Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 08. Feb. 2008 8:07

FemmeFatal napisal/-a:Kar se igrac tice, so pa najcevji zakon kuglice iz alufolije, zmeckani racuni, kinder jajcke ipd.

tud pr nas so kroglce iz alufolije najbolše. Žogice, k majo razne zvončke not, tud slučajno niso zanimive, mogoče mal miške, pa še te prej al slej raztrančirajo, tk da ... brezveze kej kupovat, ker je stran vržen denar.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 08. Feb. 2008 10:00

Jest sm pa našmu kupila leseno košarico čist tko, da če ga kdaj peljemo kam, da ga imamo v čem za prenašat in sem bla itak prepričana, da frajer ne bo hotu not spat pa me je prov prijetno presenetil tko, da je hiška kar v uporabi.

Drgač gre pa tut velikrat na čevlje ležat, omara mu je pa itak zakon k lah gor kraljuje.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Feb. 2008 10:39

Pr nm je čez noč "pou stanvajna" prekritga z dekcami pa brisačami, kr se pač nikol ne ve, kam se bo šefe ob dveh zjutri spomnu prestaut :D .

In pol fotr k gre spat pozab pogrnt en deu kauča in ga vidš nasledn dan, k ma ceu pravokotnik dlake na hrbtu :lach: (seveda usakič sprot pozab, da je najbrž nekdo pred njim ležu tm).

Drgač se pa rad vleče (maček, ne fotr, heh) po naslonjalih od kaučeu, ponoč je biu dostkrat zasačen, kako kraljuje na prtičku sred jedilne mize (to je res smešn prizor, k dobi velke oči in je že u nizkem štartu ...).

In pridejo dnevi, k me vs ta kožuh tok ujezi, da bi ga najraj zabrila do gouga, pa nej pol vs oskublen, rozast in osramočen po bajti hod :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 08. Feb. 2008 12:10

jagodka85 napisal/-a:
FemmeFatal napisal/-a:Kar se igrac tice, so pa najcevji zakon kuglice iz alufolije, zmeckani racuni, kinder jajcke ipd.

tud pr nas so kroglce iz alufolije najbolše. Žogice, k majo razne zvončke not, tud slučajno niso zanimive, mogoče mal miške, pa še te prej al slej raztrančirajo, tk da ... brezveze kej kupovat, ker je stran vržen denar.

Ma najboljše so te "domače" igračke, res. Pri nas ful zapali tut peki papir, k toooook fajn šumi. :lach: Najbolj priljubljena igrača je pa čepek za ušesa, ki so ga ukradli moji mami dve minuti za tem, ko ga je prinesla iz trgovine. :rofl: Kok si pa s tem dajo opravka, ne morš verjet.
Tista ležišča pa začuda res ful uporabljajo.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 08. Feb. 2008 12:30

He he, kako zlo so si mački podobni :D Naš tut čist nč ne izstopa; Kuplnene igračke so mogoče zanimive kšne pol urce, pol ga pa itaq ne zanimajo več! No mogoče je bla kšna miška mal dalj aktualna, ampak sam tolk cajta dok je ni raztragal...Nč se pa najraj igra s kšno vrečko (je tko kjut k se sam vanjo zapakira) al pa s kšnim trakcem od mobitela...
Spi pa (hvalabogu) kr u svoji košarci, sm mu eno tako dekco not naštimala in je kr zadovoljen se mi zdi...Sicer pa se čez dan svaljka po moji al pa sestrini postli, dopoldanski počitek najraj opravi pod deko na kavču (mam lepo kauč poravnan, ampak ok deko s strani vn zbrca in se zlekne pod njo...pol se pa še tko zakamuflira da ga komi najdem...če slučajno pozabim da je mogoče na kavču pod deko...)
Je pa svojevrsten fenomen zvečer ko grem spat in če je moj dragi pr men. Če je sam 1 u postli gospodin ne bo pršu, ampak tisti moment ko se še 2 uleže u postlo se mačk tolk cajta smuka okol, dok mu ne daš placa na sred (med obema) da se on lepo uleže umes in ponosno prede u nedogled...Bog-ne-dej da bi se ulegu na eni al na drugi strani - ne - obvezno umes :D Sej je tečn na cajte, ampak tistim očkam ne morem rečt ne...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 08. Feb. 2008 14:52

Pr nas ma pa najraje od igrač:
- arašidi
- lesen svinčnik (ga čist zgrize pa ful rad vidi, da mu ga mečeš pol ga pa on nazaj prnese k kšn kuža :lol: )
- šumeče vrečke (da gre notr :wink: )
- vrvice
- bonbončki
- žogice z zvončki (to kr fuzbal špila)

Čist se mu pa odtrga k mu dam klobasco (sam, da sliš, da jo odpiram kuj prleti pa tut, če je v najglobljem spancu), če zavoha olive al pa kostanj. Aja pa obvezno mi vse kemike, labele, vžigalnike itd. pod pojstlo al pa mizo skrije.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 08. Feb. 2008 15:07

Naša pa ima kar rada igračke. Ima eno rozasto miško, ki jo ima najraje in jo včasih prav stiska k sebi ko spi:
Slika

Pa tudi druge igračke so zanimive. Mogoče žogice še najmanj. Najbolj pa je smešna, ko se igra z miško na elastiki, ki jo zavežem za kljuko od vrat. Tisto miško ona vleče, potem pa se odbije pa skače za njo :)
Slika

Transport pa ni noben problem. Prvič ko smo mogle k veterinarju, sem prinesla tisti boks in je kar sama mirno zlezla vanj. In tako je vedno. In kdaj ko ga pustim kar tako odprtega, gre tudi kar sama noter in v njem zaspi. Rada pa spi tudi na pralnem stroju, v svoji posteljici, na kuhinjskem pultu ali pa na "ta veliki" postelji.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 08. Feb. 2008 19:04

Tiavanaa naš maček tut najbolj pali na čepke za ušesa. :wink:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Feb. 2008 21:04

Jst sm pa ful slabe volje, k naša najstarejša mačka nč ne je zadne čase, oz. ne more, ker jo neki v ustih boli, pa ne pusti pogledat. Drgač bi jedla, ma apetit in vse, pa tud tko se nč ne obnaša, k da bi bla bolna, sam neki jo boli, zdj ne vem, al zobje, al ma kšno rano u ustih...No jutr zjutri ma veterinarja, bomo vidl, kaj bojo pogruntal. Me pa kr skrbi it, bolj zarad nje, ker nikol nikamor ne gre in bo čist prestrašena, pa ne bo pustila pogledat, najbrž ji bo treba pomirjevala dat :?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 10. Feb. 2008 19:22

Joj, najbolj se mi smilijo živalice, ko jim hočeš pomagat, one pa tega ne dojamejo in si mislijo, da jim hočeš nekaj slabega... Sploh, ko je treba bit kdaj grob...

Yazmeen, upam, da bo s tvojo mačko vse v redu... Jutri ima še en pregled, če se ne motim?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 10. Feb. 2008 19:33

Pri nas, ko je treba dajat kakšna zdravila al pa kej mazat, moram zmer jaz to delat in potem sem seveda vedno jaz tista grda teta. :)

Yazmeen ste že ugotovili kaj je narobe z mucko?

No pa še ena fotka iz petkovega sprehoda:

http://www.moj-album.com/slike/567647/8 ... EIGw.v.jpg

Pa ena iz profila:

http://www.moj-album.com/slike/567647/j ... lf7q.v.jpg
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 10. Feb. 2008 19:48

Ja, jutr nas čaka ena neprijetna zadeva in me ful skrbi :( Zjutri jo mormo pelat k veterinarju, da ji bojo populil zobe (pod anastezijo), bojo še vidl kolk je takih za stran. Veterinar mi je reku, da je to najbol vse popult, ker pr starejših mačkih začne zob razpadat med korenino in krono in pol odpade, korenina pa not ostane in je ceu hudič pol. Tk da bo jutr ob velik zob, revca :( Pa še šum ma na srcu in se lahko tud kej zakomplicira pr narkozi, bojo mogl ful pazt. Poleg vsega tega, ma pa na ustnci, na notranji strani, eno črno piko in bi to lahko bil tumor, tk da bojo poslal delček tkiva na preiskave.

Jst srčno upam, da so sam zobje in da se bo hit pozdravla (ker zdj jo res boli, skor nč ne je), ker lahko pol živi normalno še ene 5 let zihr. Sam držmo pesti, da unu ni tumor...

Pa hvala za lepe želje :bussi:
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 10. Feb. 2008 20:45

Joj, Yazmeen, tudi jaz upam, da z muco ni kaj hujšega narobe :(

Eno vprašanje: a veste, v kateri trgovini bi imeli čimbolj veliko izbiro oprsnic (al kako se temu reče?) in povodcev za muce? Po možnosti bi rada kaj v roza ali rdeči barvi :P
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 10. Feb. 2008 21:39

^^Mogoče ti bo TU kej všeč :wink:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka