Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 11. Okt. 2007 17:53

jagodka85 napisal/-a:Huh, mi mamo tud ene take sosede, sam zdj je že kr neki časa mir, ker jih ni več tolk tle, so se preselil. Drugač so pa mački umiral vsi po vrsti, ker so bli zastrupljeni, mučeni, karkol :?

Drugač pa oddajam štiri mačje mladičke, če jih kdo hoče, bi bla zlo hvaležna, ker hočm vedt, da so na varnem, mami jih pa hoče dat na eno kmetijo al kam, pa nočm, da gredo tja :nein:

In JA, mačko bomo zdj steriliziral (da me ne bo spet kdo napadu, zakaj je ne damo).

Jagodka jaz bi ful mela še mucka, eno muco še imamo, vendar mi je še vedno hudo za pogrešanim zgoraj omenjenim muckom, tak da raje ne, ker bi mi blo ful hudo, če bi se še kateri moji živalci zgodilo kaj hudega.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 11. Okt. 2007 18:01

polly polyy zakaj pa doma nočejo? Naštej jim dobre lastnosti kastracije, pa je..pa reči, da boš magar ti plačala..nevem zakaj se enim staršem ne da vsak nekej dopovedat no, mislim saj tut moji niso za živali, ampak saj za to, sem jih prepričala..če ne druzga maček, ki ni kastriran spušča tisto smrdljivo tekočino a jim nič ne smrdi? ker moja mami je že zarad tega bla za kastracijo..

jagodka dej sestavi en konkreten oglas s slikcami pa ga kopiram še na 4 forume..samo muci morajo biti stari najmanj 3 mesece, ko se bojo oddajali.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 11. Okt. 2007 18:22

Ja ja, sej vem, bom ti napisala na zs oz. bom itak še dala v tisto temo za oddajanje ljubljenčkov. Hvala.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Okt. 2007 23:14

bubabiba napisal/-a:polly polyy zakaj pa doma nočejo? Naštej jim dobre lastnosti kastracije, pa je..pa reči, da boš magar ti plačala..nevem zakaj se enim staršem ne da vsak nekej dopovedat no, mislim saj tut moji niso za živali, ampak saj za to, sem jih prepričala..če ne druzga maček, ki ni kastriran spušča tisto smrdljivo tekočino a jim nič ne smrdi? ker moja mami je že zarad tega bla za kastracijo..

evo, mi smo dal našga mačka že prec ko je začel označvat svoj teritorij, kastrirat (glavni razlog je bil ta+ta ker smo eml slabo izkušnjo s prejšnjim ker se je kar naprej tepu).Mulc je prej kr špricnu kamor mu je sedl, itak, da se ve da je vse njegovo :roll: ajoj, pa to smrdi ko nevemkaj.po kastraciji pa ni nč več špricu po bajti.zunej sicr redno kam špricne (sploh obvezno vse avte ki se prpelejo in vsakič našga ko ga dam prpelemo), ampak zadeva niti ne smrdi več tolk kot prej.prej je blo obup.zarad njega smo mogl prov eno omaro stran zabrisat, ker jo je redno označeval.no, zdej je mir :) gospodična Maša se pa tud ne nastavlja več kot največja pocestnica :D in ne brenči pa ne joka celo noč za lulčkom.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 12. Okt. 2007 8:29

^^ah sej naš se pa sam potepa. domov hod samo spat pa jest. :)

To si jest želim 1x. Ko bom mela svoj flat seveda. :)
Me zanimajo cene in razpoložljivost v Sloveniji.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 12. Okt. 2007 15:21

Na tvojem mestu bi mačka popokala v avto in ga sama odpeljala do vet, na kastracijo..saj doma sploh ne bojo vedl, da je biu ker v enem dnevu se mu že ne pozna več, samo tam spodaj nekaj manjka. :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Okt. 2007 22:14

bubabiba ne trudi se.nekateri pač še vedno en dojamejo da to ni bolje za njih, ampak za njihovo žival.men se je že sama mačka smilila, ko se je vlačla ceu tedn po tleh ko nevem kaj.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 13. Okt. 2007 9:47

A dej prpl, tega poa ne morš govort a prou. Ne dojamejo ... pa kje jih pobiraš. A ti štekaš, da če ti živiš pr starših, da ne morš kr tko govort, kaj ja pa kaj ne??
Sicer pa vsi tok govorite o označevanju ne vem česa pr mačkih ... zakaj pol naša dva mačka tega ne delata, zakaj noben maček, k smo ga mel do zdj, tega ni delu? Pa noben do zdj ni bil kastriran? Ni treba posploševat, ker je vsaka žival drugačna.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 13. Okt. 2007 19:37

Aveš da je mal drugač, če živiš pr starših pa si stara 21 let..pa sej nisi več otrok, no.
Drugače pa vsi mački označujejo svoj teritorij, razen, če so vsi tvoji mački mutirali. :P
http://kofetek.com/content/view/1373/273/
Piše pod vonj, če ne verjameš mogoče.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 14. Okt. 2007 9:15

V redu ja. Samo vsi se zgražate nad vonjem ... jst govorim o tem, da naši mački pač ne puščajo vonja urina za sabo, ker ne urinirajo kr povsod, ampak vedo, kje smejo in kje ne smejo. Če se pa z glavo ob moje noge podrgne, pa res ne vem, kaj tuki smrdi.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 14. Okt. 2007 14:05

Mački nič ne vedo kje lahko pa kje ne..oni bojo tam zacahnl, kjer se njim zdi, da je meja njihovega posestva..in če se ti je zdelo, da imaš tok pametne mačke doma, da so vedeli kje lahko si se žal zmotila. Drugače pa vonj, ki ga odda maček, ko se ti podgrne ob nogo je drugo kot vonj s katerim označuje teritorij. Očitno nisi dobro prebrala.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 14. Okt. 2007 19:00

Evo en filmček najinih trikcev:

http://www.youtube.com/watch?v=ogfYTO4dBmQ
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 14. Okt. 2007 20:34

bubabiba, najprej čestitke za vse te naučene trike. Vem koliko je truda za tem in res, vsa čast, da si si vzela čas za svojega mačkona in ga vse to naučila.
Zdaj pa še eno vpr. Upam, da se ne bo čudno slišalo, ampak v videu sem opazila, da ima tvoj mačkon (ali morda muca) kot eno bulico po trebuščkom, pa me zanima, če je morda kakšen zdravstveni vzrok za to. Sama sem to opazila pri sosedovi muci, pa me zanima, če bi mi ti lahko povedala kaj več o tem. (sosedova muca ni breja)
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 14. Okt. 2007 21:11

Bulico? Jaz ne opazim nobene manjše bulice..razen, če misliš to "vrečo", ki jo imajo kastrirani/sterilizirani mački in mačke dostikrat..
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 14. Okt. 2007 21:20

Aha ok. Sem se hotla samo bolj vljudno izrazit :wink:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov