Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Ja lej sej verjamm kakšne starše maš, vsaj kokr sem uspela prebrat kar se tiče mucov.Samo lej, sej ti financiraš veterinarja in ne popusti, ko bojo starši rekl veterinarja pa kaj še.Sej je tvoj denar, ni ti ga žou dat za veta za mucka(upam) in nimajo kej govorit.Jaz sem pr teh stvareh vedno dosledna, ker tut moji starši niso lih za živalce neki ful.recmo tut moji starši se niso strinjal, da bo mačk jedu zdej hrano Hills ki je 3kat dražja kot pa friskies recimo, jim nism mogla dopovedat, da je pač friskies navadn sranje in resjno škoduje mačovemu zdravju.Sam se nism dala, sem dala mami denar, ko je šla v trgovino za hrano in sem rekla, da naj uno hrano kupi, ko sm js rekla, če ne mi bo vrnila denar, ker ne bo moj mačk sranja jedu.In potem se je pač počasi navadla, zdej ji je še clo všeč, ker te tapocen hrane majo največ 1 kg pakiranja in je blo treba vsak teden kupovat tole pa kupim 5kg pa mamo za 2 meseca.Tko, da ti se ne vdat pa prepričuj pa reč da, če mate mačka, da morte pač znjga ustezno poskrebt, da je to vaša naloga.
Pa, če ti bi ratal starše omehčat glede tega pa bi blo fajn. če bi tut cepla mačke.Ker so zunanji s trivalentnim cepivom(kuga, mačji nahod, calcivirus) pa proti levkozi.Res bi blo zlo fajn.
Kaj pa je zdej z vašo mačko?A je že breja?
Pa kokr je že rekla femme fatal lohka pridš tut na forum macji-svet.org pa boš dubla še več podatkov in še tm mal predebaterala ko mamo tm tut debate
Pa, če ti bi ratal starše omehčat glede tega pa bi blo fajn. če bi tut cepla mačke.Ker so zunanji s trivalentnim cepivom(kuga, mačji nahod, calcivirus) pa proti levkozi.Res bi blo zlo fajn.
Kaj pa je zdej z vašo mačko?A je že breja?
Pa kokr je že rekla femme fatal lohka pridš tut na forum macji-svet.org pa boš dubla še več podatkov in še tm mal predebaterala ko mamo tm tut debate
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Za mačko ne vem, js ne znam povedat a je že breja res ne. Kokr js mami poznam bo morala met še enkrat mladiče preden jo pelemo kam. Upam da mi jo bo supel prepričat, da jo peljemo, ko bomo mačka pelali šive ven vzet.
Rabm pa en nasvet: zdej ma muc tist krožnik okol glave ane. Pa v ušesi mu dajem neki za garje... No on to valda čuti in stresa z glavo ko norc, in tist preruka in začne vn teč. Zdej ma pa mastno za ušesi. S čem naj mu to pucam? Ker boščk se sam ne more umit.
Rabm pa en nasvet: zdej ma muc tist krožnik okol glave ane. Pa v ušesi mu dajem neki za garje... No on to valda čuti in stresa z glavo ko norc, in tist preruka in začne vn teč. Zdej ma pa mastno za ušesi. S čem naj mu to pucam? Ker boščk se sam ne more umit.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Z vatko tko na hitrco pa na mehko bi ti jst predlagala.
-
bubabiba - Kofetarica
No upam, da ti bo res ratalo.
Za mačka pa mogoče bi blo fajn, da ko mu stisneš tist v uho ga nej en drži, da mu ne bo uspel pobegnt, da boš ti loh istočasno, ko boš notr zlila tekočino takoj loh tko za uho pomasirala, da se bo notr vpil in ne bo potem več mogl vn letet
Za mačka pa mogoče bi blo fajn, da ko mu stisneš tist v uho ga nej en drži, da mu ne bo uspel pobegnt, da boš ti loh istočasno, ko boš notr zlila tekočino takoj loh tko za uho pomasirala, da se bo notr vpil in ne bo potem več mogl vn letet
-
bubabiba - Kofetarica
No sej konc koncev lohka tut sama to izvedš, če maš le kolk tolk potrpežljivga mačka
Jaz morm tut mojmu zdej dajat en olje v uho, ker ma neke ranice in mi je na začetku mami pomagala držat zdej pa kr sama to delava in pol učas tut kej šprica vse naokrog No ampak nama rata na koncu in ko to opraviva ga pripnem na vrvico, da mi ne more za kavč pobegnt, ker če bi ga pustila, da gre za kavč bi si spet vse sprasku pa bi bli na začetku In pol je obsojen, da leži zravn mene in se uči z mano. Ko se use skp posuši ga pa spustim.
Jaz morm tut mojmu zdej dajat en olje v uho, ker ma neke ranice in mi je na začetku mami pomagala držat zdej pa kr sama to delava in pol učas tut kej šprica vse naokrog No ampak nama rata na koncu in ko to opraviva ga pripnem na vrvico, da mi ne more za kavč pobegnt, ker če bi ga pustila, da gre za kavč bi si spet vse sprasku pa bi bli na začetku In pol je obsojen, da leži zravn mene in se uči z mano. Ko se use skp posuši ga pa spustim.
-
No naša Isabell se je pa kr lepo k sebi spravla. Še včeri zvečer smo mislil kak revček je ker kr tm ležka skoz pa se pusti crklat, ko je mami ponesreč pustila odpra vrata...modelka je vn zbežala in laufala okol hiše Ja res ji bad in grozn jo boli nogica haha. Tko da smo ugotovil da je velik boljša kot smo mislil. Dons sem jo vn spustila in je bla kako urco sama uzuni, sm jo vidla kako veselo pleza in prov nč ji ni hudga. Razn to da je zuni mraz, zdj pa spet veselo leži na svojem prostoru v dnevni zraven tople peči. Ne ni ji hudga Sem prav vesela da se je zrihtala! Juhu
-
bubabiba - Kofetarica
Ja. če bo vedno pod nadzorom ko bo zunej se ji ne bo nič zgodilo.Mačka sama od sebe ne bo ne hodila na cesto Zato pa pravjo, da vedno met svoje mačke zunej samo pod nazdrom(če že ni bol d so pol notr, če žviš ob kakšnih prometnih cestah itd.) razen, če živiš res v kakšni vasi kjer ni skoraj ni avtomobilov.
-
Haha kakšen frajer je prov hudo Drugače so pa slike zelo prevelike, predlagam ti da jih hitr zmanjšaš da ne bojo moderatorji hudi!
Sicer živimo stran od ceste, dovoz mamo do ceste, ki je tko vaška ampak je dost 40 km/h da ga zbije pa da je revčk. Sicer pa gonjo k norci tle sploh no comment. Nimamo kej, upam da ne bo hodila na cesto pač. Notr pa sigurno ne bo hotla bit skoz, ker je navajena bit zuni in okol hodit pa tko.
Ja psičko mamo pa tud, pravi cukrčk je. Morm dat kako slikco gor
Sicer živimo stran od ceste, dovoz mamo do ceste, ki je tko vaška ampak je dost 40 km/h da ga zbije pa da je revčk. Sicer pa gonjo k norci tle sploh no comment. Nimamo kej, upam da ne bo hodila na cesto pač. Notr pa sigurno ne bo hotla bit skoz, ker je navajena bit zuni in okol hodit pa tko.
Ja psičko mamo pa tud, pravi cukrčk je. Morm dat kako slikco gor
-
bubabiba - Kofetarica
Sicer bi se jo dal navadit, da je skos notri, če pogledaš našega mačka, ki je bil prej notranje zunanji zdej je pa samo notranji ampak ok, potem ni ne ostane druga kakor, da jo maš pod nazdzorom vzuni za kakšno urco 2 na dan jo pelješ ven in to je to.
Glede silk pa, zdaj ne morem več popravit sporočila, bojo moderatorji popravli al pa zbrisali. če je preveliko.
Glede silk pa, zdaj ne morem več popravit sporočila, bojo moderatorji popravli al pa zbrisali. če je preveliko.
-
Seveda lahko popraviš sporočilo-samo v desnem zgornjem kotu pritisni uredi in lahko brišeš vse ali dodajaš Pomanjšaš jih pa recimo na Imagevenue ali shrani.si
No sj bomo vidl kako se bo zdj obnašala, mislm da bo hotla bit mal zuni mal notr.
No sj bomo vidl kako se bo zdj obnašala, mislm da bo hotla bit mal zuni mal notr.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov