Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 14. Mar. 2008 20:00

A ste jima dal Frontline?
Ni jih treba preveč naenkrat dobit, že en zadostuje za bolezen. Glede tega, da gresta na posteljo jih moraš itak pregledat vsakič ko prideta v hišo pa s pinceto vse odstranit ane, mene bi bolj skrbelo, da bi sploh kakšnega dobila tao da bi jima dajala preventivo kot sem ti že zgorjal omenila.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 14. Mar. 2008 20:14

Kaj Frontline so tablete ali kaj je to? Ker če so tablete,pol jima nismo dali. Veterinar je dal tako malo tubo z neko tekočino,ki bi naj bila za zajedalce vseh vrst, ki se nanese na kožo zadaj na mačkinem vratu-tam si je ne more dol polizat. Nevem kak se pa je reklo temu
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 14. Mar. 2008 20:21

Ne isto daš za vrat..samo možno je da vam je dal veterinar Stronghold, ki je isto za na vrat pa ni proti klopom..je samo za bolhe, uši...? Mogoče bi se blo fajn pozanimat kaj vam je dal pa si drugič to tut zapomnit?
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 14. Mar. 2008 20:37

Ma ja pač sem pozabla kak se reče...Bom se pozanimala,tako da ni panike. Hvala!
LP
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 14. Mar. 2008 21:50

Maya19 napisal/-a:Kaj Frontline so tablete ali kaj je to? Ker če so tablete,pol jima nismo dali. Veterinar je dal tako malo tubo z neko tekočino,ki bi naj bila za zajedalce vseh vrst, ki se nanese na kožo zadaj na mačkinem vratu-tam si je ne more dol polizat. Nevem kak se pa je reklo temu

Jup, Frontline je to, k se da za vrat in si ne more lizat. Saj mi mamo to za vse mačkončke, pa morm rečt, d kr pomaga :ja:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 15. Mar. 2008 1:13

Ampak, ko jima boste dali Frontline, ju morate za nekaj casa lociti. To, da se da za vrat, prepreci, da bi se macek polizal sam, kolega pa bo to uspesno opravil. :wink:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 15. Mar. 2008 15:21

^^ Hehe to je res ja :D !
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Mar. 2008 12:52

Mja tudi jaz moram nabavit tale Frontline... Par mesecev pozimi ga nisem nič nanašala na njegov vrat in se mi je maščevalo, ker mi je prejšnji teden na postelji pustil nekaj bolh :evil: in se posledično zbudila s čisto popikano ritjo :roll: .
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 16. Mar. 2008 20:47

Ja saj,k er ga moraš celo leto nanašat..pozimi šele bolhe skačejo, ker iščejo tople hiše. :wink:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Mar. 2008 21:05

Jst sm jim pa kupla ovratnice prot klopom in bolham, od Gimpet-a. Morm rečt, da so ful kvalitetne, vsak let mam od te firme in zdrži celo sezono, mačka ni mela čist nč klopov.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Mar. 2008 21:20

bubabiba napisal/-a:Ja saj,k er ga moraš celo leto nanašat..pozimi šele bolhe skačejo, ker iščejo tople hiše. :wink:

Ja, sem narobe predvidela to zadevo :oops: - sem mislila, da pozimi pa bolh zaradi mraza pač ne bo...

Ovratnice proti klopom sem pa tudi jaz prej za prejšnje mačke kupovala in so kar držale, ampak zdajšnji pa ne prenese nikakršne ovratnice (sem mu za prepoznavnost kupila živo rdečo pa jo je vedno dol spravil, čeprav mi ni jasno kako) pa tudi bolj všeč mi je, če ovratnice nima... Bolj za prečohat :D .
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 16. Mar. 2008 21:35

iluzija napisal/-a:
bubabiba napisal/-a:Ja saj,k er ga moraš celo leto nanašat..pozimi šele bolhe skačejo, ker iščejo tople hiše. :wink:

Ja, sem narobe predvidela to zadevo :oops: - sem mislila, da pozimi pa bolh zaradi mraza pač ne bo..

A nisi nič navodil prebrala, ccc. :wink:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Mar. 2008 21:37

:D Nottt. Sem tisti tip človeka, ki najprej zašuštra zadevo, potem gre pa šele brat navodila :D .
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Mar. 2008 12:06

Moji dve sta pa naročeni za sredo, za sterilizacijo. In niti nimajo prov pocen tle v Škofji Loki, za eno pride 78 €, če sta dve, je pa 10% popusta. Ampak ok, to je treba dat skoz, drgač bojo kmal mladički, ker ju že mal matra neki.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 18. Mar. 2008 8:41

Joj kva naš mačkon zdej dela --> zjutraj, ko sem še v šlafruku me zmer pride mal izzivat in me ugrizne tko v igri za golo nogo... in to zmer sam mene, ker ve, da začnem kuj vreščat, pol k, dam pa štunfe gor pa neha :lol: , lump!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov