Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Moja mačkonka ima zdej 6 mescu in bo tud mogla na sterilizacijo, ker mi markira
Če se spomnim, da je bil to razlog, da sem se odločla za punčko
Mogoče bom tud js iz sterilizacije prpelala domov kastriranga muca.....hm
Slišala sem, da cene zelo variirajo....v Ajdovšini je po podatkih ene, ki je mačko sterilizirala kakšen mesec nazaj, cena cca 40€...ugodno, potnim stroškom navkljub.
Slišala sem, da cene zelo variirajo....v Ajdovšini je po podatkih ene, ki je mačko sterilizirala kakšen mesec nazaj, cena cca 40€...ugodno, potnim stroškom navkljub.
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Ja, sej ga dajo včasih. Moja prijateljica je peljala tudi enkrat 3 mačke hkrati sterilizirat, in so ji naredili količinski popust.
Drugače je na veterini v Novi Gorici sterilizacija okrog 40€.
Drugače je na veterini v Novi Gorici sterilizacija okrog 40€.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Sekhmet napisal/-a:Moja mačkonka ima zdej 6 mescu in bo tud mogla na sterilizacijo, ker mi markira
mačka ti markira?
da res ni slučajno muc drgač pa vem da je tud to možno, ampak zlo zlo malkrat slišm da bi mačka markirala.No, ponavadi markira ko se goni.
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Ja, no sej tako je blo, zdej smo dali skos njeno prvo gonitev.....
In teh par dni je krasno markirala, sem jo zaprla v kuhinjo čez noč, ker edino le tam ni nobenega tepiha, kavča ipd, drugo jutro sem imela polulane vse vrečke, košarice in servete, ki jih je uspela izbrskat, plus tega, da si je drznla polulat moj nov steklokeramičn šporhet
Je punčka, sigurno, razen če je gej, ker tako značilno nastavlja svojo ritico
Zato pa jo bom peljala na asaaka asaka...druge možnosti tko ni, razen če ji dam plenico gor
In teh par dni je krasno markirala, sem jo zaprla v kuhinjo čez noč, ker edino le tam ni nobenega tepiha, kavča ipd, drugo jutro sem imela polulane vse vrečke, košarice in servete, ki jih je uspela izbrskat, plus tega, da si je drznla polulat moj nov steklokeramičn šporhet
Je punčka, sigurno, razen če je gej, ker tako značilno nastavlja svojo ritico
Zato pa jo bom peljala na asaaka asaka...druge možnosti tko ni, razen če ji dam plenico gor
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
iluzija napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:Jaz sem dala za vse tri skupaj 90€?
Količinski popust .
Ne, ker niso ble hkrati sterilizirane/kastriran.
Sicer pa ja, tudi mačke lahko markirajo, vsaj ena naša, ki smo jo imeli pred časom, je to počela. Pa je bla 100% ženskega spola.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Midve sva pa od veterinarja...je nevemkaj polizala smotka in ma skurjen jezik in nemore sama jest. So ji dal antibiotih z inekcijo pa infuzijo. Zdej pa treba hrant po brizgi par dni ker sama ne morje jest, dokler se ji jezičk ne poštima. Sm tok vesela da ni kej hujšega...sm se že tko cel jutr cmerala ko sm jo gledala in čakala da tati dam pride da sva jo pelala.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
Sekhmet napisal/-a:A pa je to skos počela?
Ste jo slučajn steriliziral, pa je to vseen počela?
Ne, to se je zgodilo mogoče ene 4x, 5x vsega skupi...Mislim pa da je bla takrat že sterilizirana, ja. Te, ki jih mamo zdej, pa tega ne počnejo.
Ne vem v čem je fora.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Bejbe, kako pa je s starejšmi mački (recimo 4 leta starimi) in kastracijo? In kako to vpliva na mačka...ker je pač starejši...Da slučajno ne dobi kšnih psihičnih motenj, ker je pač že "starejši"...Z muckami u lajfu še ni mel stila...
A vseeno markirajo, kljub temu da so kastrirani?
A vseeno markirajo, kljub temu da so kastrirani?
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
Sterilizacija/kastracija na mačke različno vpliva, ene se umirijo, se bolj držijo doma (če so zunanje), več spijo, ene pa ostanejo iste kot prej. Psihično mislim da ni nobenih posledic. Pri nas so vse tri isto živahne kot so ble prej, samček (oz. nobena) nič ne markira.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kaj nobena ne ve kako je to pri starejših mačkih? Mačke se da kastrirat k so še mejhni, še predenj se prvič gonijo...
A je kej drgač, ker je pač mačk še 4 leta star...?
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Sweet Princess napisal/-a:Kaj nobena ne ve kako je to pri starejših mačkih? Mačke se da kastrirat k so še mejhni, še predenj se prvič gonijo...
Mi smo dal naše mačke sterilizirat k so ble stare okol 4 leta, ene mal manj. In so bolj doma, drugih stavri ne opazim. (da bi ble debelejše, kej narobe itd.). Pomojm da daš lahko mačka kastrirat, tut če je 4 leta str.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov