Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Densy, pa a ti preberš kšn špost za sabo pa vidš kaj sploh pišeš??Ker tole kar pišeš je popln nesmisel!
Naj nebi obsojala takih ljudi:
Lih take bom!
takim, NČ MAČK!!!!!!!
Naj nebi obsojala takih ljudi:
k ne kastrirajo mačkov, ker so ljudje, k pomoje sploh nevejo točne cifre, kok mačkov majo doma, kaj šele da bi jim dal imena. majo jih zato da udzun na mrazu ostanke pojejo, in to mi gre najbl na k***c.
Lih take bom!
zato je tut bol, da taki ljudje če že morjo kej obdržat obdržijo fantka, k pa da rata še več mačk, k majo mačke in te mačke majo mladičke,... in pol jih še več nastrada.
takim, NČ MAČK!!!!!!!
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest pa naravnost obožujem mucke. So taka prisrčna bitjeca.
-
binna. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
js tudi obožujem mucke.
mam 3 leta starega mucka Cofka.
zdaj pozimi je večino not,
edino ko sili ven ga pač spustimo.
tak lep oranžen cukrček.. ne vem kaj bi delala brez nega.
sam pa se mi je zgodilo , da sm prišla domov in vidla da se zaletava. zenice je meu čist razširjene.lažje povedano - bil je slep.
sam pol pa kr naenkrat spet blo vse po starem, spet vidi. mogoče kira ve kaj se zgodilo? smo ga hotli pelat k veterinarju, pa je čudežno spregledal
mam 3 leta starega mucka Cofka.
zdaj pozimi je večino not,
edino ko sili ven ga pač spustimo.
tak lep oranžen cukrček.. ne vem kaj bi delala brez nega.
sam pa se mi je zgodilo , da sm prišla domov in vidla da se zaletava. zenice je meu čist razširjene.lažje povedano - bil je slep.
sam pol pa kr naenkrat spet blo vse po starem, spet vidi. mogoče kira ve kaj se zgodilo? smo ga hotli pelat k veterinarju, pa je čudežno spregledal
Človeška pamet je omejena. Neumnosti ni.
-
robida7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2007
jaz mam tut mačko - sem jo dobila še ko je bla čisto majčkena, takrat smo jo klicali Miška, sedaj je Miša, ko pa bo prav stara in bolj lena, bo Miš. je sivkasto bela, najbolj so mi všeč njene bele tačke na sicer sivih nožicah, tako da izgleda kot bi imela copatke.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
A je še kšna trgovina kjer majo lepe ovratnice za mačkone? Našmu je padu kraguljček dol in bi mu rada novo kupla, pa sm v Zooticu vidla sam tako kot jo že ma (Rozg) + ene ki so ble 12€ - če pa ti niso usekani pol pa ne vem!
Torej - kšna trgovina z luškanimi ovratnicami, ki niso več kot 5 ali 6€
Torej - kšna trgovina z luškanimi ovratnicami, ki niso več kot 5 ali 6€
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
V ZOO Ameba, na Šubičevi 1 imajo meni zelo lepe ovratnice. Samo nimam pojma kolk so, pa tut kar dost jih je od Rogza, samo meni so ful všeč. No, pa tut v Zooticu niso slabe.
Sej, če ti je pa ta ko jo ma zdaj všeč pa, če mu je samo zvonček dol padu mu lahko še vseeno samo zvonček kupiš pa ga sama namonteraš gor.
Sej, če ti je pa ta ko jo ma zdaj všeč pa, če mu je samo zvonček dol padu mu lahko še vseeno samo zvonček kupiš pa ga sama namonteraš gor.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ja sej to da bi mu sama zvonček namontirala sem tud že premišljevala. Ker z ovratnico itak ni nič narobe (plastična je in še čist lepa) sam sm se navadla da slišm mačka sploh ko je notr (da ga lažje lociram če ga je treba poiskat v hiši).
Bom šla še v tisto trgovinico pogledat, hvala
Bom šla še v tisto trgovinico pogledat, hvala
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Midva s fantom sva pa ta vikend mucka dobila
Je najdenček, star približno 2 meseca in kot je za mladiče značilno zelo živahen. Našla ga je neka ljubiteljica mačk na bližnjem parkirišču in ker je bilo zunaj zelo mrzlo, ga je začasno vzela k sebi. Ker pa ima že 3 mačke, ga ni mogla obdržati, sva ga pa midva zato z veseljem vzela k sebi, saj si je predvsem fant zelo želel mucko. Na novi dom se je zelo hitro privadil. Že vidim, kakšen razvajen muc bo ratal
Je najdenček, star približno 2 meseca in kot je za mladiče značilno zelo živahen. Našla ga je neka ljubiteljica mačk na bližnjem parkirišču in ker je bilo zunaj zelo mrzlo, ga je začasno vzela k sebi. Ker pa ima že 3 mačke, ga ni mogla obdržati, sva ga pa midva zato z veseljem vzela k sebi, saj si je predvsem fant zelo želel mucko. Na novi dom se je zelo hitro privadil. Že vidim, kakšen razvajen muc bo ratal
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov