Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest se tut zgovarjam z mojmu Miletam pa mam tut napade k ga celga polupčkam oz. zdej zna že on men lupčka dat in sicer tko, da se s svojim noskom dotakne mojga. Kdaj me pa razpizdi pa ga mal okregam sam kaj, ko kuj nardi uno "sad puppy faco" in ga čez 5 sekund že stiskam pa lupčkam.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Hehe... Jaz se seveda z mojim muckom pogovarjam - pa pol mu govorim, ka je blo v šoli pa kaj bi mogla narest, pa kak je sweet, pa skoz ga neki vlačim pa ljubčkam pa on pol tud mene nazaj s tem vkažnim smrčkom, tako da se me dotakne noseka (tako kot MIGRENA - i). Pa velikokrat ga kregaam, sam me ne posluša ker je takšen razgrajačl
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
jaz se tud malo pogovarjam z mojim mačkom (v smislu: kaj je, a si bil priden, a si lačen), čeprav me ignorira na polno
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Oh jest se isto skoz pogovarjam z mojmu mucom. Ker tole meni deluje ful terapevtsko, pa me pomiri, poj se pa moj mucek še mal z njegovo glavco ob mojo glavo stisne in je res ...
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Moram narest nove fotke, da vam tudi jaz mojega Jakeca pokažem.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Povprečna doba je 15 let..imaš pa seveda izjeme, ki živijo tudi čez 20 let ali pa take, ki živijo manj. Znaki staranja? Sivina na gobčku, bolj poležava, noče več tolk ven hodit, manj je in pije (čeprav to zna bit zavajajoče, ker če je preveč očitno je to znak za bolezen), ne da se ji več tolk igrat kakor včasih itd.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Moj veteran bo maja 14 pa se mu leta sploh ne poznajo .
Po obnašanju se zdi tak k u mladosti , edin mal več cajta prespi, drgač ma pa še zmer svoje napade na ns, družinske člane, dirke po stanvajnu, odrivanje od stene in obešanje po kauču ...
Vizualno je pa tut vs poštiman, edin mogoče je mal bl rjau okol smrčka (ne siu, kr je tak že u originalu), trebuščk se mu pa maje levo-desno že dooouk cajta, tko da starost tle nima veze.
Upam, da bo še douk časa pušču dlako po svetu. Mwa .
Po obnašanju se zdi tak k u mladosti , edin mal več cajta prespi, drgač ma pa še zmer svoje napade na ns, družinske člane, dirke po stanvajnu, odrivanje od stene in obešanje po kauču ...
Vizualno je pa tut vs poštiman, edin mogoče je mal bl rjau okol smrčka (ne siu, kr je tak že u originalu), trebuščk se mu pa maje levo-desno že dooouk cajta, tko da starost tle nima veze.
Upam, da bo še douk časa pušču dlako po svetu. Mwa .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mene pa zanima kako bi 2,3 leta star maček reagiral na mladička? Mal tko razmišljam, da k bom enkrat na svojem, da bi še enga mačka mela, da Miletu nebi blo dolgčas takrat k bi bil sam doma. Sam pomoje bi mela pol raztur iz stanovanja, ne?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov