Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Feb. 2008 11:05

Jst bom tud mogla tamali dve dat sterilizirat, zdj sta že dost stari, pa me zanima kolk pride sterilizacija v Kranju, če kera ve? Ker majo tle v Škofji Loki dost hude cene, so kr dragi v primerjavi z drugimi, baje.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 17. Feb. 2008 11:09

Ja, v Medicovetu so zelo prijazni - sploh mlajši veterinar je ful faca :) - pri nas je bila že nasplošno ful smešna scena, ker sem mačkona peljala sterilizirat, domov sem pa dobila kastriranega :D (štiri mesece sem bila močno prepričana, da je ženskega spola :D )... In me ta veterinar kliče in pove, da ima tri vesele novice zame - prva je, da se je mačkonči že zbudila, druga je, da ji moram zamenjat ime, tretja pa... Da bo vse skupaj 20 evrov ceneje prišlo. Jaz pa samo - :eek: :D (potem sem se ful težko navadila, da mu moram rečt - oh, ti moj boy in ne oh, ti moja bejba :D ).
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 17. Feb. 2008 11:10

Yazmeen napisal/-a:J pa me zanima kolk pride sterilizacija v Kranju, če kera ve? Ker majo tle v Škofji Loki dost hude cene, so kr dragi v primerjavi z drugimi, baje.

Am - sterilizacija je mislim da 75 evrov, kastracija pa 55 evrov :) .
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 17. Feb. 2008 11:14

Mislim, da se plača glede na težo živali. Vsaj pri mamini psički je bilo tako, da je plačala veliko več od okvirne cene, ker je bila samička že odrasla in posledično težja :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 17. Feb. 2008 11:16

^^ Pri nas so ga res prej stehtali (kot vedno), ampak je že pred tem po telefonu povedal koliko pride sterilizacija...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Feb. 2008 11:17

Za mačke je enotna cena, kokr jst vem, za pse pa glede na težo. Jst sm dala za svojo bernsko planšarko že 5 let nazaj skor 50 čukov :eek:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 17. Feb. 2008 11:22

ja kolkr jst vem je tud sam za pse po kilaži.
Kolkr sm pa slišala so pa cene sterilizacij mačk okol 70€. A drži?
Tale Kranj me vedno bolj mika.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Feb. 2008 11:26

Jst morm še tle v Škofji Loki vprašat, k sm dala 3 leta nazaj Simbo sterilizirat sm dala 13 čukov. Zdj pa ne vem kolk je, se morm pozanimat. Drgač mi je ta klinika za male živali v Šk.Loki ful všeč, ker maš vse na kupu, še zobozdravnika, frizerja, laboratorij...pač prov klinika.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 17. Feb. 2008 12:30

:eek: A tolko pride pri vas streilizacija?! Mi smo za sterilizacijo in kastracijo dali samo 90 evrov. Sicer je rekel veterinar, da pač da malo popusta glede na to, da smo dva naenkrat pripeljali. Pa mislim da pri mucah teža res ne šteje, ker nam je že na začetku rekel, da bomo za oba dali 90 evrov-še preden smo muci pripeljali...Ampak čudno mi je, da je taka razlika v cenah :?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 17. Feb. 2008 12:45

Yazmeen napisal/-a:Ker majo tle v Škofji Loki dost hude cene, so kr dragi v primerjavi z drugimi, baje.

Aja? Ker men je pol mt zadnjič rekla da so ji sodelavci v Škofji dohtarja priporočal ker je kao cenej kokr tale Medicovet :)
Js ubistvu sploh ne vem kolk je bla kastracija ker so mu to nardil spotoma ko je bil že zarad očesa pod narkozo. Delal so jo pa konc novembra mislm da, 2006.
Mačko sm pa pol lanskega januarja peljala k dohtarju ki dela v Lj ampak ma tle nekje okol Kranja svojo privat prakso, in jo je lepo porihtu, brez šivov je bla ubistvu (samo notranji, zuni pa obliž tak da ga ni mogla zlizat ker je mela samo 1cm zarezice) tko da ni blo treba nazaj hodt in mislm da je blo 50€.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 17. Feb. 2008 12:53

Sej jst bom jutri poklicala v Lesce pa v Kranj...sam tko okvirno me zanima kakšne so kej cene v Kranju če katera ve...naj bi blo v Kranju okol 70€ sam nevem kolk to drži zdej? ker nevem a ti on to sam pove al je treba vprašat? k mi je mal glupo spraševat najprej za ceno :D Itak pa tud če je 80€ jo bom peljala...sam tko da me ne bo na rit vrglo pol tm :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 17. Feb. 2008 13:39

KiLLyKa napisal/-a: kakšne so kej cene v Kranju če katera ve...naj bi blo v Kranju okol 70€ sam nevem kolk to drži zdej? ker nevem a ti on to sam pove al je treba vprašat? k mi je mal glupo spraševat najprej za ceno :D Itak pa tud če je 80€ jo bom peljala...sam tko da me ne bo na rit vrglo pol tm :)

75 evrov je v Medicovetu... Jaz sem klicala, mačkona naročila (takrat sem sicer še mislila, da je mačka :D ), na koncu pa še vprašala za ceno. Itak, da moraš vprašat, da veš koliko s sabo vzet. Potem, ko sem ga/jo tja pripeljala pa sem še enkrat vprašala.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Feb. 2008 14:18

Men so v Medicovetu kak mesec nazaj rekl, da je kastracija 50 evrov, tam nekje okol. Mogoče je sterilizacija kej dražja, ampak so mi za kastracijo rekl, da je okol 50 :ja:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 17. Feb. 2008 16:16

ja kastracija je cenejša :) sterilizacija je povsod dražja :)

hvala za info iluzija :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 17. Feb. 2008 18:35

Jaz sem dala za vse tri skupaj 90€?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov