Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 11. Apr. 2008 23:04

Milkyway tvoj problem, če si me ti žalila, res.

Škoda, ker tako mislite samo take, ki nikoli niker niste sodelovale. Res žalostno.

Dita a moji dve vprašanji oz eno vprašanje in en stavk zate pra rajši ne bi komentirala a. :wink: Si že mislim kakšni so odgovori.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Apr. 2008 23:07

ja sej...jaz sm tebe žalila, kaj pa drugega...o tem sploh ni debate :roll:
če se pa hočeš dodatno kregat z mano, pa dej na ZS-ju, da ne bomo še 1x pokvarile temo :D
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 11. Apr. 2008 23:12

Ja očitno, saj si ti omenjala žaljenje jaz nisem , torej ostaneš ti ane. Jaz ne bi tebe žalila, ker me briga zate, pogovarjam se samo glede živali.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 12. Apr. 2008 8:01

ja, veš kako društva delajo??? tako da če si v bloku al pa če mačku ne morš nudit varnega izhoda ti ga tut ne bodo dal... tut če si v bloku pa rečeš da ga bpš na vrvici vn peljala ti ga ne bodo dal... no TKO delajo društva.
glede ceste, vmes je še 7 hiš, na drgui strani pa je lep gozd in travnik... tko da bi mačka 100% prej JAZ dobila kot ti.
glede našga mačka, ni se še vrnu, so mi pa sosedje povedal da so ga vidl v okolici naše hiše, tko da je samo še vprašanje časa da pride nazaj. Najbrž mu je fajn bit zunej ker se gon, hrano ma tut...

zakaj ti nism odpisala? ker se ne mislm več s tabo obadat ker si otročja, ne veš kdaj nehat... sploh se pa ne mislm pred eno napadalno mulo zagovarjat za čist normalne stvari kot so spustit mačka ven iz hiše. ZATO ti nism odpisala.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
mainecoon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mainecoon » 12. Apr. 2008 8:46

super, četudi se še ni vrnil, upam, da ti je vsaj malo odleglo ker veš da je živ in zdrav.

držim pesti, da bo potepinčka kmalu minila želja po puncah, avanturah in potepanju, in da se bo kmalu vrnil domov k svoji družini.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 12. Apr. 2008 10:27

Dita- napisal/-a:ja, veš kako društva delajo??? tako da če si v bloku al pa če mačku ne morš nudit varnega izhoda ti ga tut ne bodo dal... tut če si v bloku pa rečeš da ga bpš na vrvici vn peljala ti ga ne bodo dal... no TKO delajo društva.
glede ceste, vmes je še 7 hiš, na drgui strani pa je lep gozd in travnik... tko da bi mačka 100% prej JAZ dobila kot ti.
glede našga mačka, ni se še vrnu, so mi pa sosedje povedal da so ga vidl v okolici naše hiše, tko da je samo še vprašanje časa da pride nazaj. Najbrž mu je fajn bit zunej ker se gon, hrano ma tut...

zakaj ti nism odpisala? ker se ne mislm več s tabo obadat ker si otročja, ne veš kdaj nehat... sploh se pa ne mislm pred eno napadalno mulo zagovarjat za čist normalne stvari kot so spustit mačka ven iz hiše. ZATO ti nism odpisala.

^ :gut:

Dita- tud jaz sem že obupala nad tem osebkom :roll: . Sploh pa ko sem brala temo o pseh...In oseba, ki zagovarja samo rodovniške pse, mešanci pa so ji kar nekaj (oz. se ne strinja s purpl, da žival je žival in nima veze kake pasme je, ker si čist vsaka zasluži enako mero ljubezni!!!), bo nam tu pametovala kaj delamo narobe?! In ista oseba se ima za LJUBITELJICO ŽIVALI?! Ne, res nima smisla več... :tot: :stumm: :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Apr. 2008 11:31

Maya19 napisal/-a:
Dita- napisal/-a:ja, veš kako društva delajo??? tako da če si v bloku al pa če mačku ne morš nudit varnega izhoda ti ga tut ne bodo dal... tut če si v bloku pa rečeš da ga bpš na vrvici vn peljala ti ga ne bodo dal... no TKO delajo društva.

^ :gut:

Dita- tud jaz sem že obupala nad tem osebkom :roll: . Sploh pa ko sem brala temo o pseh...In oseba, ki zagovarja samo rodovniške pse, mešanci pa so ji kar nekaj (oz. se ne strinja s purpl, da žival je žival in nima veze kake pasme je, ker si čist vsaka zasluži enako mero ljubezni!!!), bo nam tu pametovala kaj delamo narobe?! In ista oseba se ima za LJUBITELJICO ŽIVALI?! Ne, res nima smisla več... :tot: :stumm: :roll:

oo vsaj en da me razume :flehan: in da misli isto kot jst da je treba ceiti in gledati na vse živali in ne sam na rodovniške.to je isto kot če bi v državi skrbeli samo za bogate, za revne pa nič.hvala bogu da obstajajo še dobri ljudje kot vidim, ki so PRAVI ljubitelji VSEH živali, neglede na kurčevo poreklo.ampak to je spet druga tema....

mainecoon, tvoj maček je pa svetoven :D :love:
a so mainconi vsi tol veliki?
Uporabniški avatar
mainecoon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mainecoon » 12. Apr. 2008 11:57

maine cooni so znani kot velike mačke in ja res naj bi bil vsi veliki. samičke so sicer malo manjše, samčki pa res lahko zrastejo ogromni, so že skoraj kot neki manjši tigrčki.

moj sicer še ni dopolnil končne velikosti, čeprav je že sedaj velikan, ampak je star šele dve leti, maine cooni pa odraščajo in se razvijajo do svojega tretjega oz. četrtega leta.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Apr. 2008 12:01

Mogoče je naša mrcina nekakšen slovenski podeželski maine coon :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Apr. 2008 13:19

Kokr jst vem, je bubabiba sam proti šteperjem psov (to so pa razni "...prodam čistokrvnega zlatega prinašalca brez rodovnika..."), ne pa proti nečistokrvnim psom in če bi se kera mal bolš spoznala na te zadeve, bi ji blo tud mal bol jasn, zakaj tko misl. Jst nimam proti nobeni živali nč, jih vse spoštujem, sm pa sama tud proti šteparjem! Če se greš vzrejo psov in jih prodajaš, se pejd to tko kot je treba!!

Drgač pa Dita, mal lepš se izraži, nimaš pravice nobenga tkole žalt! Glede mačka sm pa že rekla...če tok zagovarjaš to, da se mačka spušča ven ob prometni cesti (in smo zate trapasti vsi tisti, ki mamo mačke skoz v stanovanju al pa uni, ki jih vozjo ven pod nadzorom), ne bit zdj tle vsa začudena, zakaj ga ni domov, ker morš vzet pol v zakup, da je velka vrjetnost, da se mu kej nardi (pa upam, da je vse ok z njim).
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 12. Apr. 2008 13:30

Hvala Yazmeen da razumš, sem že misnla da po vesolsk pišm. Sej veš, da je ostalim najlažje po forumu pipkat nardit pa nič. Saj ostali, ki so se strinjali z mano so kar ušli iz foruma, ker so že videla, da se pri takih pametnjakovičkah ne da nič narest, samo valda jih še zmeraj grize zaradi bogih živali, tole kar berejo tko kor mene kar stiska ko tole berm.

Ej purple zdej mi je pa res prekipel, pa kaj si ti glupa al kaj? (me briga če me banajo) sam pi*da sem ti že stokrat povedala kako je z rodovniškimi in mešančki pr men pa še kr tupiš svoje, sej nevem a si tok retarderana al ti je dolgcajt?? In ti pol men, da js tebe ne razumem...križana gora, ni čudn da je še zmeri to kar se dogaja pr živalih ,če imamo pa take osebke. Lih zdej sem delala seminarsko o agresivnosti nad živalmi in me po takemle branu vsakič manj ludi, zakaj so takšni rezultati. Joj bohve kam si ti tiste tvoje mačke oddala (če si jih res), ki naj bi jih kao rešila...samo aveš da ti vsakič manj verjamem, ker oprosti človek, ki je pomagal veliko mačkom ne bi takih neumnosti NIKOLI govoril.

Ja Dita ti pa res veš komu dajo društva mačka, a si mogoče članica kakšnega? Poznaš zavetišče Horjul? Ne? Ja, saj se mi je zdelo...najlažje je tukaj tipkat preverit pa nič.
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a skuštranka » 12. Apr. 2008 13:32

No jaz pa sem danes izgubila upanje, da se bo moj maček vrnil.
Zginil je v sredo zvečer pa sem mislila, da se sam malo potepa(oz. sploh nisem vedela, da je zginil, ker sem bla v mb in so mi povedalei šele v petek, ko so prišli po mene) Pa je danes ata šou še malo sosede vprašat, če so ga kaj vidli, pa je en reko, da je na enem travniku blizu ene zapuščene hiše videl enega takega, ki ustreza opisu našega Perota. In ja bil je on :cry: glihkar sma ga z atom pokopala. Zgleda, da se je zastrupil, ker ni nič poškodovan al pa kaj: Po moje, da je pojedel kak strup za podgane
R.I.P Pero :cry: :cry:
Nikoli te ne bom pozabila
(mogla sem si olašat dušo, ker se že več kot eno uro jočem in ne morem nehati)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Apr. 2008 13:38

Joj, skuštranka, žal mi je za tvojga mucka :(
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Apr. 2008 13:42

ne draga bubabiba, nisem reterdirana, le rada imam živali nasploh :)
yazmeen ona je proti da se vzame katergakoli mešanca pri tistih ki se jim je breost živali ali ponesrečila, ali pa pač niso zavarovali živali.mal beri nazaj pa boš vidla zakaj se točno gre.dejstvo je da rodovnike povišuje v višave, mešancov pa naj ne jemljemo.mah ja..
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a skuštranka » 12. Apr. 2008 13:54

Yazmeen napisal/-a:Joj, skuštranka, žal mi je za tvojga mucka :(

Hvala Yazmeen

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov