Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 26. Jan. 2008 10:14

mogoče bi blo miletu bl všeč če bi mela mačko :lach:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 26. Jan. 2008 10:19

^^ Mu nebi čist nč pomagal, ker je itak kastriran :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Jan. 2008 11:46

Ne vem, kako bi mu blo všeč, moji Ajši ni blo, skoz je pihala na tamali dve in jih hotla ganjat :? Je branla svoj teritorij! Zdj lih ni več tok nasilna do njiju, vsaj dokler se ji preveč ne prbližata.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 26. Jan. 2008 11:53

^^ No sej tako mam tut jest približn predstavo... če bi bla od malga skupej že tko pa pomoje, da nebi ratal :? Čeprav, če bi bla v stanovanju skupaj se bi itak slej al prej mogla en na drugega privadit, edin, če se nebi prej pobila :?:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Jan. 2008 13:42

Ja odvisn od mačka...itak moraš pa postopoma navajat enega na drugega, z mladičkom bi najbš šlo, ker bi starejši maček lahko od začetka dominiral nad njim, tamal bi se pa pač pusti, ker bi bil mladič in bi ta hierarhija potem ostala do konca...mačka moraš seveda kastrirat ali pače bi imela samičko sterilizirat, da ne bo prišlo do kakšnih rangiranj. Pa ko mladička pripelješ ga imaš pač v boxu in ga daš v sobo, maček pa ga lahko ovohava vendar mu nič ne more, ker je not. Potem imaš ti mačka tamalga v naročju tavelega pa ne kdo drug in jih malce pobliže začneš spoznavat, dokler ne bo varno da jih spustiš skupaj, ko se bosta pa res zaštekala brez kakšnih spopadov pa to jih pa lahko pustiš sama skupaj ko te ni doma, pa na začetku ponoči morata biti v ločenih sobah, ti moraš vzeti dopust da si večino časa z njim, da se privadita. Lahko traja vse skupaj par dni ali pa par mesecev odvisno od mačka, da ga pa ne bi sprejel pa bolj težko glede na to, da bo mladiček.
Uporabniški avatar
jazz_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jazz_ » 30. Jan. 2008 9:51

našo mačkonko pa smo včeraj našli mrtvo :( nekdo jo je zgleda da zastrupil ali pa jo je avto zbiu (predvidevamo glede na to, da je bila okrog gobčka cela taka ... grozna :( ) sploh ne morem verjet da je več ni, še vedno čakam da bo prišla prosit za posladek, se cartat, ... :( :cry:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 30. Jan. 2008 10:20

Oh grozno! Sožalje :cry: Prejšnji teden je od mojca maček tudi umrl. Tudi zastrupljen. Še na infuziji itd. je bil, potem pa samo bum :(
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 30. Jan. 2008 20:11

Migrena, se strinjam z bubabibo, to je res čist odvisno od mačke. Tudi pri nas so ble na začetku "težave", pa so bli vsi trije mladički, enako stari. Na začetku je tisti, ki je že od prej bil pri nas, pihal na novega, ga hotu tepst..pol čez en dan je blo pa ok. K je pršu naslednji sta oba od prej pihala nanjga, pol je blo pa spet čez en dan že ok. :D No, sej zdej tut še pade kaka batina :lach:, predvsem takrat ko se je treba zmenit kdo bo spal na tavišji polici od plezala, ker je to najbolj kul. :lach: Ampak seveda nič resnega, malo se zravsajo, pol čez dve minuti pa se že vzajemno umivajo in spijo en čez druzga. :) Poznam tudi primere odraslih mačk, ki so sprejele nove - tako mladičke kot starejše. So pa seveda tudi take, ki jih ne. To je res prou odvisno od mačke. A si ga že kdaj probala soočit s kakšno drugo mačko? :)
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 30. Jan. 2008 20:28

Naša mačka ma tud mal probleme s sprejemanjem kužka. Na srečo je psička tud majhna, tko da vsaj nobena nima fizične dominacije nad drugo :D pa tud tepete se ne pa grizete.
Mata pa ful dela ena z drugo. Stalno se zasledujete, lovite po hiši, nadzorujete koliko je ktera pojedla...
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 30. Jan. 2008 21:17

Heh, en mal hecn uprašanje za tiste, k mate mačkice u stanovanju ...

Kadar muc bruha (nš dostkrat kepe dlake al pa obvezno takrat, k ma zelenjauni dan, beri, se sprau na kšno rožo), zadevo pusti pr mer al se trud skrit, zakopat?

Nš vedno zakamuflira un bruhek, da ga po možnosti dva dni sploh ne najdeš, pol pa surprajs, surprajs odkriješ tm in takrat k ni treba.
Sm se lih spomnla, k sm ga zutri najdla spat u košari, blazino, k jo ma not, je pa "zbrcu" vn, kr se lenobi očitno ni dal ustat in je splunu kepo dlake kr seb u hišo :D (se prau na blazino).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 30. Jan. 2008 21:52

Naš nč ne zakoplje, sej nima s čim, če pa na parket bruha. :wink:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Jan. 2008 22:00

mene pa zanima ce ima katera izkusnje z mikrosporijo?zelo zalostna zgodba se mi je zgodila,ker sem morala 3 mesce staro muco uspavat,ker je dobila te glivice.zdaj jih mam pa se jaz pa moj fant.baje se zdravi vec mescov,moram jemati tablete in se skoz mazat.groza.lahko se prenese na notranje organe,ce pa dobis na lasisce pa ti lahko lasi izpadejo :(
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Jan. 2008 22:00

:(
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 30. Jan. 2008 22:03

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ht=#873273
tema že obstaja...
jez sm jo tud mela oz. se mi zdi d se mi je s5 pojavla po dobrem letu... :wall:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Jan. 2008 22:06

kaaaj?kaj tega se vec ne resis?in pa pardon,na iskalniku ni bilo nic zadetkov :oops:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov