Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moj maček bi me sam debelo pogledal
-
Punce, a kateri od vaših lupčkov obožuje olive?? Mojmu se totalno zmeša k mu daš olivo pod nos! Liše, grize, se valja po njej in jo na koncu poje (seveda mu dajem une izkoščičene)
Prav zdejle je eden takih momentov, čist je nor
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Mi pa imamo mucka in muco stara slabe 4 mesece, ki smo ju hranli z dudo (mama ni skrbela za njiju ). Zdaj sta pa taaaak razvajena, da to ni res. Al spita, jesta, se cartata, no mucek Nodi pa v prostem času rad dela še nekaj drugega....to kaj je na slikcah ! Nevem kaj je tako zanimivega v pralnem stroju .
Takole pa se spravita spat:
Takole pa se spravita spat:
-
Jaooo Maya19 kaj sta lepa!!! Pralni stroj sicer zanima tudi mojega mačka Se večkrat notr splazi
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
^Hvala,hvala !
Jaz morm rečt,da prej nikol nisem nekaj full bila navdušena nad mačkami,odkar pa sem ta dva od 5 dneva njunega življenja hranla z dudo pa sta komaj preživela, sem čist navdušena. Saj ok nista nevem kaki lepotički, ampak sta pa nekaj posebnega in sem čist navdušena !
Jaz morm rečt,da prej nikol nisem nekaj full bila navdušena nad mačkami,odkar pa sem ta dva od 5 dneva njunega življenja hranla z dudo pa sta komaj preživela, sem čist navdušena. Saj ok nista nevem kaki lepotički, ampak sta pa nekaj posebnega in sem čist navdušena !
-
Kaj nista nič posebnega?! Super kjut sta!!! I just love them
Sam še moj bi zravn pasu - k je črn
Sam še moj bi zravn pasu - k je črn
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Sweet Princess napisal/-a:Punce, a kateri od vaših lupčkov obožuje olive?? Mojmu se totalno zmeša k mu daš olivo pod nos! Liše, grize, se valja po njej in jo na koncu poje (seveda mu dajem une izkoščičene)
Hehe..od mojga fanta maček je isti
-
Kakšno hrano mu dajete? Moj je izključno in samo koščke mesa v omakci (ne u želeju); Ma kakšne konzerve al pa paste! Whiskas mu ne diši, Kitekat tut ne - edino kar je so une vrečkice iz Muellerja - Pet Bistro al kaj je že...
Izbirčen ta naš maček, ni kej...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Sweet Princess napisal/-a:Jaooo Maya19 kaj sta lepa!!! Pralni stroj sicer zanima tudi mojega mačka Se večkrat notr splazi
ah ja to je za njih Amerika nasega Pikota smo skor oprali en x ... mama ga je zadni cajt ven potegnla...in pol smo kupli pralni stroj, ki se zgoraj odpira - tam se vsaj vidi kaj das not
I love SISLEY& RW
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Sweet Princess napisal/-a:Kakšno hrano mu dajete? Moj je izključno in samo koščke mesa v omakci (ne u želeju); Ma kakšne konzerve al pa paste! Whiskas mu ne diši, Kitekat tut ne - edino kar je so une vrečkice iz Muellerja - Pet Bistro al kaj je že...
Brez zamere ampak..ne bi škodilo, če bi si malo prebrala o zamkah hrane in o tem katere so junk food katere pa kvalitetne..
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Sweet Princess napisal/-a:Punce, a kateri od vaših lupčkov obožuje olive?? Mojmu se totalno zmeša k mu daš olivo pod nos! Liše, grize, se valja po njej in jo na koncu poje (seveda mu dajem une izkoščičene)
Ja naš tut čist nor rata, ampak mu dam kako res na svete čase, ker so preveč slane in to ni dobro za mačke.
@Maya19: ful maš lepa mucka
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
Sweet Princess napisal/-a:Kakšno hrano mu dajete? Moj je izključno in samo koščke mesa v omakci (ne u želeju); Ma kakšne konzerve al pa paste! Whiskas mu ne diši, Kitekat tut ne - edino kar je so une vrečkice iz Muellerja - Pet Bistro al kaj je že...
Tele konzerve pa niso preveč kvalitetne, moj prejšn mačk je zbolel večkrat zard tega. Zdj mam pa od veterinarja Hills in je odlična hrana. Mal dražja, ampak kvalitetna. Pa še je
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov