Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 18. Mar. 2008 12:07

:rofl:

Kok so legende te mačke. :D
Naš tamali mačkon pa hodi mojmu fotru zjutraj pulit brado. :lach: Pa sploh mi ni jasno, kako mu uspe zagrabit za tiste majhne dlakce, ampak mu uspe in pol vztraja dokler ne dobi svežih briketov. :lach:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 19. Mar. 2008 8:51

Men so tut mački take pojave in prov vsak dan te z kako novo foro nasmejijo... pa kam vse se spravijo dremat :lol:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 19. Mar. 2008 10:55

mi imamo pa take probleme z bolham. ne vem več kaj naj naredim. ne pomaga nič, ne kopanje, ne spreji, ne ampule,... mačonar se še kar praska kot nor. bila sem tudi pri veterinarju, ki mi je dal samo drugo vrsto ampul, ampak tudi to ne pomaga. tako, da ga bom spet peljala. zgleda da ima muterane bolhe!
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 19. Mar. 2008 21:52

Moraš še celo stanovanje očistit in ležišče ne samo mačka. Se pa kupi pri veterinarju mislim, da neko posebno raztopino, ki jo zamešaš v vodo in potem s tistim presprejaš celo stanovanje, pustiš urco al dve, potem zluftaš in nato vse presesaš. Še posebej pa tam kjer se maček zadržuje največ. Ne spomnim se pa kako se že reče. Vprašajte pri vetu.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Mar. 2008 23:08

uf ja, stanovanje je najbolj ključno da se razkuži.nam je prišel prov en ki se s tem ukvarja stanovanje spucat, pa cel dan nismo smeli notr, pol je blo pa vse uredu.drgač pa tisti ki mačkam dajete frontline in jih sprejate in vse ostalo...dajte to počet zunaj stanovanja pred hišo, ker ko bolhe zavohajo tist začnejo dol skakat in potem so po stanovanju!
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 19. Mar. 2008 23:53

Ena je nadlogce odpravla kr z biokill-om :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 20. Mar. 2008 0:57

Heh, spomin izped nekje trinajstih let ...
Nš mačkec je poleg sebe domou prnesu še celo hordo bouh. Postavl smo ga na mizo, na belo rjuho in s fotrom sva se spraula s pinceto trebt srbeče male pošasti. Mucon je biu še mali strahopetc in je gor stou k ukopan, tko da sva lahko u miru pobijala. Se mi zdi, da smo ga tut pošpukal z unim praškom pa kasnej je biu za neki cajta obsojen na uno anti-bouha ovratnco.
Ko smo očedl njega, je blo treba še stanvajne. Tega se sicer ne spomnem, vem pa, da smo šli mal za tem na dopust, mačkeca pa dal u varstvo kolegici. In k je taista kolegica pršla po parih dneh u prazn stanovanje rože zalit, so use tiste bouhe, k so uspele preživet, dobesedno poskakale na njo :rofl: .
Najbrš jih je pol odnesla s sabo, kr jih od takrat ni blo več, ne po stanvajnu, ne po mačku.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Mar. 2008 15:21

Našima dvema mačkonkama (tamalima) se je čist odpelal, pomojem se obe gonta, ker je cela horda mačkov pred bajto in majo tak, da mami še spat ne mor. In včer sta ble naročene za sterilizacijo, pa jih ni blo nikjer, še na hrano jih ni blo možn ujet, ker jima trenutn sploh ni do hrane, tk da smo mogl prestavt, ker ni blo pacientk :D

Bo pa treba to zdj čim prej opravt, ker če sta se sparle, je treba najkasnej v desetih dneh narest sterilizacijo, pol se ne da več.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 20. Mar. 2008 16:47

O ja vem kako je to ko ne morš spat,ker se tak derejo da je kar kriza :D ! Meni se pa zdi, da se naša muca goni, čeprav je sterilizirana :? . Je to možno? Ne da bi gospa šla v pesek na potrebo, neeeee ona gre lepo pod stopnice v garaži :evil: . To je delal samo maček pred kastracijo, ko si je markiral, ona je bla pa vedno full pridna, tak da nevem kaj ji je zdaj. Pa celi čas hodi za mačkom in mu hoče rit ( mislim vsaj da rit, možno pa da tud kaj drugega :D) lizat. Pojma nimam kaj ji je...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Mar. 2008 16:49

Je možno. Ker mačkom kljub temu, da so sterilizirani/kastrirani še zmer mal hormoni delajo. Naša je tud sterilizirana, pa jo je še zmer mal premikal.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 20. Mar. 2008 19:12

yazmeen hitr ujet mačke pa popokat h veterinarju, da ne boste imel spet cele gore mladičkov, pa potem preden bo spet možnost za sterilizacijo...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Mar. 2008 19:41

Ja, ja, sj vem, že u prvi vrsti sm jih zato naročila na sterilizacijo.
Ampak včer jih ni blo možn ujet, ker sta čist ponoreli. Sm pa zmenena, da ko jih dobimo, da bosta takoj drug dan pršle na vrsto.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 20. Mar. 2008 20:52

No, super! Upam, da bosta kmalu doma.

Kaj je pa moj bumbar včeri ušpiču...ko mene ni bilo doma si je mami umivala lase in je bil on sam v kuhinji. Klobasa je bla pa na pultu pokrita s pokrovom...in on jo je seveda sklatil dol in si z njo postregel tako, da je bila potem samo še za v koš. :roll: Danes mu je pa nekako iz predlačka od omarice uspelo priboljške dol sklatit samo na srečo ta zaprte. Taprav mulc je moj Niki. :P
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 22. Mar. 2008 18:31

bubabiba napisal/-a:Kaj je pa moj bumbar včeri ušpiču...ko mene ni bilo doma si je mami umivala lase in je bil on sam v kuhinji. Klobasa je bla pa na pultu pokrita s pokrovom...in on jo je seveda sklatil dol in si z njo postregel tako, da je bila potem samo še za v koš. :roll: Danes mu je pa nekako iz predlačka od omarice uspelo priboljške dol sklatit samo na srečo ta zaprte. Taprav mulc je moj Niki. :P

:D :D Jaz nikoli ne bom pozabila kako je moj na Silvestrovo šnitko po šnitko šunke vlekel dol s krožnika na mizi, ko nikogar ni bilo v kuhinji... Je eno vzel, dol pod mizo pojedel, spet skočil na mizo, previdno eno zagrabil - ampak pri tem dejanju smo ga pa dobili :D .
Lumpi mačji :P .
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Mar. 2008 11:21

No dons smo pelal tamali mački na sterilizacijo, ob enih bosta že fertik. Tko da to je zdj opravlen, once and for all.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov