Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
A ste jima dal Frontline?
Ni jih treba preveč naenkrat dobit, že en zadostuje za bolezen. Glede tega, da gresta na posteljo jih moraš itak pregledat vsakič ko prideta v hišo pa s pinceto vse odstranit ane, mene bi bolj skrbelo, da bi sploh kakšnega dobila tao da bi jima dajala preventivo kot sem ti že zgorjal omenila.
Ni jih treba preveč naenkrat dobit, že en zadostuje za bolezen. Glede tega, da gresta na posteljo jih moraš itak pregledat vsakič ko prideta v hišo pa s pinceto vse odstranit ane, mene bi bolj skrbelo, da bi sploh kakšnega dobila tao da bi jima dajala preventivo kot sem ti že zgorjal omenila.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Kaj Frontline so tablete ali kaj je to? Ker če so tablete,pol jima nismo dali. Veterinar je dal tako malo tubo z neko tekočino,ki bi naj bila za zajedalce vseh vrst, ki se nanese na kožo zadaj na mačkinem vratu-tam si je ne more dol polizat. Nevem kak se pa je reklo temu
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Maya19 napisal/-a:Kaj Frontline so tablete ali kaj je to? Ker če so tablete,pol jima nismo dali. Veterinar je dal tako malo tubo z neko tekočino,ki bi naj bila za zajedalce vseh vrst, ki se nanese na kožo zadaj na mačkinem vratu-tam si je ne more dol polizat. Nevem kak se pa je reklo temu
Jup, Frontline je to, k se da za vrat in si ne more lizat. Saj mi mamo to za vse mačkončke, pa morm rečt, d kr pomaga
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ampak, ko jima boste dali Frontline, ju morate za nekaj casa lociti. To, da se da za vrat, prepreci, da bi se macek polizal sam, kolega pa bo to uspesno opravil.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
bubabiba napisal/-a:Ja saj,k er ga moraš celo leto nanašat..pozimi šele bolhe skačejo, ker iščejo tople hiše.
Ja, sem narobe predvidela to zadevo - sem mislila, da pozimi pa bolh zaradi mraza pač ne bo...
Ovratnice proti klopom sem pa tudi jaz prej za prejšnje mačke kupovala in so kar držale, ampak zdajšnji pa ne prenese nikakršne ovratnice (sem mu za prepoznavnost kupila živo rdečo pa jo je vedno dol spravil, čeprav mi ni jasno kako) pa tudi bolj všeč mi je, če ovratnice nima... Bolj za prečohat .
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
iluzija napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Ja saj,k er ga moraš celo leto nanašat..pozimi šele bolhe skačejo, ker iščejo tople hiše.
Ja, sem narobe predvidela to zadevo - sem mislila, da pozimi pa bolh zaradi mraza pač ne bo..
A nisi nič navodil prebrala, ccc.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Joj kva naš mačkon zdej dela --> zjutraj, ko sem še v šlafruku me zmer pride mal izzivat in me ugrizne tko v igri za golo nogo... in to zmer sam mene, ker ve, da začnem kuj vreščat, pol k, dam pa štunfe gor pa neha , lump!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov