotoma zaprli (ful je navajen vseh ljudi tu blizu - in obratno). Ohhh, mačkon - come back to me!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov