Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Dec. 2006 20:14

Slika
Prejle je tko lepo pančkala k ena mala miška, sm jo hitr slikala :hearts:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Dec. 2006 20:53

aaaa to je pa moja Miška :D no ja, lih taka je.... res je cukrček :hearts:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Dec. 2006 20:56

jagodka dej slikco da vidmo :D

Dons je dobila Isabell nov wc tak fletkan z nihajočimi vratci in filtrom :D Pa svojo rdečo preprogico pa neke posladke no to bo za božično darilo spet :D V Mr Pet-u majo ful stvari, sm bla dons prvič in mi je res všeč trgovina.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 17. Dec. 2006 21:05

Mi mamo tut tak wc :)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Dec. 2006 21:09

Ja zdj se mora sam še navadt nanga, k prej je mela tko navad nč pokrit varianta. Na kok časa vi menjate filtre na vrhu?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Dec. 2006 21:11

nimam nobene boljše, tko da je s svojimi prvimi otročički tukile :D
koj, k dobim eno tako, da je sama, jo dobite :ja:

Slika
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Dec. 2006 21:14

Ja pa sta si res podobne :D A tvoji je ime Miška?
Naša je bla ful bl suha ko je skotila 3 male štručke, zdj se je ful bl zredila in je vsa taka puhasta :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Dec. 2006 21:18

ja ja Miška je :D k smo jo dobil, smo jo mel za fantka in smo ji dal ime Miško, sam se je kasnej izkazal, da je punčka, pa jo zdj tko kličemo :)
sam je pa hiperaktivna, kar se tiče otročičkov, k jih je mela letos že dvakrat v pol leta, pa že tretjič je breja :?
sj naša je tud full suhcana, pa full poje, ne vem, kam da vse :D ona je moja moja, mamo jo pa že skor dve leti :hearts:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Dec. 2006 21:23

Zakaj je ne date sterilizirat? Naša Isabell je najdenka, je pršla k nam vsa boga taka mala in je bla že talrat breja se nam tud slučajno ni sanjalo res ne. En dan (20.junij letos) pa sam tko vidm 3 male kepice pr nje, mene je skor kap zadela. Enega smo oddali nekam v Hrastnik, enega je vzel moj fant, enega smo pa mi obdržal-tega je na žalost prejšnji mesec povozu avto ;(
Mi smo jo septembra takoj dal sterilizirat pa cepit pa vse, da se kej tazga ne ponavlja. A jo imate notr drugače? Kam pa vse te mucke date?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Dec. 2006 21:29

ajej :( sj mi smo koj zravn ceste doma, pa nam jih tud velikrat avto povoz, sam zdj skor dve leti že ni... na srečo, morm potrkat, da nau spet kkšnga, ker so naši mački tok leni, da si vzamejo tko lajk pol ure, da se spokajo čez :evil:
sterilizirat je pa ne damo zato, ker je naša mami trdno prepričana, da bo lahko mladičke vedno oddala :?
do zdj smo mel srečo, pa smo jih z lahkoto oddal na razne kmetije, neki k mojim prjatlom...
če ne drugač, jo bom pa jz peljala, ker je tole mal utrujajoče, da ma na vsake 3,4 mesece mladiče :?
drgač je pa več al manj notr, samo k jo pa zamika, pa more it nujno vn, k drugač tako paniko zganja, da joj ... potreba je pač potreba... taka ali drugačna :D
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 17. Dec. 2006 21:34

Kaj č bi ti tvoji mamici povedala, da mački najbrš ni preveč luštn špilat stroj za rojevanje a?najbrš tut tvoji mamici ni tok supr to, da bi kr ceu let štepala otroke?
Mislm, čimprej sterilizirat!
Pa če zravn ceste živite a se ne bi dal da bi bil mačk pač skos notr?
Al mate rajš, da jih avto povoz?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Dec. 2006 21:34

Ne vem sam men se zdi to tud mal tko utrujajoče tko za mačko kot za vas da ima stalno mladiče. Streilizacija res ni draga pa ima veliko prednosti, sploh če imate mačko v hiši. Tko da probi mal mami prepričat v to smer, bi se vam res splačal ;)
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 17. Dec. 2006 21:36

Angel girl napisal/-a:Ja zdj se mora sam še navadt nanga, k prej je mela tko navad nč pokrit varianta. Na kok časa vi menjate filtre na vrhu?

Mi nč ne menjamo filtrov, niso za menjat :wink:
Glede navajanja je pa tko, mi smo mačku na začetku tisto loputo s salotejpom gor prpopal, da je najprej sploh viduda je wc notr in je tja not začel hodt in pol mu je enkrat sama dol padla in smo tko pustil in ko smo vidl da hoče na wc smo mu dvignl loputo.Potem se je pa sam počas navadu, ni trajal tok dolg. :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Dec. 2006 21:44

bubabiba jz bi mela mačke skoz notr, sam je mami na njih alergična... sj so več al manj notr, sam hočjo it ven... nimam jih srca notr puščat, če hočjo it mal ven... to je isto, kot bi jz hotla it nekam, pa me ne bi pustl...
pa ne, nimamo rajš, da jih avto povoz, sam kaj nj... omejitev tle je 30 km/h, tko da tud če bi šla mačka čez cesto, bi voznik lahko al obvil al pa ustavu in počaku, da gre mim... tko k jz delam, če kje kkšnga mačka vidm, da gre čez cesto.. ker se mi zdi, da vsi vemo, kakšni so mački, ko gredo čez cesto oz. kako gredo čez cesto... boli jih, važn da oni čez pridejo :?
angel, vem, da bi blo to najbolš za vse nas, tud za mačko in vrjem, da delam na tem, da bi jo pelal k veterinarju... sj pravm, če ne jo bom pa jz pelala pa jz plačala... ker se mi smil... vedno jih ma po ene 5 al pa več, prbližn dva koj umreta al pa čez kakšen dan, pol je pa boga še, ko jih oddamo, da ne rečem, kok je vmes boga, k jo cuzajo tud po cel dan :?
tko da ja, sterilizacija it is :ja:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Dec. 2006 21:51

Ja točn to, druge izbire tle ni. Pa sploh ni draga sterilizacija, tistih 13 tisoč boste že nabral, pa prhranil si boste marsikater živc. Pa tko se en bo gonila okol ampak bo bolj hišna mačka, posledično ne bo v stiku z drugimi mački k bi imel kakšne bolezni itd. Čimprej to zrihtite.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov