Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubabiba napisal/-a:Če ne verjameš, preberi v navodilih, če praviš da imaš doma Stronghold.
tole je bla moja napaka doma nimamo strongolda več, ampak profender, ravno zaradi tega ker stronghld ni pomagal proti klopom, profender pa pomaga
daylight...pa ste te prepratae mačkom dajali v hiši ali zunej?
- daylight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
- Kraj: Obala
*purple* napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Če ne verjameš, preberi v navodilih, če praviš da imaš doma Stronghold.
tole je bla moja napaka doma nimamo strongolda več, ampak profender, ravno zaradi tega ker stronghld ni pomagal proti klopom, profender pa pomaga
daylight...pa ste te prepratae mačkom dajali v hiši ali zunej?
vedno zunaj
-
*purple* - Cosmopsiho
pol se mi pa čudno zdi zakaj niso šle stran
če se to večkrat zgodi, je dobro poklicat kakšnega "bolhe kilerja" ker obstaja velika možnost kakšnega gnezda v hiši
sej pravm, smo mi mel take probleme, pa tega res res ne prvoščm nobenmu.
če se to večkrat zgodi, je dobro poklicat kakšnega "bolhe kilerja" ker obstaja velika možnost kakšnega gnezda v hiši
- daylight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
- Kraj: Obala
*purple* napisal/-a:pol se mi pa čudno zdi zakaj niso šle stran
meni je tudi blo cudno .. ker prej je blo s frontlinom use ok, drug muc se nic ne praska in nima nic bolhic.
no, zdaj se tudi moja muca ne praska vec in je vsa vesela brez bolh
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
*purple* napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Če ne verjameš, preberi v navodilih, če praviš da imaš doma Stronghold.
Profender tudi ni proti klopom.
-
*purple* - Cosmopsiho
bubabiba napisal/-a:*purple* napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Če ne verjameš, preberi v navodilih, če praviš da imaš doma Stronghold.
Profender tudi ni proti klopom.
očitno da je če pomaga niti enga klopa letost še ni mel maček pa ga vsak dan gledamo...torej, neki je na tem..
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
To je lahko samo sreča. Jst sm tud mislila, da je Stronhold proti klopom pa sploh ni. Pa ga dajem naši mački že kar nekaj časa, pa je mela samo enega. Takrat sem ubistvu pizdila kok to ne pomaga, ko sem dejansko zvedla, da sploh ni proti klopom. Tko da imam zdej Frontline.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ma s temi sredstvi je tko je. Odvisno pač od vsaka živali posebaj, kje živi, v kakšnem okolju je, je v stiku z drugimi mucami, živalmi itd itd. Enim odgovarja nekaj, drugim spet nekaj drugega. Vsak mora najdt tisto, kar deluje pri njegovmu mačku ali pa psu.
-
*purple* - Cosmopsiho
res je
za bolhe mamo pa stronghold, sam sm mislna da ne ker nism vidla škatle, samo od profenderja sm jo vidla...je pa sigurno veterinar reku da pomaga proti klopm, zaradtega razloga sm jst mislna da je reku za profender...
ampak očitno pomaga, nevem, nima klopov sploh
za bolhe mamo pa stronghold, sam sm mislna da ne ker nism vidla škatle, samo od profenderja sm jo vidla...je pa sigurno veterinar reku da pomaga proti klopm, zaradtega razloga sm jst mislna da je reku za profender...
ampak očitno pomaga, nevem, nima klopov sploh
-
bad girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2005
Jst imam tigrasto dolgodlako mačko- Mico, pa 6 mladih muckov je mela pred 2 mesecema , 5 sem jih že oddala- so šli za med!
Doma je ostou še en pisan muc- Lumpi. Oba sta skos v hiši, ker je zunaj bl tko nevarno, cesta,sosedovi psi... Ful sta pridna in vajena čistoče...
Doma je ostou še en pisan muc- Lumpi. Oba sta skos v hiši, ker je zunaj bl tko nevarno, cesta,sosedovi psi... Ful sta pridna in vajena čistoče...
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov