Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 13. Jun. 2007 20:21

no jaz sem si pa končno zrihtala avatar in sem dala slikco mojega mačkonarja. ker ima ravno rojstni dan. :D
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 13. Jun. 2007 21:08

hehe, vse najboljše :D
pa kr oranžnga mačkona maš, prou fouš sm ti :P
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 24. Jun. 2007 19:13

Tko se mamo pa pri nas radi. :hearts: :)

Slika
Slika
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 24. Jun. 2007 20:05

Iiiiiiiiiiii kok lepe slikce Slika Slika Slika jst sm čist stopljena k kocka ledu na sončku. Kok so lepi res! Srčki totalni Slika
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 24. Jun. 2007 20:24

iiii Tiavana res so lustne, ne morm verjet :D a so cartljivke al tako...samosvoje? :)

ps: sele zdaj sem vidla, da si tiavana, jaz pa ti skoz pisem taivana :lach: :oops:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 24. Jun. 2007 20:25

Una tadruga fotka je ful huda. :D a ste jih že steriliziral/kastriral?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 24. Jun. 2007 21:48

Kva a bi ti rada da sladkorno dobimo :lach: Ker tole je že tu mač sladko no!!! Kva so luškani joooj js bi tud mela male mucke... juj. Sej kr rastejo, vidm. A pr teb spijo??
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 25. Jun. 2007 9:57

sAdie, una črno-bela je bolj divjak in se red redko pusti crtat (včasih jo piči in se pride prav drgnit, ampak res redko), tadrugadva sta pa naša crtalska sekcija, ja. :lach: Vilko (bel dolgodlak) je sploh ena taka kepica, ful se pusti pestvat in mečkat. :) Mau je pa najbolj nežna in prijazna, skos umiva tadrugadva (pa še nas bi kdaj rada "umila" :lach:) pa včasih začne prest že samo če jo pokličeš. Pa fuuuul se rada stiska ko spi. Včasih se pride kar zrinit pod roko in potem je vsa srečna. :) So pa na srečo vsi trije tudi ful igrivi.

bubabiba: Sterilizirane/kastriran še niso, bodo najbrž zdej naslednji mesec, ker smo že dogovorjeni z veterinarjem, ampak še nimamo fiksnega datuma (ker jih ne bomo sterilizirali tle v Gorici pač pa v Logatcu)

urszika: Podnevi ponavadi spijo v spodnjem nadstropju, kjer mamo klimo in je bolj prijetno, ponoči pa ponavadi lih pri meni, ker nimam vrat od sobe (prenavljamo bajto) in potem mam tle pravi mačji hostel. :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 25. Jun. 2007 20:18

Joj, punce!!! Tako sem vesela!! :freude:

Končno sem dobila težko najdeno (( :D )) mucico! Črnuho malo... žverco. Lili ji je ime :D in že veselo skače na lcd-monitor (!?), lovi miško (računalniško) in taca po tipkovnici, čeprav je bila eno urico nazaj še čiiisto zmedena in se je delala, da spi, ker je bila tako prestrašena. :D

Joooj, tako sem eksajted!! :balloon:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 25. Jun. 2007 23:31

iiiiiiiiiiii iluzija, jst mam tud črnuho :) in je zrasla v pravo lepotičko, k en pomanjšan panterček je :hearts: , čeprov je bla res boga, k sva jo s fantom dobila na cesti, bla je še ful mejčkena, čist dehidrirana, podhranjena (vse kosti si ji lahko preštel), bolna in je blo vprašanje, če se bo sploh zmazala...ime ji je pa Simba (čeprov je to kao moško ime, ah whatever!)

Tiavanna, keri cukri mejhni :love: , jst bi tuuuuuuud!
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 26. Jun. 2007 9:20

Muce so mi najljubši hišni ljubljenčki :) . Smo imeli eno bolj divjaško, pepelnato sive barve, podobna ruski modri mački. Ful je bla lepa :hearts: .
evo jo :D :
Slika

Trenutno se navdušujem nad siamskimi, upam, da bom lahko kdaj mela kakšno.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 26. Jun. 2007 23:31

Oooo, ker lep muc :love: , jst bi tud tazga mela, taki pepelnato sivi so mi res lepi, pa ponavad majo res lepo gosto dlako.

Naša polperzijka je mela enkrat mladičke in je bil eden točno tak, ampak smo ga dal naprej, škoda :( ...če bi blo to zdj, bi ga obdržala..sj bi hotla kr vse obdržat :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 27. Jun. 2007 12:15

jaz bom nehala to temo brat, ker drugace bom dobila kronicno vnetje glasilk od cviljenje tu zraven...kere kjutiš mačkonke....ne morm verjet :) :love:

ps: mam pa neko noro navado, da morm vsako mačko po smrčku pocohat...to mi je tak kul :oops: ok, sej vem da sem cudna :lach:
I love SISLEY& RW
daylight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2005
Kraj: Obala

Neprebrana objavaNapisal/-a daylight » 27. Jun. 2007 15:41

mene pa zanima kaj date mucam proti bouham pa tem zadevam?
jaz sem ji dala pred 2mi tedni ampule frontline, pa ne pomagajo kaj dosti, ker se kr naprej praska.. :x
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 27. Jun. 2007 15:52

Obstajajo tud ovratnice, ki so namenjene proti bolham. En sosedov muc ima tako ovratnico okoli vratu in baje ful pomaga. Ovratnica malo diši po limonah in to baje odbija bolhe.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 27. Jun. 2007 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov