a [b]dejte pretiravat no
sej ni pr vseh mačkih tko, da bodo kr skup padal pa nevemkajševse
angel se je pač to zgodilo...men se pri vseh mojih kajjestvemkolkih mačkah ni zgodilo, da bi blo s kom kej narobe...lani ej pa recimo kolegici mačka umrla...ampak zato ker pač neki ni blo uredu in jo kura ni pelala do veterinarja in jo je herala doma vso bogo...do veterinarja pa zato ne, ker so kastracijo naredil v azilu in pol so ji rekl pač da to ni več njihova skrb in nhaj jo k veterinarju pelejo...njim pa itak škoda denarja in so jo pelal domov....

in je umrčkala, zarad njih....
no moja mačica, pa je čist lepo prnesla, mal je bla boga dva dni, mal omotična

ampak ni blo panike...samo potem v 14 dneh se je razlezla iz treh kil, na devet
je pa kastracija zlo uredu...mačka se ne gon, ne teče ji menstra, se ne valja povsod in ne tuli kot da bi jo klal, maček ne označuje več tolk pogosto svojega ozemlja in če so zunanji se bolj držijo hiše in so bolj domači...
pa glede na zadeve :sex med mački, fajtanje zarad ozemlja in mačk ipd...se zelo zelo splača, ker je ful teh bolezni (mačji aids,mikrosporija, mačja levkoza-mačji rak ipd...) in ko je maček kastriran je zlo manj možnosti, da bi kej fasal ker ne počne več zadev ki jih ej prej...
in prosim vas lepo...Na kliniki za male živali v murglah, se učijo študentje, tko da ni poskrbljeno za vaše živalce kot bi mogl bit...velik boljš je klinika na gorkičevi...tam mamo mi že deset let vse in nas še nkol niso razočaral...mogoče je mal dražje, ampak vseeno je res 1A klinika..
kako sterilizacija zgleda