Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Dec. 2007 12:55

jst tud ne razumem kaj bi blo narobe z mešančki?jst mam že ceu lajf mešančke, pa je blo z njimi vse ok.z rodovniško perzijko sem mela pa ful probleme.Sicer se mi pa sploh pri mačkah zdi neumno kupovanje rodovniških, sploh če bo maček samo hišni ljubljenec,ker jih je zunej eno malo morje, katere potrebujejo dom, pa so tudi ful lepe :) jst vsekakor jemljem mačke samo še iz azila. :)
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Dec. 2007 13:07

No ok ne rečm, da jo vzameš, ker ti karakter zelo odgovarja ampak zaradi videza pa res...je polno mačk podobnih določenih pasmam pa enako se navežeš potem nanje. :)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 26. Dec. 2007 13:48

bubabiba napisal/-a:No ok ne rečm, da jo vzameš, ker ti karakter zelo odgovarja ampak zaradi videza pa res...je polno mačk podobnih določenih pasmam pa enako se navežeš potem nanje. :)

Mogoče pa želi točno tako..Bi pač rada z rodovnikom ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Dec. 2007 16:56

Lahko ti pokažem par primerov mačk pri katerih ne boš ločila katere so z rodovnikom in katere ne...tako, da ta podobnost je nenormalna. Zato pravim, da se mi zdi zaradi videza nesmiselno.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 26. Dec. 2007 18:04

Joj no sej je vseen. Vrjetn je itak ne bom mela.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 26. Dec. 2007 18:27

bubabiba napisal/-a:Lahko ti pokažem par primerov mačk pri katerih ne boš ločila katere so z rodovnikom in katere ne...tako, da ta podobnost je nenormalna. Zato pravim, da se mi zdi zaradi videza nesmiselno.

No sej vrjamem..in tut nism nek strokovnjak mačk, da bi razločla...Sam njo je konkretno zanimala ta vrsta..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Dec. 2007 22:10

Jaki d krismas ket :D (noup, ne mara fotošutingou sploh):

Slika
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 28. Dec. 2007 18:41

Mi smo pa mogl našga Murija pelat k vetu, ker je mel na hrbtu neko bojno rano. Ko so ga operirali, so ga še kar kastrirali in nas je vse skup pršlo 110€ :eek: Upam, da nam ga ne bo potrebno še kdaj furat tja, ker je predrago.
Zdej ma pa "satelitsko" na vratu, da se ne mora lizat po zašiti rani...kak je smešen :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 28. Dec. 2007 22:01

Haha, gregalina, zdj boš pa veljala za skopuško lastnico mačka, k mu noče dobr, resno.
Drugač pa ja, se strinjam, veterniraske usluge so drage.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 28. Dec. 2007 22:38

Nazadnje, ko smo bli mi pri vetu smo tam pustili 200 evrčkov, tko da me cene pravzaprav ne čudjo več.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 28. Dec. 2007 22:59

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 28. Dec. 2007 23:08

Nja te veterinarji so res ful dragi. Fajn bi blo, da bi blo tko k je za ljudi. Zdravsteno zavarovanje :D Bi saj folk veckrat pelu zival k veterinarju. ;)
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 28. Dec. 2007 23:10

ni slaba ideja :) jaz bi bla takoj za
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 28. Dec. 2007 23:49

Sej je zdravstveno zavarovanje za živali..za eno leto plačaš bivših 10 tisoč tam nekje in imaš...samo to ne velja za cepljenja (no saj tudi pri ljudeh ubistvu v večini ne). Aja pa žival mora biti stara do nekega leta..se ne spomnim točno do 10 al kako že. Aha zdaj sem malo gledala pa piše:
zgornja starostna meja za novo sklenjeno zavarovanje je izpolnjeno 10 leto ..tako da to sem hotla povedat.
Več o tem je na zavarovalnci tukaj in tukaj.

Drugače pa ja tudi jaz vedno gledam kako mi kartico jemlje iz rok in samo čakam koliko bo rekla..samo potem doma, ko pa vidim mačka, ki je potem vsakič boljše recimo zaradi zdravljenja pa hitro pozabim na denar. :wink: Aja edino kar je zame totalna glupost je da ti pregled zaračunajo..to me pa res razkur ko pridem npr tja z mačkom ga mal pretipa pogleda ušesa (enkrat ko je imel nekaj ušesa čudna) in še ni vedela kaj je in nama je dala samo eno tekočino za ušesa pucat in to je bilo to, pregled je pa zaračunala skor 30 evrov..js sam :eek: To se mi pa res ne zdi no, edino pregled je pa res čist mim.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 29. Dec. 2007 9:14

Aloha napisal/-a:Jaki d krismas ket :D (noup, ne mara fotošutingou sploh):

Hahaha, ok tele slikce ga pa zmagajo. Kako ti je pa to ratal (da je bil pri miru tok, da si ga slikala)? :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov