Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nota - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
bubabiba napisal/-a:Ko bo stara okrog 4 mesecev, vsekakor pred prvo gonitvijo. Zato ni treba predolg odlašat, da se vam ne bo prej začela gont..ponavadi je prva gonitev tam okrog 5., 6. meseca.
Manjši lepotni popravek: mačke se breznajo.
Sterilizacija in kastracija sta možna, ko doseže živalca 1,5 kg telesne teže, kar je običajno med 12-14 tednom starosti.
Se pa strinjam z bubabibo - mačke lahko spolno dozorijo zelo zgodaj in zato je tudi obrejitev možna že v mesecih, ki jih je navedla bubabiba.
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
Imela sem mačko Kittie, ampak je izginila oz. jo je verjetno avto povozil ali kaj podobnega, ker je več ni bilo domov. Trenutno pa nimam nobene mačke, čeprav že pogrešam praskanje in pretegovanje po preprogi. Trenutno mi družbo dela le še psička.
Live blonde or die trying.
-
Christianne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Mojchy_18 napisal/-a:Mela sm mucka tazga tigrastega pa je umrl k je meu aids (( ime mu je pa bilo Mufi
A res tud to obstaja? Meni je pa poginla mačka, k je pojedla strup za polže
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Christianne napisal/-a:Mojchy_18 napisal/-a:Mela sm mucka tazga tigrastega pa je umrl k je meu aids (( ime mu je pa bilo Mufi
obstaja ja ... od moje kolegice mucek je tudi mel aids pa so ga dali kr uspavat nam so enga mačka enkrat sosedi zastrupli
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Christianne napisal/-a:Mojchy_18 napisal/-a:Mela sm mucka tazga tigrastega pa je umrl k je meu aids (( ime mu je pa bilo Mufi
Ja obstaja, če se ti zdi škoda dnarja za dat mačka kastrirat/sterilzirat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov