Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pa kdo te napada jagoda?jst samo povem MOJE MNENJE.in tako kot je tako kot je, vsak veterinar bo reku čist isto.
In ja mačja levkoza in recimo aids, sta potuhnjene bolezni.dokler e izbruhneta se ne ve če jih maček ima.Ko izbruhneta je žal že prepozno.Maček jih ima lahko deset let pa noben ne bo vedu.Isto kot pri človeku.
lej jagoda, vzem si vse to kukr čš, ampak noben nč slabga ne misl.Delej dalje pač pa kukr sama veš, mi ti samo svetujemo kaj je boljše za vašega mčaka.
In ja mačja levkoza in recimo aids, sta potuhnjene bolezni.dokler e izbruhneta se ne ve če jih maček ima.Ko izbruhneta je žal že prepozno.Maček jih ima lahko deset let pa noben ne bo vedu.Isto kot pri človeku.
lej jagoda, vzem si vse to kukr čš, ampak noben nč slabga ne misl.Delej dalje pač pa kukr sama veš, mi ti samo svetujemo kaj je boljše za vašega mčaka.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Na tem forumu zadnje case sploh ne smes nic povedat kar ni identicno kot pravi celota.
*purple* niso mi je odsvetovali, ampak samo povedali stranske ucinke, tako slabe, kot tudi dobre. In nas macek je bil kastriran, torej nisem proti kastraciji. Ok? Razumes? Lepo.
* odebeljeni tisk je zato, da bo folk mogoce končno razumu bistvo mojga posta in se ne bo zaletel v prvo stvari, ki mu ni po godu.
*purple* niso mi je odsvetovali, ampak samo povedali stranske ucinke, tako slabe, kot tudi dobre. In nas macek je bil kastriran, torej nisem proti kastraciji. Ok? Razumes? Lepo.
* odebeljeni tisk je zato, da bo folk mogoce končno razumu bistvo mojga posta in se ne bo zaletel v prvo stvari, ki mu ni po godu.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
no kokr sm oblublala, da bom tut jest prlepla slikce, smo mel dons z mojimi srčki en fotosešn pred garažo (ful dobr, da jest zdej parkiram na dvorišču, k se mi nočjo umaknt ) imen še nimajo, k jim nočm dt k jih bomo oddal k mamo že svoje 4, ta mačka je pa breja ratala, še ko je prejšnje dojila, tko da zdele pa kuj, predn nove nardi greva midve lepo k veterinarju k je nenormalno plodna (3 krat na leto po 4 - pa zmer mormo pol enga obdržat)
tko da:
enka
dvojka
trojka - kook ma ta mačk dlake
štirka - ane ko lepo spi
tko da:
enka
dvojka
trojka - kook ma ta mačk dlake
štirka - ane ko lepo spi
-
densy - Cosmofrik
mesc pa pou, zdej jih bomo dal v časopis (jst jih bom kr skrila )
ne res no, tok so lepi. sj zdej sm si izborila da en ostane, sam to je pa še slabš, k ne morš rečt ker nej ostane, k so vsi tok prjazni, pa vsi me majo radi. pol se mi zdi pa tok grozn enga izbrt. pomoje, da bom tega sivga z dolgo dlako
ne res no, tok so lepi. sj zdej sm si izborila da en ostane, sam to je pa še slabš, k ne morš rečt ker nej ostane, k so vsi tok prjazni, pa vsi me majo radi. pol se mi zdi pa tok grozn enga izbrt. pomoje, da bom tega sivga z dolgo dlako
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
jagodka85 napisal/-a:Sj je rekla, da ji niso tega rekl, sam povedal so ji negativne lastnosti kastracije. Pa res ne vem, kaj se mate za bunit, če nekdo ne nardi tistga, kar bi vi nardil z mačkom, psom pa ne vem čem še. Dejte že mir pa delite vi, kar hočte, ostali bomo pa tud to, kar bomo hotl.
In če mačkov ne damo kastrirat, še ne pomen, da nas ne skrbi za njih. Sicer pa naš mačk ni kastriran pa je vedno doma (čeprou je "sezona parjenja" že tuki), tk da v drugo smer tud ni treba posploševat ... da bo vsak maček šu in se zgonu.bubabiba napisal/-a:Če ne živiš ob prometni cesti nevem kako je lahko mačka povozil avto, namreč to, da so mački lahko notranje zunanji si lahko privoščijo samo tisti, ki živijo na samem..kjer res ni cest in drugih nevarnosti.
A če človk ne živi ob prometni cesti, to pomen, da pol noben avto ne pelje mim? Da živijo nekje na samem ob gozdu, pa sami travniki okol, na eno stran pa gozd? Kaj zate pomen prometna cesta???
In ne, nimaš prav, mačka k je zuni in notr si lahko prvošč čist vsak, k si to hoče in k hoče, da ma mačk mal svobode in ni nonstop not zaprt!! Teb tud vrjetno ne bi blo fino, če bi bla vedno in nonstop samo not ane?
1.del:
Kokr se js spomnm je jokala, da jo skrbi za mačka, ker ga ni že 5 dni doma..mi smo ji pa povedal kaj naj naredi, če se hoče temu v nadalnje izognit..
2.del:
Točno tako.
Prvošč si loh vsak ja..posebi tist, ki živi ob prometni cesti "in hoče da ima maček malo svobode" a.k.a. boli ga k***c za mačka, ker loh za vsakim vogalom novga dobi.
(p.s. se oproščam za grde besede samo se ne da z lepimi nič povedat..sej ne da se da z grdimi samo..mi mal prekipi učasih).
-
bubabiba - Kofetarica
Josephina napisal/-a:Ne v bistvu nimas pojma o nasem macku tako, da nimas sploh podlage za govort...
Kar se tice veterinarjev, niso kr eni tm ampak so kr znana veterinarska klinika v Ljubljani. In nisem rekla, da so mu kastracijo odsvetoval ampak samo povedal stranske negativne posledice, kar pa se ne pomeni, da bodo potem vsi macki taki. Pac ste mel sreco.
In res mas za govort na pogladi prostozivecih mack v Sloveniji, ja.
ja in kaj, če ne poznam vašega mačka? Sploh si ne bi upala na primeru enega mačka govor o taki splošni zadevi..
Pa, ja pomojem da mam, ker sem jih že več imela v rokah kot ti, i guess.
p.s. purple sem res vesela, da se končno v eni stvari strinajva.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kva so luštniiii
Joj, jst bi takoj še enga vzela, ampak bi bla tale naša garsonjerca premejhna še za enga mačkončka Pa tud ni mi kul, ker mor pol bit skoz v stanovanju.
Če pa ker maček uživa, je pa to moja mačka, k jo mam še doma (tam k sm bla prej doma), ker mamo hišo tko ful v naravi, nobene ceste ni naokol in če ji sede, gre lahko ležat na toplo peč (krušno peč, da se razumemo) al pa ven na sončka. Uživačka! Ampak na žalost tega noče delit z nobenmu drugmu mačkom Je bla pa tud ekstra plodna, v enmu letu je mela enkrat 6 in drugič 7 mladičkov Ta zadn cajt je bil, da smo jo dal sterilizirat, čeprov je mela pa take lepe ful kosmate (ona je polperzijka), največkrat čist bele kepce
Joj, jst bi takoj še enga vzela, ampak bi bla tale naša garsonjerca premejhna še za enga mačkončka Pa tud ni mi kul, ker mor pol bit skoz v stanovanju.
Če pa ker maček uživa, je pa to moja mačka, k jo mam še doma (tam k sm bla prej doma), ker mamo hišo tko ful v naravi, nobene ceste ni naokol in če ji sede, gre lahko ležat na toplo peč (krušno peč, da se razumemo) al pa ven na sončka. Uživačka! Ampak na žalost tega noče delit z nobenmu drugmu mačkom Je bla pa tud ekstra plodna, v enmu letu je mela enkrat 6 in drugič 7 mladičkov Ta zadn cajt je bil, da smo jo dal sterilizirat, čeprov je mela pa take lepe ful kosmate (ona je polperzijka), največkrat čist bele kepce
-
densy - Cosmofrik
bubabiba napisal/-a:Densy luškani mladički..kaj to jih boste dal v časopis za rezevacijo al jih že oddajate?
oddajat jih začenamo. sam tok mi je smotan
enkat je pršla ena baba po mucka, pa je rekla, da so prejšnga likvidiral, k je zavesestrgou. jest sm ji pred fotram pa mtko rekla " gospa, nimate šans, da dobite mojga, k ste tok fuknena svina! " matr me je gledala.. sj res no, ko lohj to sploh poveš, no sj bol da sm zvedla kakšna je..
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
bubabiba,
ja res me poznas in ves kolk smo jih mel in kok ne.
Mah brez veze sploh nadaljevat debato s tabo, ker ne vidis milimeter od svojga mnenja.
Aja pa se neki, jaz nisem nic jokala, da nasga macka ni doma. In nas macek je bil kastriran.
ja res me poznas in ves kolk smo jih mel in kok ne.
Mah brez veze sploh nadaljevat debato s tabo, ker ne vidis milimeter od svojga mnenja.
Aja pa se neki, jaz nisem nic jokala, da nasga macka ni doma. In nas macek je bil kastriran.
-
bubabiba - Kofetarica
densy napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Densy luškani mladički..kaj to jih boste dal v časopis za rezevacijo al jih že oddajate?
oddajat jih začenamo. sam tok mi je smotan
enkat je pršla ena baba po mucka, pa je rekla, da so prejšnga likvidiral, k je zavesestrgou. jest sm ji pred fotram pa mtko rekla " gospa, nimate šans, da dobite mojga, k ste tok fuknena svina! " matr me je gledala.. sj res no, ko lohj to sploh poveš, no sj bol da sm zvedla kakšna je..
Aha, ker jih ne smeš oddat pred dopolnjenim tretjim mesecem starosti..
Ja in kaj, če si jih imela že ene par Jospehina..to še vedno ni splošno ampak tvoji mački..
Uglavnem res ti je bad, da ne bi dala mačka zarad tega kastrirat, da en bi spremenil značaja..to, da ga bo pa kaj povozilo al pa bolezni te pa ne skrbi, ne...totalni egoizem pač.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
densy napisal/-a:enkat je pršla ena baba po mucka, pa je rekla, da so prejšnga likvidiral, k je zavesestrgou. jest sm ji pred fotram pa mtko rekla " gospa, nimate šans, da dobite mojga, k ste tok fuknena svina! " matr me je gledala.. sj res no, ko lohj to sploh poveš, no sj bol da sm zvedla kakšna je..
Sm skor s stola padla! Svaka ti čast!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov