Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:@Tiavanna.. fuuuul lep mačkon.. jao ko bi ga kar mečkala, božala.. hehe
Ja sej se nebi niti malo upiral.
Včasih pride sredi noči in mi začne prav tisto tečno mjavkat na uho (btw, kako zaboga ve, da mora ravno na uho?! ) in me masirat kao, dej, zbudi se, pol ga sam primem in božam in je čist v ekstazi, pa prou nenormalno prede. Moji mami pa skoooos po glavi masira. Pa včasih ko sedi in začuti, da se mu sam približuje roka, ki ga bo pobožala, se kar vrže nanjo (dobesedno).
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
aaaaaaaaaaaa ko je šweet sam mačke prou vejo ej... ful so pametne...
dokler te ne bo tkole zbujal je še vse ok; http://my.break.com/content/view.aspx?ContentID=398132
dokler te ne bo tkole zbujal je še vse ok; http://my.break.com/content/view.aspx?ContentID=398132
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Tiavanna napisal/-a:No, sej...vsak se sam odloči, s čim bo hranil svojo žival. Sam mi je smešno, po eni strani taka obsedenost s tem, kaj damo ljudje v usta, ko se pa začne govorit o živalski zdravi prehrani je pa smešno in zapretiravano? Zakaj?
Meni se zdi ta obsesija z zdravo (kao) hrano tudi pri ljudeh pretirana.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:dokler te ne bo tkole zbujal je še vse ok; http://my.break.com/content/view.aspx?ContentID=398132
Kak sem se pa temu nasmejala !
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Tiavanna napisal/-a:Po neki raziskavi se kar 94% ljudi pogovarja s svojimi mačkami. Ste med njimi?
Aham, jst se tud z mojim mački pogovarjam, pa me enkrat sam bukov gledajo, drugič pa tko ušeska premikajo, k da bi točn vedl, kaj hočem povedat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js se pogovarjam še z marsičem drugim , z živalmi pa itak. Nagovarjam in se opravičujm tut pajku predn ga posesam.
Drgač pa se non stop lupčkam z macotom, ga žokam in se pogovarjam o usem. Kadar kje spi, pa ga pokličeš, se vedno oglas (tko nekak "mrrr" ) pa te pogleda, če ga nagovarjaš še naprej, začne pa spuščat take glasove ala "pust me že pr mer" . Kadar sm žalostna, to takoj začut, en tak sad look dobi in čist je mirn. In če se mu pol zjokam pa ga stiskam h seb, gre vedno bruhat čez par minut, ampak res vedno. Moj muci resnično sočustvujejo z mano. Got to love him.
Drgač pa se non stop lupčkam z macotom, ga žokam in se pogovarjam o usem. Kadar kje spi, pa ga pokličeš, se vedno oglas (tko nekak "mrrr" ) pa te pogleda, če ga nagovarjaš še naprej, začne pa spuščat take glasove ala "pust me že pr mer" . Kadar sm žalostna, to takoj začut, en tak sad look dobi in čist je mirn. In če se mu pol zjokam pa ga stiskam h seb, gre vedno bruhat čez par minut, ampak res vedno. Moj muci resnično sočustvujejo z mano. Got to love him.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
Aloha napisal/-a:Nagovarjam in se opravičujm tut pajku predn ga posesam.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Ja, to je tud mene nasmejalo
Jst se tudi pogovarjam s svojo mačko. Pa tudi z drugimi živalimi, ki sem jih imela, sem se. Celo z ribami. Sej zato pa imam žival, da komuniciram z njo, se ukvarjam z njo, ne pa da jo imam za okras. Pa živali to rabijo.
Jst se tudi pogovarjam s svojo mačko. Pa tudi z drugimi živalimi, ki sem jih imela, sem se. Celo z ribami. Sej zato pa imam žival, da komuniciram z njo, se ukvarjam z njo, ne pa da jo imam za okras. Pa živali to rabijo.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Haha, sej pomojem se tut une 6% pogovarja z živalmi, sam nočejo priznat. Sicer je pa pri meni neki podobnega kot pri Alohi, js jim skos neki govorim in jih lupčkam in tko. Pa včasih prou res debatirajo nazaj. Jih pokličeš po imenu in ti pomigne z glavo alpa zabrni nazaj, hehe.
Ma živalce so zakon.
Ma živalce so zakon.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Aloha napisal/-a:In če se mu pol zjokam pa ga stiskam h seb, gre vedno bruhat čez par minut, ampak res vedno.
Um ... mogoce, ce ga ne bi stiskala. Hecam se. Res full socustvuje, zgleda.
Z muco pa itak, da se pogovarjam. Pa s kaksnim kuzekom, ki ga srecam na cesti (Tomi me ze celo pogleda, ko ga ogovorim), pa z novim pliskotom,... Tudi z mrcesom vcasih, ja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov